Sizi terk eden, defalarca peşinden gittiğiniz geri barışıp en ufak şeyde gene terk eden ve siz çabalamayı bırakınca geri dönen biri oldu mu?

Ben zaten ipini bıraktım saldım şu an, sadece tek isteğim şu an peşinden koşmuyor olmama şaşırması, beni istemese dahi.

Bu iliski saglikli degil, hastalikli.
Soruna gelince onu eskisi aramasan da o kici yerine oturmaz, aramaman onun umurunda olmaz. Tek yapman gereken bu adami birak yoluna devam et. Bir gun gercekten seni seven birini buldugunda su yaptiklarina sen de guleceksin. Ama once kendini sevmelisin. Su an belki aci cekiyorsun ama ilerde gulumseyerek hatirlayacaksin.

Yani hiçbir şekilde umurunda olmayacağım peki teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Nedeninizi yazabilirsiniz zaten onun için sordum...
Söyleyeyim. Ben bir erkek tanıdım. Bu adam sevdiği kadın hastanede yatarken yanında kalmak için kendi ağrısını hiçe saydı ve 4-5 gün ya da daha fazla yanında kaldı. Sonra kadın taburcu oldu ama adamın hala ağrısı vardı. Kadın düzelene kadar sabretti ve sonra kendisi muayene oldu. Adam kanserdi ve çok hızlı ilerliyordu. Bu adam son zamanlarına kadar sevdiği kadın için çalıştı. Hasta yatarken bile sevdiğine yük olmamak için her şeyi yaptı. Vefat ettiğinde herkes adamın kadını ne çok sevdiğini konuştu. Bu adam benim babamdı. Canımın içi babam....Ben size kısaca anlattım. Şimdi size soruyorum. Bu adamı elde ettiniz diyelim elinize ne geçecek. Nasıl sevilmek istiyorsunuz? Her zaman genç olmayacaksınız. Bunları bir düşünün. Bir de şu an hissettiğiniz sevgi değil tamamen egodan kaynaklı bir durum bunu farkedin. Kendinize İYİ bakın lütfen. Hayat birinin iki dudağının arasında yaşamak için çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…