Kizlar insanlar bu kadar acımasız degil benim gercekten dostlarim var ve hakikaten dostlar.üzüntümde,sevincimde yanımda olan 8-10 senelik arkadaslik hepsi ..hiçbirinin hakkını hiçbir zaman yiyemem.o filmlerdeki dostluklar gercekten var sorunsuz,pürüzsuz yeri gelip tek lokmayi bölüsmek ama dostunu satmamak.şansliyim belkide ben farkında degilim ama bununla birlikte dostum zannettiklerimde oldu ve onlari dogru zamanlarda elemeyi bildim hep en basiti 1 saatini ayiramadim diyorsun. Ben dostum dediğim bir insana 8 ayda 1 saat bulamadim gerçekten yoktu o 1 saat ama yolda telefonda nice saatlerde yanındaydim. Telefon denilen bir olay var yanında olmak değildir bazen dost olmak ona her nasil olursa olsun zaman ayırmak ve karşındakininde bunu idrak edebilecek kişilikte olmasidir.. yada ben cok konuşmak istediğim insanlarin evine baskın yapıyorum ben geldim diyeki 16 senelik dostlukta o kadar samimiyet vardır diye düşünuyorum ama bunları yaptıgin halde eger gene de kapıyı açmayip 1 saatini ayıramıyorsa o zmn Allaha havale et bazen böyle insanlarla konuşmak yerine duvarla konuşmak daha iyi olabiliyor ve benim tüm dostlarim üniversite döneminden lisede sıfır arkadas grubundan üniversitede sıkı hayat boyunca sürecek dostluklarla gitti kurduğum arkadasliklar bu sebeple ne ekersen onu bicersin diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.