Sizi bir kere bile hayal kırıklığına uratmamış dostunuz var mı?

Aynen canim fazla birsey beklememek lazim kimseden.beklenti yuksek olunca hayal kirikligida fazla oluyor haliyle.ama bu zamanda dostluk,arkadaslik,ask,komsuluk vs.vs.gercek anlamiyla yasanamiyor gibi geliyor bana.belki eski kafaliyim bilmiyorum ama eskiden hersey hakkini vererek yasaniyormus.simdi sirf goruntu.eski zamanlarda yasamak isterdim :) simdi herseyi cok cabuk tukettigimiz harcadigimiz gibi insanlari da harcayabiliyoruz.Allah bizi iyi insanlarla karsilastirsin.iyi geceler ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısınız artık hiçbir ilişki hakkıyla yaşanmıyor...Sözde var her şey.Dediğiniz gibi Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın...Iyi gecelerr :)

Aynen.. Mesela benim 3 yildir yüzüne bile bakmadigim "dostum" bizim bi sirrimizi gizli gizli ablama anlatmis gecen yaz. Bide yemin ettirmis sakin anlattigimi söyleme diye. Bende bunu gecen hafta ögrenmistim. Daha neler var neler...
Hep duyuyoruz büyüklerimizden kimseye güven olmaz diye.Yetmiyor yaşıyarak öğreniyoruz ama şu ağzımız (genel konuşmiyayım)ağzım durmuyor.Bir bakıyorum anlatmışım,dökmüşüm içimi.Son zamanlarda iyiyim bu konuda öğreniyorum gibi ...

Malesef ki benim de vardı. Dost ne kelime öz kardeşimden ayırmazdım ki..
Rabbim çok şükür gerçek yüzünü gösterdi.
Böylelerini Allah ıslah etsin ! Bu devirde kimseye güvenipte arkanı dönemiyorsun.

Hep duyuyoruz büyüklerimizden kimseye güven olmaz diye.Yetmiyor yaşıyarak öğreniyoruz ama şu ağzımız (genel konuşmiyayım)ağzım durmuyor.Bir bakıyorum anlatmışım,dökmüşüm içimi.Son zamanlarda iyiyim bu konuda öğreniyorum gibi ...

Biz her yüzümüze güleni kendimiz gibi saniyoruz canim. Ama ne demisler bir musibet bin nasihatten iyidir. Bundan sonra daha dikkatli oluruz artik 😄

Malesef ki benim de vardı. Dost ne kelime öz kardeşimden ayırmazdım ki..
Rabbim çok şükür gerçek yüzünü gösterdi.
Böylelerini Allah ıslah etsin ! Bu devirde kimseye güvenipte arkanı dönemiyorsun.

Böyle bizler gibi insanların varlığının çok olduğunu okuyunca dostları olan insanlar ne kadar özel olduklarını anlıyorlardır heralde...Dediğiniz gibi iyiki gerçek yüzünü göstermiş...

Böyle bizler gibi insanların varlığının çok olduğunu okuyunca dostları olan insanlar ne kadar özel olduklarını anlıyorlardır heralde...Dediğiniz gibi iyiki gerçek yüzünü göstermiş...

Öyle tabi canım, her insanın karşısına 'dost' diyebileceği biri çıkmıyor. Aman böyle hayat daha güzel :31:

Biz her yüzümüze güleni kendimiz gibi saniyoruz canim. Ama ne demisler bir musibet bin nasihatten iyidir. Bundan sonra daha dikkatli oluruz artik 😄

Aynen öyle herkesi kendimiz gibi sanıyoruz.Ve hep yanılıyoruz.Yapacak bişi yok ki geçmişe dönemiyoruz.Yapılcak en iyi şey geçmişten ders alıp ileride ona göre yaşamak..:)

Back