• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim dışlanmak,her ortamda ilk vazgeçilen ve her seferinde dışlanan neden ben oluyorum? Detaya da iner misiniz?

Belki de soğuk birisindir insanlarla mesafeli oluyorsan o yüzden seni yakın bulmuyorlardır kendilerine çünkü karşındaki adım atmazsa sen de atmıyor muşsun

Cok iyi biriyimdir.
Cok fedakarimdir.
Cok vericiyimdir.
Herkesle dertlenirim.
Herkesle iyi olmaya calisirim.

Vs vs.

Bu tarz insanlarla ben arkadaslik etmiyorum mesela, cunku yuzde yuz iyilik, yuzde yuz fedakarlik diye birsey yok bu bana samimi gelmiyor. Her insan biraz kotudur, biraz bencil, biraz savurgan, biraz dertli. Kusura bakmayin belki cidden super iyi birisinizdir ama bu da insani irite eder, insanlar kendilerindeki kotu yanlari cok hissederler super iyi birinin karsisinda.

Oncelikle fedakar olmayi birakin, elalemin derdiyle niye dertlenesiniz? Dinleyin, dert ortagi olun, istenirse cozum sunun ama orda kalsin daha ilerisi, dertlenecek kadar konuyu sahiplenmek yok bu olmaz bu kadari sahici değil acikcasi.

Umarım aradığınız gibi bir arkadas bulabilirsiniz.

Samimi gelmiyor, cünkü iyilikleri iyi olduklarindan degil. Cocuklukta kendine bir koruma mekanizmasi olarak kullandiklari bir kendini kabul ettirme cabasi.

Back