- 20 Mayıs 2019
- 126
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi Angellllllllllllkkk08
Ben zaten ipini bıraktım saldım şu an, sadece tek isteğim şu an peşinden koşmuyor olmama şaşırması, beni istemese dahi.Seni sevmiyor bu adam. Niye ısrarla peşinden koşuyorsun? Benim de böyle bir ilişkim vardı. En son saldım ipini. Kafamda tamamen bitirdim. Ondan sonra çok ısrar etti barışalım diye ama ben kabul etmedim çünkü kafamda bitirmiştim.
Şaşırsa bile bunu sen bilemezsin ki?Ben zaten ipini bıraktım saldım şu an, sadece tek isteğim şu an peşinden koşmuyor olmama şaşırması, beni istemese dahi.
Evet ama ben tahmini olarak sizlerden bi önizleme istedim.Şaşırsa bile bunu sen bilemezsin ki?
Devam etsinler o zaman ömür boyu değersiz olmaya.Olabiliyor işte bazen
Siz hala konuyu anlayamamışsınızDevam etsinler o zaman ömür boyu değersiz olmaya.
Yani hiçbir şekilde umurunda olmayacağım peki teşekkür ediyorum yorumlarınız içinBu iliski saglikli degil, hastalikli.
Soruna gelince onu eskisi aramasan da o kici yerine oturmaz, aramaman onun umurunda olmaz. Tek yapman gereken bu adami birak yoluna devam et. Bir gun gercekten seni seven birini buldugunda su yaptiklarina sen de guleceksin. Ama once kendini sevmelisin. Su an belki aci cekiyorsun ama ilerde gulumseyerek hatirlayacaksin.
Sevgi dilenmek değil, sadece ufak bir şaşırması olur mu diye düşündümHic boyle bir iliskinin icinde olmadim. Beni istemeyen insandan neden sevgi dileneyim ki?
PekiOnu bilmem ama ben hala kendime gelemedim.
HaklısınızBasligi gorunce yok artik dedim. Bir tekmede ben vururum beee
Gayet iyi anladım zaten başlıkta özeti yazıyor, siz ne yazdığınızı bilmiyorsanız orasını bilemem.Siz hala konuyu anlayamamışsınız
Ben size adamı tekrar tekrar arayacağım demedim ki, sadece bir anlık bir şaşırma olur mu dedim.Gayet iyi anladım zaten başlıkta özeti yazıyor, siz ne yazdığınızı bilmiyorsanız orasını bilemem.
Dalga geçmedim keşke nedenini sorsaydın.
Nedeninizi yazabilirsiniz zaten onun için sordum...Dalga geçmedim keşke nedenini sorsaydın.
Malesef. Beklenti icine girme yoksa hayal kirikligina ugrarsin.Yani hiçbir şekilde umurunda olmayacağım peki teşekkür ediyorum yorumlarınız için
Tekrardan teşekkür ederim.Malesef. Beklenti icine girme yoksa hayal kirikligina ugrarsin.
Söyleyeyim. Ben bir erkek tanıdım. Bu adam sevdiği kadın hastanede yatarken yanında kalmak için kendi ağrısını hiçe saydı ve 4-5 gün ya da daha fazla yanında kaldı. Sonra kadın taburcu oldu ama adamın hala ağrısı vardı. Kadın düzelene kadar sabretti ve sonra kendisi muayene oldu. Adam kanserdi ve çok hızlı ilerliyordu. Bu adam son zamanlarına kadar sevdiği kadın için çalıştı. Hasta yatarken bile sevdiğine yük olmamak için her şeyi yaptı. Vefat ettiğinde herkes adamın kadını ne çok sevdiğini konuştu. Bu adam benim babamdı. Canımın içi babam....Ben size kısaca anlattım. Şimdi size soruyorum. Bu adamı elde ettiniz diyelim elinize ne geçecek. Nasıl sevilmek istiyorsunuz? Her zaman genç olmayacaksınız. Bunları bir düşünün. Bir de şu an hissettiğiniz sevgi değil tamamen egodan kaynaklı bir durum bunu farkedin. Kendinize İYİ bakın lütfen. Hayat birinin iki dudağının arasında yaşamak için çok kısa.Nedeninizi yazabilirsiniz zaten onun için sordum...