Sizi bir kere bile hayal kırıklığına uratmamış dostunuz var mı?

Malesef arkadas kolay olunuyor ama dost olmak zor.ayni bir iliski gibi emek vermek gerekiyor.ama dostum dedigin,beraber aglayip guldugun,zor zamaninda yaninda oldugun,onun derdini kendi derdin gibi sahiplendigin o DOST gun geliyor bir kazikla herseyi yerle bir ediyor.sonra onca yillik emegi al at cope hicbir onemi yok.kaziklarin boyutu kucuk yada buyuk farketmez ama malesef her dost gun gelir sizi verdiginiz her deger icin pisman eder.bu zaman kadar 2-3 dostum oldu hala ozlesemde sevsemde ozellikle 1 tanesini sirf affefemedigim icin kinusmuyorum 4 yildir.yani kisacasi hayal kirikligi her dostlugun kacinilmaz sonu gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesef arkadas kolay olunuyor ama dost olmak zor.ayni bir iliski gibi emek vermek gerekiyor.ama dostum dedigin,beraber aglayip guldugun,zor zamaninda yaninda oldugun,onun derdini kendi derdin gibi sahiplendigin o DOST gun geliyor bir kazikla herseyi yerle bir ediyor.sonra onca yillik emegi al at cope hicbir onemi yok.kaziklarin boyutu kucuk yada buyuk farketmez ama malesef her dost gun gelir sizi verdiginiz her deger icin pisman eder.bu zaman kadar 2-3 dostum oldu hala ozlesemde sevsemde ozellikle 1 tanesini sirf affefemedigim icin kinusmuyorum 4 yildir.yani kisacasi hayal kirikligi her dostlugun kacinilmaz sonu gibi.

Belli ki sizde çok dertlisiniz bu konuda ...Ne biliyim her zaman beklemediğim bir hareketle çok şaşırtıldım.Ama alıştım ve bazı şeyleri öğrendim.Kimseden çok bir şey beklemeyeceksin.Ve değer versenden belli etmeyeceksin...

hatasız dost arayan dostsuz kalırmış. benim de olmadı hiç. malesef. mutlaka bi kazık yedim. ya da en azından beklemediğim bi hareketleriyle,bi sözleriyle ya da tavırlarıyla karşılaştım.böyle ...

Evet işte demek istediğim buydu!.Beklemediğim bir sòz veya hareket ya da tavır.Uzaklaştırıyor insanı malesef...

Ayda yilda bir görüstügüm arkadaslarim var sadece. Dost kazigi yiye yiye doydum dostluga :D

Ama insan bazen çok ihtiyaç duyuyor bir dosta.Omzunda ağlamasa bile anlatacak birini arıyor bazen.Ben artık kimseye bişi anlatmaz oldum.Gerçekten beni üzen olayları içime atıyorum.Dostsuz olmanın tek bir olumlu yanı var o da size güçlendiyor...

dostumtan da öte,kardeşim dediğim insan!!! aklıma geldıkce hala sindiremiyorum,cok ağladım ,cok yıprandım ama hayat!! insanın karsısına neler çıkartıyor..:14:

Olan olduktan sonra bişi demek işe yaramıyor.Seni sakinleştirmiyor ama yine şükr et ki öyle bir insandan kurtulmuşsun.Senin için önemli bir tecrübe olmuştur.Başka bir teselli gelmiyor akla...Özel değilse nolmuştu tam olarak ?

Ama insan bazen çok ihtiyaç duyuyor bir dosta.Omzunda ağlamasa bile anlatacak birini arıyor bazen.Ben artık kimseye bişi anlatmaz oldum.Gerçekten beni üzen olayları içime atıyorum.Dostsuz olmanın tek bir olumlu yanı var o da size güçlendiyor...

Ben malesef dostlardan, arkadaslardan yana hep sanssiz oldum. Bu yüzden zerre kadar dostlugundan süphe ettigim insanlari silmekten sakinmiyorum bile. dogru diyorsun insan bazen derdini paylasacak insan bulamiyor, ama yanlis kisiyle derdimi paylasmaktansa ben yalniz kalmayi tercih ederim...

