sizin eşlerinizde böylemii

eyif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
338
2
slm arkadaşlar bi taraftan yumurtlama günlerini hesapla bi taraftan eşimi ikna et çok zorlanıyorum.adetim bittikten sonraki gün bi gün arayla ilişkiye girmek istiyorum ne zaman yumurtalama olur bilmediğim için ama eşim bi iki kere yaptıktan sonra yan çizmeye başlıyo kendini mecbur hissediyomuş adapte olamıyomuş :) sizin eşlerinizde böylemi kaç aydır uğraşıyoruz olmadı daha bebek kızıyorum artık onaaaaa

bu arada bi tane dünyalar güzeli çok tatlı sağlıklı bi kızımız var ona kardeş için bütün çabamız ama hala nasip olmadı

slm arkadaşlar bi taraftan yumurtlama günlerini hesapla bi taraftan eşimi ikna et çok zorlanıyorum.adetim bittikten sonraki gün bi gün arayla ilişkiye girmek istiyorum ne zaman yumurtalama olur bilmediğim için ama eşim bi iki kere yaptıktan sonra yan çizmeye başlıyo kendini mecbur hissediyomuş adapte olamıyomuş :) sizin eşlerinizde böylemi kaç aydır uğraşıyoruz olmadı daha bebek kızıyorum artık onaaaaa

CANIM BENİM ŞAHSEN BEN HİÇ ZORLANMIYORUM BU KONUDA...VALLA BENDEN ÖNCE DAVRANIP BUGÜN ÇALIŞMAMIZ LAZIM DİYO..İŞİNE GELİYO TABİ...AMA DEDİĞİN GİBİ ERKEKLERDE KONSANTRE ÇOK ÖNEMLİ O YÜZDEN ONA BUNU BİR GÖREV OLARAK DEĞİLDE GERÇEKTEN AMAÇ BU DEĞİLMİŞ GİBİ HİSSETTİRMEK VE ÖYLE DAVRANMAK LAZIM...Bİ YERDENDE DUYMUŞTUM İKİ TARAFTA İLİŞKİDEN ZEVK ALMASI LAZIMMIŞ ...Bİ GÖREV OLARAK BENİMSENİRSEDE OLMAZMIŞ...TABİ ZOR İŞ SANA DÜŞÜYOR..ONU HAZILAMAN GEREK..yerimseniben

bu arada bi tane dünyalar güzeli çok tatlı sağlıklı bi kızımız var ona kardeş için bütün çabamız ama hala nasip olmadı

BU ARADA ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM..İNŞALLAH İKİNCİYİDE NASİB EDER...a.s.

canım bizde aynen böyleydik ben uğraşıyorum o sıkılıyordu bende bıraktım artık bunu onada söyledim aradan çok geçmeden şimdi o başladı ne zaman yumutlama zamanı ne zaman yapcaz aşılama deneyelim tüp bebk yapalım demeye yani işler tam tersine döndü ben bıraktım o başladı birazda rahat bırakmak lzazım erkekleri çok çabuk sıkılıyorlar şimdi ben zamana bırakalım diyorum olmaz deyip ısrar ediyor yani tatlım kafana fazla takma oluruna bırak rabbim istedikten sonra bir kerede yapsan on kerede yapsan olur bence sen rahat olursan eşinde bazı şeylewrin farkına varacaktır hem allah bağışlasın bir tane varmış rabbim ömrünü versin zamana bırak

canım sen de söyleme bu gün yumurluyorum falan diye strese giriyor olabilir. biraz işve biraz cilveyle götür işi hesaba dökme. romantik anlar hazırla gerisi gelir diye düşünüyorum

çok sağolun arkadaşlar bu ay geçti artık galiba 18 inde adet olmam lazım yumurtlalamam bitmiştir galiba öbür ay kısmet nasip olursa öyle yapıyım söylemeyim oluruna bırakayım

bizde hiç böyle sorunlar yok. adet olduğum gün başlıyorum yumurtlama günüm şu gün. ona göre hazır ol diye..zaten oda dünden razı :) bu ay gün aşırı ilişki oldu çoğunuda eşim istedi yani..

