Canım eğer çok duygusal ve hassas isen tavsiye etmem.
Çok ağlarsın çünkü.
Ama gerçekten mmüthiş bir kitap..
İnş canım.
Ya bende dün elime aldım yniden başlayım diye, eşim müsade etmedi.
Moralin bozulcak sonra salya sümük gezcen diyo :)
Ama ona göstermeden okuycam..
tamam canım bekliyorum haberini ozaman.285. sayfaya geldim zemuszemus
ama kitap 150 ye kadar falan daha güzel, sonraki sayfaları sırf okumuş olmak için okuyorum..başlarda daha duygusaldı..bakalım bitirim de sana sölerim canım geri kalanı da duygusal mı diye..
En son yürekler ölürü eğer okumadıysan tavsiye ederim.Canan Tan -Yüreğim seni çok sevdi..mafoldumben
nasıl bi kitaptır okuyunca uzun bi süre aklımdan cıkaramadım kitaptan yazan tüm şiirleri tekrr tekrr okudum onun sayesinde severek okuduğum Nazım Hikmet Ran'a olan hayranlığım daha da arttı..kitabın filminin çekilmesi için dua ettim bütün arkadaslarıma tavsiye ettim ooo en cok bu kitap etkiledi beni:))
humm cok merak ettim simdi bu kitabıı duygusal kitaparı hep sevmişimdirr
Canan Tan -Yüreğim seni çok sevdi..mafoldumben
nasıl bi kitaptır okuyunca uzun bi süre aklımdan cıkaramadım kitaptan yazan tüm şiirleri tekrr tekrr okudum onun sayesinde severek okuduğum Nazım Hikmet Ran'a olan hayranlığım daha da arttı..kitabın filminin çekilmesi için dua ettim bütün arkadaslarıma tavsiye ettim ooo en cok bu kitap etkiledi beni:))
tamam canım bekliyorum haberini ozaman.
En son yürekler ölürü eğer okumadıysan tavsiye ederim.
Onun duygusu bahsettiğininkinin kat be kat üzerinde.
Etkilenmemek mümkün olmuyor.
Tavsiye ederim tatlım.
Yalnız kitabın içeriği toplumsal olaylarla ilgili diyelim.
Dostluğu ve her ne uğruna olursa olsun sadık kalmayı en acısıyla işleyen bir kitap.
Canan tan / YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ...
Kısaca şöyle dicem okumayanlar için.
Deniz kenarında güneşlenirken okuduğum ve gözyaşlarıma bi türlü engel olamadığım oracıkta hüngür hüngür ağlatan bi kitaptı benii yok böyle bişey yaaa nasıl bi anlatım tarzıdır o nasıl içine çekmektir okuyucu şaştım kaldım valla...
Kız Kardeşim İçin
Jodi Picoult; Çeviren: Serkan Göktaş
Anna hasta değil, ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için.
Çok etkilendiğim - unutamayacağım bir kitap.
canan tan yüreğim seni çok sevdi :gitme:kaybetmek için erken sevmek için cooookk gecc :teselli:
kitap zaten ayri bi felaket, ama sonu hepten bitirdi beni ya :sinifsinif:
acaip bi kitap. o kadar kitap tutkunuyum, yüzlerce kitap okumusumdur
ama hic bi kitap böylesine derinden etkilememisti beni
Canan Tan -Yüreğim seni çok sevdi..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?