Son düzenleme:
Ben malesef dostlardan, arkadaslardan yana hep sanssiz oldum. Bu yüzden zerre kadar dostlugundan süphe ettigim insanlari silmekten sakinmiyorum bile. dogru diyorsun insan bazen derdini paylasacak insan bulamiyor, ama yanlis kisiyle derdimi paylasmaktansa ben yanliz kalmayi tercih ederim...

Evet o da var.Yanlış kişilere güvenmektense,içini yanlış kişilere dökmektense içimde kalsın daha iyi.En azından beklemediğim bir zamanda yüzüme geri çarpaz kimse..

Olan olduktan sonra bişi demek işe yaramıyor.Seni sakinleştirmiyor ama yine şükr et ki öyle bir insandan kurtulmuşsun.Senin için önemli bir tecrübe olmuştur.Başka bir teselli gelmiyor akla...Özel değilse nolmuştu tam olarak ?

çook karışık cnm...anlatsam sayfalar alır...ama şunu soyleyım cok ıncındım..allaha hergun dua ettım halada edıyorum benım yasadıklarımın aynısını oda yasasın dıye...aklıma geldıkce kotu oluyorum...ama onunla yasadıgım anıları özlüyorum,cok güzel bır arkadaşlığımız vardı..yaşanması gerekıyordu yaşadık!

Belli ki sizde çok dertlisiniz bu konuda ...Ne biliyim her zaman beklemediğim bir hareketle çok şaşırtıldım.Ama alıştım ve bazı şeyleri öğrendim.Kimseden çok bir şey beklemeyeceksin.Ve değer versenden belli etmeyeceksin...

Aynen canim fazla birsey beklememek lazim kimseden.beklenti yuksek olunca hayal kirikligida fazla oluyor haliyle.ama bu zamanda dostluk,arkadaslik,ask,komsuluk vs.vs.gercek anlamiyla yasanamiyor gibi geliyor bana.belki eski kafaliyim bilmiyorum ama eskiden hersey hakkini vererek yasaniyormus.simdi sirf goruntu.eski zamanlarda yasamak isterdim :) simdi herseyi cok cabuk tukettigimiz harcadigimiz gibi insanlari da harcayabiliyoruz.Allah bizi iyi insanlarla karsilastirsin.iyi geceler ;)

çook karışık cnm...anlatsam sayfalar alır...ama şunu soyleyım cok ıncındım..allaha hergun dua ettım halada edıyorum benım yasadıklarımın aynısını oda yasasın dıye...aklıma geldıkce kotu oluyorum...ama onunla yasadıgım anıları özlüyorum,cok güzel bır arkadaşlığımız vardı..yaşanması gerekıyordu yaşadık!

Öyle gerçekten.. demek ki yaşanması gerekmiş.Hayatın size öğreteceği bişiymiş bu da.Ama artık üzmeyin kendinizi olan olmuş.Yalnız böyle insan size çok şey borçlu.Mesela siz bir daha kimseye güvenemeyeceksiniz ve bu çok önemli bir şey...

Evet o da var.Yanlış kişilere güvenmektense,içini yanlış kişilere dökmektense içimde kalsın daha iyi.En azından beklemediğim bir zamanda yüzüme geri çarpaz kimse..

Aynen.. Mesela benim 3 yildir yüzüne bile bakmadigim "dostum" bizim bi sirrimizi gizli gizli ablama anlatmis gecen yaz. Bide yemin ettirmis sakin anlattigimi söyleme diye. Bende bunu gecen hafta ögrenmistim. Daha neler var neler...

Öyle gerçekten.. demek ki yaşanması gerekmiş.Hayatın size öğreteceği bişiymiş bu da.Ama artık üzmeyin kendinizi olan olmuş.Yalnız böyle insan size çok şey borçlu.Mesela siz bir daha kimseye güvenemeyeceksiniz ve bu çok önemli bir şey...

allah karsımıza her daim hayırlı ınsanlar çıkartsın..:34:

Back