1-Cnm yumrtlama günlerini adet gününün ilk gününden itibaren sayıcaksın 12.14.16.18. günler yumurtlama günlerin. 2-eşine bunu sölemiceksin çünkü şartlıyolar kendilerini ve başarısız oluyolar sıradan bir günmüş gibi hissettiriceksin. 3-ilişkiden sonra sabaha kadar yerinden kıpırdamıcaksın. sonrası hadi hayırlısışutarafagitti

canım vallah ben hamiş kaldığım ay bi çok arkadaş bilir bunu ben hamiş kaldığım ay belki 3 belki 4 bazen mecburiyetten yapamamıştık yani hiç hesap yapmadım eşimede hiç sölemedim yumurtlama şu gün bu gün diye çünkü hesap yapmadığım için bende bilmiyordum eşim istediği zaman oluyordu ilişki ama neden se hamiş kalmışım hiç beklemiyordum...yani sende düşünme ne zaman isterseniz o zaman olsun zamana bırak hem arkadaşımın dediği gibi bu işler görev mahiyetli değilde her iki tarafında istemesiyele daha kolay oluyo..öbür türlü yok hesap yok kitap derken hamiş kalmak daha da zorlaşıyo bunu unutma

canım benim sen adama keci boynuzu yedir bak kacacak yer arasın jeyyarjeyyar denenmiştirsırnaşık şeysırnaşık şey

ufff benimki yemiyo ya almış gelmiş bi gün ama tadını beğenmedi keşke yese ya

canım benim bak benimkide yemiyodu ben önce tahin kattım kahvaltıda yedirdim sonraları içine ceviz fındık fıstık aklına gelen bütün enerji verici kuruyemiş kattım yedirdim tatlı gibi sonraları alıstı artık kahvaltıda kendisi yemeye basladı bide pekmezi varya onu bardaga koy üstüne biraz sıcak su cek cay gibi içir...

bence kendını çok strese sokma sen nekadar zorlarsan o kadar zor olur istemıyormuş gıbı yap o zaman daha çok isticektır

hepinizin ellerine sağlık dediğiniz gibi düşünmemek lazım ama elde olun bişey değil aşamadım bi türlü hayırlısı olsunn hepimizin hakkında

şakkıdıcanım adet biter bitmez başlamayın adamcağızı hemen bıktırma .biraz zaman geçsinh seni özleyınce elbet o da ister. zaten hemen yumurtlama olmaz .sende kendini illaki bebek yapmak için o işe zorlama .eşini sevdiğin için yapıyomuş gibi ona hissettir. süslen kokular sür. gül yağı kokusuna erkekler dayanamazmış yastığınada gül kokusu sür. onu hem rahatlatıp hemde a........ muş .benden söylemesi canım.

Canim benim esinde hakli bence bizimde aylarca olmadi ama ben onu hic sartlandirmadim bikere dedim yumurtlama gunum diye bi tuhaf hissetdim sanki stresliydi.Bebek mutlaka olur Allahin izniyle ama esine baski yapma bence cünkü erkeklerin yapisi cok farkli ve bunu mecburiyet olarak görmeye baslarsa bunu tekrar zevke dönüstürmen cok zor bence.O yüzden ne kendini yiprat nede onu.Kismetse mutlaka olucak zaten a.s.

canım bende aynı senin durumundayım.yumurtlama günü geldiğinde eşimde tık olmuyo kendini çok kasdığı için.gün geçince bi rahatlıyo ama iş işden geçmiş oluyo...benimde senin gibi bir kızım var...

canım bende aynı senin durumundayım.yumurtlama günü geldiğinde eşimde tık olmuyo kendini çok kasdığı için.gün geçince bi rahatlıyo ama iş işden geçmiş oluyo...benimde senin gibi bir kızım var...

canım dediğin gibi seninle aynı durumdayız yumurtlama günü kasılıyo geçtikten sonra coşuyo bende buna gıcık oluyorum :a015: inşallah en kısa zamandı sağlıklı sıhhatli çok çok güzel bebeklerimize kavuşuruz ben adet olucam yine bu ayda tutturamadık senağlama 18 de adet olmama lazım ama yine erken olacak heralde :KK43:

benım kocıste sureklı bu hesaplamalara,iliski sonrası aldıgım pozisyona takmıs durumda sureklı gülüyooooo:)
eskıden bolemıydı analarımızdamı bızı bole dogurdu dıyuıp duruyooo:)
delırtıyoooo benı bu adam yaaa:)

X