Sizi terk eden, defalarca peşinden gittiğiniz geri barışıp en ufak şeyde gene terk eden ve siz çabalamayı bırakınca geri dönen biri oldu mu?

Peki neden kraliyet soyundan mı geliyor. Yapmayın ya kaldırmayın şu adamların totosunu.

Artık kendimi seviyorum, ve tek amacım dediğim üzere kendinin bir şekilde vazgeçilebilir olduğunu hissetmesi ve elinin artık alıntında olmadığımı anlaması

elinin altında olmanı istemiyormuş ki zaten...

üzen bir adam için neden bu kadar çaba tamam seni anlıyorum bir yaparsın iki yaparsın ama olmuyorsa olmuyordur. Zorlama oluruna bırak sen öyle yaptıkta o iyi şişmiş belli. VALLA KIZLAR ERKEKLERİ ŞİŞİREN HEP BİZLERİZ ONLARDA KABAHAT BULMAYA HİÇ GEREK YOK

Şu an bıraktım zaten. Gerçekten çok şişti, bensiz yapamazsınlar havada uçuşuyordu

Şaşırmamıştır da, sevinmiştir.

Ya aslında beni tamamen istemiyor değil, farklı anlamlarda ses yapmazsam ona dırdır yapmazsam hayatında kalmamı istiyor ama dırdır varsa yokum diyor. Ama şaşırması benim için çok daha önemli
Bu sevmek değil ki ama, gün geçirmek. Kendisini şımartan dırdır yapmayan insanı herkes sever, egosuna iyi geliyorsun.

Bu sevmek değil ki ama, gün geçirmek. Kendisini şımartan dırdır yapmayan insanı herkes sever, egosuna iyi geliyorsun.
Evet zaten amacı gün geçirmek anlamışsınızdır siz bunu da üstü kapalı söylüyor. Dırdır yapmayacaksan ol hayatımda sana bayılıyorum diyor, ama dırdır varsa ne gelirim ne de bir şey yaşarım demeye getiriyor. Sizce şaşırır mı?

Şaşırmaz, sen de yol yakınken uzak dur bu adamdan bence, üzer seni.

Şaşırmaz, sen de yol yakınken uzak dur bu adamdan bence, üzer seni.
Bilmiyorum ya alışık sonuçta her türlü peşinden gitmeme, şaşıracağını o yönden düşünüyorum. Mesela bir erkek olarak sizin peşinizden biri gelse hep ve bu kez gelmese insan bi “allah allah çok ilginç” der ve geçer diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…