Sizi terk eden, defalarca peşinden gittiğiniz geri barışıp en ufak şeyde gene terk eden ve siz çabalamayı bırakınca geri dönen biri oldu mu?

Sürekli terketme değil de bı tarafına takmaz habire ortadan kaybolurdu beni aglatirdi. Ne zaman ben telefonumu iki hafta kapattım ve onu hiç bı tarafıma takmamaya karar verdim peşimde köle oldu köpek gibi yalvardı önce affetmedim sonra affettim bı sure iyiydik sonra bı sure sonra eski huyu geri geldi bende eskisi kadar sevmiyodum ztn defettim gitti

Yazdıklarınız beni çok ama çok duygulandırdı gerçek sevgi gerçek aşk gerçekten çok farklı. Haklısınız.

Değişik bir yaşanmışlık, hakkımızda hayırlısı olsun

Yoo hıc olmadı oyle bısey baya bı sevgılım oldu hıcte bırının pesıne duamedım hatalı bıle olsam hep pesınden kosulan ben oldum cunku hıc kendımı senın gıbı degersızlestırmedım. Kendımo cokk sevıyorumm hıcbor erkege okadar yuz vermem sende verme bence. Sondakı sorunada cvp verıyım evet sasırmıstır gururmu satın aldı acaba dıye

Allah'ım şu zamane genç kizlarimiza azıcık gurur,akıl fikir ver,ne var şu erkeklerde sakız gibi yapisiyorsunuz ,kız resmen adama yalvarmadigi için adamin şaşırma olasılığına sevinecek hale gelmis azıcık mantık azıcık kendine saygı.

Başlıktaki soruya cevap veriyorum, evet oldu. Hatta o terk ettiğinde peşinden sürünen ben olmama rağmen birkaç ay sonra kendisi bana mesaj atıp çok pişman olacaksın diye duygu sömürüsü yapmıştı. Terk eden sensin farkında mısın ben niye pişman olayım allahın delisi?
Onu tamamen unuttuğunuzda geri dönüyor bu erkekler o zaman da iyice siniri bozuluyor insanın. Size tavsiyem ben yazmayayım unuttum sansın geri dönsün gibi bir taktik yapmayın. Dönse bile tekrar gidecektir emin olun.Zamanınızı, daha önemlisi enerjinizi onu düşünüp durarak harcamayın. Tutmayın yol verin gidene gidene...

Vazgeç canim ondan inan öyle mutlu olursun ki öyle bir adamla olmazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…