-
- Konu Sahibi Angellllllllllllkkk08
ki şu anda bile onu düşündüğün için çok haksız sayılmaz,sen hala onun peşindesin lendine itiraf etmiyorsun.O sana şu an dese seni çok merak ettim özledim hemen barışırsın gibime geliyor.Bakın kızlar siz kendinize değer vermezseniz başka bir erkek size hiç değer vermez..hepimiz geçtik bu yollardan ama birazuzak durun şu adamlarda.Ona vazgeçilebilir olduğunu hissettirmek istiyorum, ona göre bir tek o var memlekette ve o duruma ben soktum zaten öyle hissettirerek
Aa çok ilginç neden peşinden koşmayı bıraktınız kiEn ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.
Niye bu kadar hırs yaptın. Böyle ayrıl barış ilişkilerden maalesef hayir gelmezGülmeyin lütfen
Aslında içim gide gide onu reddetmeyi istiyorum, tek anlamasını istediğim şeylerden biri de şaşırmasıki şu anda bile onu düşündüğün için çok haksız sayılmaz,sen hala onun peşindesin lendine itiraf etmiyorsun.O sana şu an dese seni çok merak ettim özledim hemen barışırsın gibime geliyor.Bakın kızlar siz kendinize değer vermezseniz başka bir erkek size hiç değer vermez..hepimiz geçtik bu yollardan ama birazuzak durun şu adamlarda.
Ben uzak durdukça ne olacak sizce?Ben bu hikayeyi biliyorum ve bu yüzden size tavsiyem kendinizi seviyorsanız uzak durun bu kişiden. Aynı şeyi arkadaşıma diyorum o yapamıyor ve zerre umursanmıyor, adam gününü gün ediyor bizim kız da bekliyor ki arayacak, soracak.
Bu olayı evet yaşadım ama benim amacım onu şaşırtmak sizce aramadıkça o verdiğim ego düşer mi?O da senin gibi İnsan.Ne bu ısrar?anca adamın EGO’sunu şişiriyorsun.Sizden bi yol olmaz birbirinize.Anlamadım neyi bu kadar bağladı seni.Üstüne üstelik gururunu defalarca kırmış.Köpek gibi seversin anlatım ama seni terkedince de yapacak hiç bir şey kalmaz .
Yani ben gitmeyince şaşırır diyorsunuz egosu düşer diyorsunuz öyle mi? Detayları okuduğunuz ve yorumlarınızı belirteceğiniz için çok teşekkür ederim. Yani bi insanda şaşırma olasılığı %5 ise eğer benim bu tutumlarım karşısında onu aramam ve onu şaşırtmam %99 dur. Değil mi?Kendini vazgeçilmez sanması için her şeyi yapmışsınız sizin yalvaracağınızdan da çok emin buna güveniyor.Şaşırtmak istiyorsanız sizde onu engelleyin her yerden.
bulunmayan hint kumaşı sanki