Yanlış anlamayın ama ilk çocuk diye biraz fazla arkasını toplamissiniz, hepimiz yapiyoruz bunu o yüzden ikinci çocuklar daha çok kendi sorumluluklarıni alıyor...bırakın yapmadıklarının sorumluluğunu kendi alsın, kızım 6 yaşında anaokuluna gidiyor akşam yatarken sabah seslendigimde kalkmazsan okula gidemezsin, seni beklerken ise geç kalıyorum diyorum sabah uyandıği birkaç kez bıraktım, babaannesini çağırdım bir daha seslendigimde kalkıyor, eğer arkadaşı gelene kadar ödevini yapmadiysa arkadaş buluşmasını iptal edin, kararlı olun sürekli arkasıni toplarsaniz öyle yaşayacak, benim de birileri arkamı toplasa bende aldırmam, misal evde bazı işleri hep eşim yapar ben de şimdi hiç o ise bakmiyorum zamanı geldi mi gekmedi mi umrumda değil...bana babam çok acımasızsin der hep, kardeşime ünide para yollamstim yıllar önce, dedim ki ona git ATMden bak yanlış hesaba yollams olabilrim öyle ise haftaici düzelteyim haftasonu olmuyor dedim tamam dedi ama bakmamış cuma akşamı aradı beni, abla bu hesaba gelmems para diğerinde sanirm paramda yok ATM'den yeni para yollar misn dedi( o zamanlar internet bankacılığı bu iadat iyi değil) hayır yollamam dedim, ben sana zamanında söyledim kontrol etseydin, iki gün parasızlıktan olmezsin pazartesi hallederim dedim ve kapattım, gitsin arkadasndan borç alsın ama bu da ona ders olsun