- 20 Mayıs 2019
- 126
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi Angellllllllllllkkk08
Hayır?? saka misin
Ben dönmesini değil şaşırmasını istiyorumYa sal ipini. Basliga cevabim oyle biri olsaydi bir tekme de ben vururdum:)
Donermi demezdim. Kendinize deger verin biraz.
Ona vazgeçilebilir olduğunu hissettirmek istiyorum, ona göre bir tek o var memlekette ve o duruma ben soktum zaten öyle hissettirerekŞaşırır mı bilmem ama siz bi kendinize gelin . Ne bu ısrar? Memlekette adam mı kalmadı .
O zaman yazma.Ben dönmesini değil şaşırmasını istiyorum
Zaten eskiden ertesi gün onu döndürdüm ama şu an yapmadım, yani şaşırır mı diyorsunuz?O zaman yazma.
Gerçekten yardıma ihtiyacım varYoooooookkkkkkkkArtıııııııkkkkkkkkkk
Şaşırmaz mı diyorsunuz yani?Hayır.
Zaten eskiden ertesi gün onu döndürdüm ama şu an yapmadım, yani şaşırır mı diyorsunuz?
En ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.
Psikolojik olarak mutlu olacağım çünkü ben de vazgeçilebilirmişim moduna girecek ve kalkan bir yerleri inecek.Bunlari yapmazsan sasirir evet ama sana ne katkida bulunacak onu pek anlamadim.
Bunun yerine lütfen önerilerinizi söylerseniz çok ama çok mutlu olurumbaşlığı görunce aklıma gelen
Bunun yerine lütfen önerilerinizi söylerseniz çok ama çok mutlu olurum
Teşekkürlerbaşlığı okuyunca kafa gitti, değer vermeyin hayata bi kere geliyosunuz, elin adamı o kadar kıymetli değil, çabalamayın f.ck off demeyi bilin