-
- Konu Sahibi Angellllllllllllkkk08
Peki neden kraliyet soyundan mı geliyor. Yapmayın ya kaldırmayın şu adamların totosunu.En ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.
En ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.
Artık kendimi seviyorum, ve tek amacım dediğim üzere kendinin bir şekilde vazgeçilebilir olduğunu hissetmesi ve elinin artık alıntında olmadığımı anlaması
Tamam teşekkürler bana sadece şaşırması yeterli olur. Değil mi yani her zaman aynı şekilde tepki veren biri şimdi tam tersini yapıyor bu da şaşırtır!♥♥♥
Teşekkürler, haklısınızeğer önemsiyorsa bu dediklerin olur.
seni önemsemiyorsa, istersen amuda kalk öyle dolaş yine de umrunda olmazsın.
Şu an bıraktım zaten. Gerçekten çok şişti, bensiz yapamazsınlar havada uçuşuyorduüzen bir adam için neden bu kadar çaba tamam seni anlıyorum bir yaparsın iki yaparsın ama olmuyorsa olmuyordur. Zorlama oluruna bırak sen öyle yaptıkta o iyi şişmiş belli. VALLA KIZLAR ERKEKLERİ ŞİŞİREN HEP BİZLERİZ ONLARDA KABAHAT BULMAYA HİÇ GEREK YOK
Doğru gerçekten, başta yanlış yaptım.Peki neden kraliyet soyundan mı geliyor. Yapmayın ya kaldırmayın şu adamların totosunu.
Sonra da vay efenim neden ekşi sözlüğe düştük.
zaten nasibinse dönüp dolaşıp gelir seni bulur ben artık kendimi böyle frenliyorumŞu an bıraktım zaten. Gerçekten çok şişti, bensiz yapamazsınlar havada uçuşuyordu
Şaşırmamıştır da, sevinmiştir.En ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.
Ya aslında beni tamamen istemiyor değil, farklı anlamlarda ses yapmazsam ona dırdır yapmazsam hayatında kalmamı istiyor ama dırdır varsa yokum diyor. Ama şaşırması benim için çok daha önemliŞaşırmamıştır da, sevinmiştir.
Sizinde mi bir sıkıntınız var?zaten nasibinse dönüp dolaşıp gelir seni bulur ben artık kendimi böyle frenliyorum
Bu sevmek değil ki ama, gün geçirmek. Kendisini şımartan dırdır yapmayan insanı herkes sever, egosuna iyi geliyorsun.Ya aslında beni tamamen istemiyor değil, farklı anlamlarda ses yapmazsam ona dırdır yapmazsam hayatında kalmamı istiyor ama dırdır varsa yokum diyor. Ama şaşırması benim için çok daha önemli
Evet zaten amacı gün geçirmek anlamışsınızdır siz bunu da üstü kapalı söylüyor. Dırdır yapmayacaksan ol hayatımda sana bayılıyorum diyor, ama dırdır varsa ne gelirim ne de bir şey yaşarım demeye getiriyor. Sizce şaşırır mı?Bu sevmek değil ki ama, gün geçirmek. Kendisini şımartan dırdır yapmayan insanı herkes sever, egosuna iyi geliyorsun.
Şaşırmaz, sen de yol yakınken uzak dur bu adamdan bence, üzer seni.Evet zaten amacı gün geçirmek anlamışsınızdır siz bunu da üstü kapalı söylüyor. Dırdır yapmayacaksan ol hayatımda sana bayılıyorum diyor, ama dırdır varsa ne gelirim ne de bir şey yaşarım demeye getiriyor. Sizce şaşırır mı?
Bilmiyorum ya alışık sonuçta her türlü peşinden gitmeme, şaşıracağını o yönden düşünüyorum. Mesela bir erkek olarak sizin peşinizden biri gelse hep ve bu kez gelmese insan bi “allah allah çok ilginç” der ve geçer diye düşünüyorum.Şaşırmaz, sen de yol yakınken uzak dur bu adamdan bence, üzer seni.
AnlamadımOkyanusya mı bu arkadaş?