Sizi terk eden, defalarca peşinden gittiğiniz geri barışıp en ufak şeyde gene terk eden ve siz çabalamayı bırakınca geri dönen biri oldu mu?

Sürekli terketme değil de bı tarafına takmaz habire ortadan kaybolurdu beni aglatirdi. Ne zaman ben telefonumu iki hafta kapattım ve onu hiç bı tarafıma takmamaya karar verdim peşimde köle oldu köpek gibi yalvardı önce affetmedim sonra affettim bı sure iyiydik sonra bı sure sonra eski huyu geri geldi bende eskisi kadar sevmiyodum ztn defettim gitti

Söyleyeyim. Ben bir erkek tanıdım. Bu adam sevdiği kadın hastanede yatarken yanında kalmak için kendi ağrısını hiçe saydı ve 4-5 gün ya da daha fazla yanında kaldı. Sonra kadın taburcu oldu ama adamın hala ağrısı vardı. Kadın düzelene kadar sabretti ve sonra kendisi muayene oldu. Adam kanserdi ve çok hızlı ilerliyordu. Bu adam son zamanlarına kadar sevdiği kadın için çalıştı. Hasta yatarken bile sevdiğine yük olmamak için her şeyi yaptı. Vefat ettiğinde herkes adamın kadını ne çok sevdiğini konuştu. Bu adam benim babamdı. Canımın içi babam....Ben size kısaca anlattım. Şimdi size soruyorum. Bu adamı elde ettiniz diyelim elinize ne geçecek. Nasıl sevilmek istiyorsunuz? Her zaman genç olmayacaksınız. Bunları bir düşünün. Bir de şu an hissettiğiniz sevgi değil tamamen egodan kaynaklı bir durum bunu farkedin. Kendinize İYİ bakın lütfen. Hayat birinin iki dudağının arasında yaşamak için çok kısa.
Yazdıklarınız beni çok ama çok duygulandırdı🙏🏻 gerçek sevgi gerçek aşk gerçekten çok farklı. Haklısınız.

Sürekli terketme değil de bı tarafına takmaz habire ortadan kaybolurdu beni aglatirdi. Ne zaman ben telefonumu iki hafta kapattım ve onu hiç bı tarafıma takmamaya karar verdim peşimde köle oldu köpek gibi yalvardı önce affetmedim sonra affettim bı sure iyiydik sonra bı sure sonra eski huyu geri geldi bende eskisi kadar sevmiyodum ztn defettim gitti
Değişik bir yaşanmışlık, hakkımızda hayırlısı olsun

Yoo hıc olmadı oyle bısey baya bı sevgılım oldu hıcte bırının pesıne duamedım hatalı bıle olsam hep pesınden kosulan ben oldum cunku hıc kendımı senın gıbı degersızlestırmedım. Kendımo cokk sevıyorumm hıcbor erkege okadar yuz vermem sende verme bence. Sondakı sorunada cvp verıyım evet sasırmıstır gururmu satın aldı acaba dıye

Başlıktaki soruya cevap veriyorum, evet oldu. Hatta o terk ettiğinde peşinden sürünen ben olmama rağmen birkaç ay sonra kendisi bana mesaj atıp çok pişman olacaksın diye duygu sömürüsü yapmıştı. Terk eden sensin farkında mısın ben niye pişman olayım allahın delisi?
Onu tamamen unuttuğunuzda geri dönüyor bu erkekler o zaman da iyice siniri bozuluyor insanın. Size tavsiyem ben yazmayayım unuttum sansın geri dönsün gibi bir taktik yapmayın. Dönse bile tekrar gidecektir emin olun.Zamanınızı, daha önemlisi enerjinizi onu düşünüp durarak harcamayın. Tutmayın yol verin gidene gidene...

En ufak şeyde hep terk ediyor geri ben yalvarıyorum ve barışıyoruz, ondan beklentim olmasını istemiyor. O kendi yazmaz ben yazarım ha cevap yazar ararım açar. EN son beni engelledi kendi hataları yüzünden, bu sefer sadece bir gün çabaladım ve artık aramadım. Zaten her yerden de engelliyim. Sizce aramamış olmama şaşırmış mıdır, istesem ulaşırdım.

Vazgeç canim ondan inan öyle mutlu olursun ki öyle bir adamla olmazsan

X