- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 40
-
- Konu Sahibi Angellllllllllllkkk08
Yazdıklarınız beni çok ama çok duygulandırdıSöyleyeyim. Ben bir erkek tanıdım. Bu adam sevdiği kadın hastanede yatarken yanında kalmak için kendi ağrısını hiçe saydı ve 4-5 gün ya da daha fazla yanında kaldı. Sonra kadın taburcu oldu ama adamın hala ağrısı vardı. Kadın düzelene kadar sabretti ve sonra kendisi muayene oldu. Adam kanserdi ve çok hızlı ilerliyordu. Bu adam son zamanlarına kadar sevdiği kadın için çalıştı. Hasta yatarken bile sevdiğine yük olmamak için her şeyi yaptı. Vefat ettiğinde herkes adamın kadını ne çok sevdiğini konuştu. Bu adam benim babamdı. Canımın içi babam....Ben size kısaca anlattım. Şimdi size soruyorum. Bu adamı elde ettiniz diyelim elinize ne geçecek. Nasıl sevilmek istiyorsunuz? Her zaman genç olmayacaksınız. Bunları bir düşünün. Bir de şu an hissettiğiniz sevgi değil tamamen egodan kaynaklı bir durum bunu farkedin. Kendinize İYİ bakın lütfen. Hayat birinin iki dudağının arasında yaşamak için çok kısa.
şaşırırsa elinize ne geçicek?Zaten eskiden ertesi gün onu döndürdüm ama şu an yapmadım, yani şaşırır mı diyorsunuz?
Sadece bak vazgeçilebilirmişim demesini istiyorumşaşırırsa elinize ne geçicek?
acil psikologBunun yerine lütfen önerilerinizi söylerseniz çok ama çok mutlu olurum
e doğruyu bulmana mı şaşıracak adam yani?yaşlar kaç allah aşkına bu ne böyle.Sadece bak vazgeçilebilirmişim demesini istiyorum
24, tamam peki.e doğruyu bulmana mı şaşıracak adam yani?yaşlar kaç allah aşkına bu ne böyle.
Şaşırmaz mı diyorsunuz yani?
Değişik bir yaşanmışlık, hakkımızda hayırlısı olsunSürekli terketme değil de bı tarafına takmaz habire ortadan kaybolurdu beni aglatirdi. Ne zaman ben telefonumu iki hafta kapattım ve onu hiç bı tarafıma takmamaya karar verdim peşimde köle oldu köpek gibi yalvardı önce affetmedim sonra affettim bı sure iyiydik sonra bı sure sonra eski huyu geri geldi bende eskisi kadar sevmiyodum ztn defettim gitti
Olsun istiyorum şaşırmasınıŞaşırsa nolacak
Olsun istiyorum şaşırmasını
Şaşırma olabilir ama dönebileceği bir kürkçü dükkanı kalmadığından ötürü olur.Ben size adamı tekrar tekrar arayacağım demedim ki, sadece bir anlık bir şaşırma olur mu dedim.
Tamam teşekkürler bana sadece şaşırması yeterli olur. Değil mi yani her zaman aynı şekilde tepki veren biri şimdi tam tersini yapıyor bu da şaşırtır!Şaşırma olabilir ama dönebileceği bir kürkçü dükkanı kalmadığından ötürü olur.
Haklısınız ne diyeyim kiAllah'ım şu zamane genç kizlarimiza azıcık gurur,akıl fikir ver,ne var şu erkeklerde sakız gibi yapisiyorsunuz ,kız resmen adama yalvarmadigi için adamin şaşırma olasılığına sevinecek hale gelmis azıcık mantık azıcık kendine saygı.
En ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.