Sizi terk eden, defalarca peşinden gittiğiniz geri barışıp en ufak şeyde gene terk eden ve siz çabalamayı bırakınca geri dönen biri oldu mu?

Bu olayı evet yaşadım ama benim amacım onu şaşırtmak sizce aramadıkça o verdiğim ego düşer mi?
Karşındakinin karakterine bağlı.Sen de Öyle bi peşinden koşmuşsun ki senden haber alamayınca düşünse düşünse intihar ettiğini düşünür kusura bakma

Çok klasik bir davranış. Egosunu tatmin ediyor. Sorumluluk almayı değil ilgilenilmeyi, sevmeyi değil sevilmeyi istiyor.

Nacizane tavsiyem karşınızda değil sevgiliniz, kocanız olsa bile asla bana dön, benimle kal, beni terketme,sensiz yapamam v.s diyerek kendi değerinizi ayaklar altına alıp yalvarmayın. Bakın resmi nikahla evlendiğiniz kocanız bile olsa. Böyle bir durumda bir erkeğin gözünde ne değer verilecek ne de sevilecek bir kadın olamazsınız.
Bir duruşunuz olsun. Ben bu kadına bunu yaparsam beni terkeder. Bir daha yüzüme bakmaz diyebilsin ki size deger versin.
Zaten bu dünya da aşk acisinin, ihanetin ve siddetin en dibini görmüş 27 yaşında biri olarak söylüyorum ki belki uzun sürebilir ama bir süre sonra adı bile aklınıza gelmiyor.
Ayrıca size benden beklentin olmasın deyip sizi engelleyen bir erkekten gercekten hiç bir şey olmaz. Kazara evlenseniz bile 1 ay sonra kocam beni aldatıyor, eve gelmiyor diye konu açarsınız. Sizin aramamaniza da şaşırmaz cunkü aramanızı istemiyor ki engellemiş. Erkekler kizlar gibi duygusal degil her olayda engellemiyor karsisindaki kizlari. Bunu kabul edin ve lütfen kimseye yalvarmayın. Çok üzüldüm okuyunca.

Ne kadar güzel bir yorum yapmışsınız yargılamadan sadece doğru yolu göstererek. Çok haklısınız ama sanırım zaman lazım. Hayattaki tek istediğim şey şu an için “vazgeçilebilirmişim deyip egosunun düşmesiydi”... Bu olur mu olmaz mı bilmiyorum ama inşallah olur. Yorumunuza göre olmayacak gibi, sanırım yapacak hiçbir şey yok.

Olur.ama dişini sıkman lazım.dayanabilecek misin? Bu kez şimdiye kadar ne yaptıysan tam tersini yap.sık dişini.şu aşamada baska seylerle ilgilen 1 hafra mesela 1 hafta nedir hızla gelip geçer.1 hafta arama sorma mesaj atma.sana döneceğini garanti ederim.dene gör sonucu.

Ama zaten 14 gün oldu, bence o kadar kısa sürede dönmez sadece ben merak etsin istiyorum aaaa bak aramadı diye şaşırmasını, yani ne kadar aramamı istemiyor bile olsa beni istemiyor olsa bile şaşırsın istiyorum

ya bi de boşver pişman olmuş olmamış çok mu önemli. benim biten son ilişkimde ben pişman olmadım, o da olmadı. ki bizimki uzun süreli bir durumdu yani insan üzülüyor ama pişman olmazsa olmasın çok da şey yani.

sonuçta sizinki çok çok kötü bir ayrılık değil, düşmanlık da yok. kendisi istememiş sanırım siz çabalamışsınız ama olmamış. iletişim yollarınızı yok edip uzak durun bu saatten sonra.

Ben dönmesini değil şaşırmasını istiyorum
Her zaman ki Angel yerine arama sorma mesaj atma zor kuruntu yaparsın merak edersin ama bi aaa der belki. Belkide gider. Ama inan tek taraflı ilişki olmaz yalvar yakar herşeye barışılma çabası sizinde zihinsel yorar. Sizinki aşk değil takıntı olmuş.... Umarım atlatır sınız

teşekkür ederim.

Her yerden engellemiş sizi nasıl aramadığınıza şaşırsın yapmayın allah aşkına bırakın ne hali varsa görsün şaşırmasını istiyorsanız hiç olmamış gibi davranın toparlanın hayatınıza ondan daha düzgün insanlar sokun belki o zaman şaşırır.

Biliyor ki başka yerlerden yazmak istersem yazarım, daha önce yapmadığım şey değil. Tıpış tıpış az uğraştırır sonra gene gelir huyu yani ama artık aramıyorum ulaşmaya çalışamıyorum. Evet öyle davranacağım hiç olamamış gibi

Seni sevmiyor bu adam. Niye ısrarla peşinden koşuyorsun? Benim de böyle bir ilişkim vardı. En son saldım ipini. Kafamda tamamen bitirdim. Ondan sonra çok ısrar etti barışalım diye ama ben kabul etmedim çünkü kafamda bitirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…