Sizin babanız ne tepki verirdi ?

Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?
şu babaları anlamıyorum. oğulları 10 da dönse bir şey demezler.
birde şiddet. elleri kırılsın inşallah

Terkedilme ıhtımalıde var ama sınırları zorlayınca.

İşte tahhamül sınırlarına bakıyoruz. Evlilikte bu sorunları yaşamamak için sabır testine sokuyoruz. Terk etseydi hiç üzülmezdim, sevmemiş beni derdim. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Ben sinirliyken hala eşim alttan alır ve bende onun sınırını çok iyi bildiğim için dikkat ederim. Onun yaptığı en büyük sinir kısa bir süre ortamı terketmek..:KK45:

Ayyyyy baba dayagimi Allahim koca dayagi bitmeden? baba dayagi kuzum Allah evlenince yuzunu guldursun inşallah babasindan kucukken bile bir tokat yememiş biri olarak cok tuhaf oldum insan canina vururmu ya

Koca dayagi yiyenlere birşey diyemezken baba dayagina hic yorum yapilmaz babaniz birşey diyemem ama Allah islah etsin inşallah inşallah vijdan azabi ceker oda ona dayaktan daha kotu ve zor gelir

ya sinirleniyorum.

boşuna mı konuşuyorum ben burda?

ban yiyeceksem yerim, bu sefer çekinmeyeceğim.

arkadaşlar bu kız "babanız sizi dövüyor mu" diye sormuyor. "babam beni dövdü, haklı mı" demiyor. konunun özüne bi gelebilir miyiz?

kız nişanlısının ailesinin evindeymiş, evine gece 10da dönmüş ve babası aşırı tepki vermiş. bizim başımıza gelip gelmediğini soruyor. kız gece 10a kadar nişanlısının evinde kalmasının gerçekten kötü olup olmadığını anlamaya çalışıyor. yanlış bi şey yapıp yapmadığını bilmek istiyor.

sizin yorumlarınız, böyle sıkıntılı bi dönemde kızı babasından soğutmaya yönelik. "kaç kaç kaç" demişsiniz resmen. nereye kaçacak? 5 ay sonra düğünü olan ve kafasında nişanlısıyla ilgili soru işaretleri de olan bi genç kız babasının evinden nereye kaçabilir? ordan kaçması gerektiğini bu kadar üstüne basa basa söylerseniz sizce kime gider?

erkeklerin eşlerini ve/veya çocuklarını dövmelerini asla onaylamıyorum. ama bu durumdaki bi kıza da "öyle baba olmaz olsun, kaç kurtul o evden" demenin şu an için haddimiz olmadığını düşünüyorum.

yanlış evlilikler böyle böyle yapılıyor işte.

bu kız sizi dinleyecek, "böyle baba olmaz olsun, evlenip kurtulayım" diyecek, seneye de burda "kocam beni dövüyor" konularını okuyacağız.

arkadaşlar kendinize gelin bi.

ya sinirleniyorum.

arkadaşlar bu kız "babanız sizi dövüyor mu" diye sormuyor. "babam beni dövdü, haklı mı" demiyor. konunun özüne bi gelebilir miyiz?

kız nişanlısının ailesinin evindeymiş, evine gece 10da dönmüş ve babası aşırı tepki vermiş. bizim başımıza gelip gelmediğini soruyor. kız gece 10a kadar nişanlısının evinde kalmasının gerçekten kötü olup olmadığını anlamaya çalışıyor. yanlış bi şey yapıp yapmadığını bilmek istiyor.

sizin yorumlarınız, böyle sıkıntılı bi dönemde kızı babasından soğutmaya yönelik. "kaç kaç kaç" demişsiniz resmen. nereye kaçacak? 5 ay sonra düğünü olan ve kafasında nişanlısıyla ilgili soru işaretleri de olan bi genç kız babasının evinden nereye kaçabilir? ordan kaçması gerektiğini bu kadar üstüne basa basa söylerseniz sizce kime gider?

erkeklerin eşlerini ve/veya çocuklarını dövmelerini asla onaylamıyorum. ama bu durumdaki bi kıza da "öyle baba olmaz olsun, kaç kurtul o evden" demenin şu an için haddimiz olmadığını düşünüyorum.

bu kız sizi dinleyecek, "böyle baba olmaz olsun, evlenip kurtulayım" diyecek, seneye de burda "kocam beni dövüyor" konularını okuyacağız.

cevap vereyimmi. yanlış bir şey yapmadı. 1.
o evde durmamalı 2.
kaç demiyorum ben kendi adıma3.
koşulları varsa 1 artı 1 bir ev tutsun çalışıyorsa eğer,orada yaşasın . diyorum4
nianlısına birşey demeye gerek yok zaten. sadece şunu der,babam geç gelmeme falan tepki veriyor o yüzden ayrı ev tutmak istiyorum. ettimi 5

Son düzenleme:
cevap vereyimmi. yanlış bir şey yapmadı. 1.
o evde durmamakı 2. kaç demiyorum ben kendi adıma3.
koşulları varsa 1 artı 1 bir ev tutsun çalışıyorsa eğer,orada yaşasın . diyorum4
nianlısına birşey demeye gerek yok zaten. sadece şunu der,babam geç gelmeme falan tepki veriyor o yüzden ayrı ev tutmak istiyorum. ettimi 5

geç gelmeye böyle tepki veren babanın ayrı eve nasıl tepki vereceğini düşündünüz mü?
ya çalışmıyorsa? bu kadar aklını bulandırmanın gereği var mı?

ya sinirleniyorum.

kim dediki kaç kurtul ya
dayak yesin üstüne dursun mu yani
bu ezikliği gören elalemin oğlu kızı sence ne beller
bence dayak yemeye meyilli kimsesiz garibandan farksız bellemez

yine tekrar ediyorum
bu adam hödük kütük
kocaman evelencek yastaki kzıını dövüyor ki
kız orda kalsa bile birşey diyemez !

ne kendine gelmesi ne diyorsun sen
dayak yesin bunu görmezden gelip
ayy canım yanlış yaptın özür dile de babandan af dile mi diyeceğiz

ha konu başlığına bakalım, sizin babanız ne tepki verirdi. kısaca benm babam yapmazdı diyenler konu başlığına göre yazıyorlar

oky ondan bahsetmiyorum. evet baba yanlış davranmış, evet benimki de yapmazdı ama kızın kafasında da nişanlısıyla ilgili soru işaretleri varken bu kadar sert yorumlar yapılmasın.

dayağa yumuşak yorum yapabilenler yapsın diye dip not düşsün o zaman
benim tahammülüm yok bu kadar kadının ezilmesine
yok babadan yok kocadan
oh ne güzel ya
2.sınıf varlık sanki

X