- 8 Kasım 2007
- 991
- 4
- 38
- Konu Sahibi police_woman25
örnek almam ama
gülben ergenin makyajına bayılırım
gülben ergenin makyajına bayılırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idolü bazılarımız anlamamış sanırım,arkadaşlr idol birinin taklit etmek, tıpatıp ona benzemek değildir buna taklitçilik denir.
oysaki birini idol olarak almak onun fikirlerini ,hayata karşı duruşunu,hayata karşı kazandıklarını,yaptığı işlerini,başarılarını çok kabullenmek ve örnek almaktır veya hayranlık duymaktır
benim idollerim,hayran olduklarım ;
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
HALİDE EDİP ADIVAR
SABİHA GÖKÇEN
bu insanlar büyük işler yapmamışlar; bu insanlar vatana millete kendilerini adamış,t.c yi kurmuş ve yüceltmiş yegane hazinelerdir!! elbette hepimiz benliğimizi,varoluşumuzu,kendimizi severiz,hatta en çok ta kendimizi severiz...ama bu degerlerle kendimizi kıyaslama yapma lükssümüz yok tabiki...bu insanlar bir değer dir...pırlanta bile degersizdir yanında...sevgiler...(abartmayalım!!)kaydirigubbakcemile5kendini beğenmişilik gibi olmasın ama yukarıdaki karakterler kadar büyük işler yapan ben de idol olacak kadar hayranlık uyandıracak birisiyim...
ben beni seviyorum beni sevip örnek alıp benim gibi olmaya çalışanlar kadarda hep beni yeniliyorum başarımla bunu hep gösteriyorum...
gülen gözlerlebakmakla başklar herşey !a.s
kendimi seviyorumm....asla bi idolüm olmadı millet beni örnek alsın ayol aaaa
bu insanlar büyük işler yapmamışlar; bu insanlar vatana millete kendilerini adamış,t.c yi kurmuş ve yüceltmiş yegane hazinelerdir!! elbette hepimiz benliğimizi,varoluşumuzu,kendimizi severiz,hatta en çok ta kendimizi severiz...ama bu degerlerle kendimizi kıyaslama yapma lükssümüz yok tabiki...bu insanlar bir değer dir...pırlanta bile degersizdir yanında...sevgiler...(abartmayalım!!)kaydirigubbakcemile5