- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi Angellllllllllllkkk08
Bos mutluluklar bunlar. Arkana bakmadan onun ne dusundugunu ve ona ne oldugunu onemsememek. Iste asil durus budur.Psikolojik olarak mutlu olacağım çünkü ben de vazgeçilebilirmişim moduna girecek ve kalkan bir yerleri inecek.
HaklısınızBos mutluluklar bunlar. Arkana bakmadan onun ne dusundugunu ve ona ne oldugunu onemsememek. Iste asil durus budur.
Hayır o kim?elos sen misin
Vazegeçemez misiniz?Psikolojik olarak mutlu olacağım çünkü ben de vazgeçilebilirmişim moduna girecek ve kalkan bir yerleri inecek.
Artık kendimi seviyorum, ve tek amacım dediğim üzere kendinin bir şekilde vazgeçilebilir olduğunu hissetmesi ve elinin artık alıntında olmadığımı anlamasıVazegeçemez misiniz?
Sizi istemeyen, siz yazmasanız yazmayan birisi için neden çabalıyorsunuz ki?
Kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz?
Anladım teşekkür ederimböyle şeyler erkeklerin umrunda değil. Ulaşılabilir olan bir sürü kız var ve yapacağın hiçbir şey ona koymaz. hayatına bak.
çocuklu evli erkekler bile öyle rahat terkediyor karısını çocuğunu harcıyor, sen onun için hiçbir şey değilsin.
erkeklerin tek derdi elde etme mücadelesi. seni elde mücadelesine girerse ilgi gösterirdi ama artık öyle bir isteği kalmamıştır.
O sana alışmış aşk sevgi değilGerçekten yardıma ihtiyacım var
Teşekkür ederim... çok sağolunO sana alışmış aşk sevgi değilnasıl olsa istediğim oluyor hırsı. En güzel şey onu UMURSAMAMAK TAKMAMAK. Olur inanki. Belki zor saçma ama kendine yapma bunu dünya ondan ibaret değildir vazgeç. Boşver boşver. Sen onu pişman etmek istiyorum ama yıpranıyorsun farkına var.
En ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.
Diyelim ki şaşırdı ee? Paspas olmaya devam mı?En ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.
Gülmeyin lütfenBu nasıl başlık
Sadece iki konu açtımSabahtan beri gılgamış destanı gibi başlık açıyorsun. Keşke tüm sorularını bir konuda toplasan da cümleten rahat etsek
Hayır tabiki değilDiyelim ki şaşırdı ee? Paspas olmaya devam mı?
Benzer bir durum muydu?Oldu. En sonunda hassss. Ordan birader dedim. Kopek oldu. Ben kedi insaniyim kopek degil dedim yandi bitti kul oldu gitti.
Haklısınız ama gönül işteerkek ya düz erkek, dışarıda milyon tane var aynısından
niye bu kadar küçültüyorsunuz ki yani kendinizi