aynen şanslılar ama bizim değerimizi anlamayanlar ise onlar kendi elleriyle kaybediyorlar benceEmpati yapayım diyorum.
Ama yapamıyorum. Çünkü ben çok daha zor şartlar altındayken yanındaydım.
Ne diyeyim ki vardır elbet bi bildiği.
Eğer böyle sağlam dostlukları olan arkadaşlarım varsa da sarılsınlar sıkı sıkı bırakmasınlar dostlarını.
Çok şanslılar.
bide kendi menfaatleri için yanında olanlar varKizlar insanlar bu kadar acımasız degil benim gercekten dostlarim var ve hakikaten dostlar.üzüntümde,sevincimde yanımda olan 8-10 senelik arkadaslik hepsi ..hiçbirinin hakkını hiçbir zaman yiyemem.o filmlerdeki dostluklar gercekten var sorunsuz,pürüzsuz yeri gelip tek lokmayi bölüsmek ama dostunu satmamak.şansliyim belkide ben farkında degilim ama bununla birlikte dostum zannettiklerimde oldu ve onlari dogru zamanlarda elemeyi bildim hep en basiti 1 saatini ayiramadim diyorsun. Ben dostum dediğim bir insana 8 ayda 1 saat bulamadim gerçekten yoktu o 1 saat ama yolda telefonda nice saatlerde yanındaydim. Telefon denilen bir olay var yanında olmak değildir bazen dost olmak ona her nasil olursa olsun zaman ayırmak ve karşındakininde bunu idrak edebilecek kişilikte olmasidir.. yada ben cok konuşmak istediğim insanlarin evine baskın yapıyorum ben geldim diyeki 16 senelik dostlukta o kadar samimiyet vardır diye düşünuyorum ama bunları yaptıgin halde eger gene de kapıyı açmayip 1 saatini ayıramıyorsa o zmn Allaha havale et bazen böyle insanlarla konuşmak yerine duvarla konuşmak daha iyi olabiliyor ve benim tüm dostlarim üniversite döneminden lisede sıfır arkadas grubundan üniversitede sıkı hayat boyunca sürecek dostluklarla gitti kurduğum arkadasliklar bu sebeple ne ekersen onu bicersin diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyide herkesmi kötü sırf senmi iyisin diye benim aklıma bir soru geliyor eger hiç arkadaşı yoksa bir kişinin onun menfaati,o satıcı vs diye uzar ama hergün birsürü insan taniyoruz herkes kötü olamazya?? Hiç empati yapmayı denedinizmi
Allah şasirtmasin kimin ne olduğu belli olmaz ama böyle zamanlardada onları elemeyi bilecegiz aksi takdirde olmaz.benimde var elediğim ınsanlar ama zaman değişirken onlarında değişebileceğini düşünmek gerekio
Allah şasirtmasin kimin ne olduğu belli olmaz ama böyle zamanlardada onları elemeyi bilecegiz aksi takdirde olmaz.benimde var elediğim ınsanlar ama zaman değişirken onlarında değişebileceğini düşünmek gerekio
dostundan güven bekliyorsun bunun ne fazlalığı varki canım
Kalemero sadece benim bir yanlis anlamam ve mesafe yüzünden kurmam kaynakli bir o anlık buhrandi ama cok sukur zannettigim tarzda bsy degilmis
Zeynep eden kendine eder bosver gercekten oyle insanların iyiliğinden cok zararları oluyor kendindede ara ama karşı taraf olarak ben olsam napardim sorusuna başka cevap verip alternatif turetebiliyorsan o insanı ele direkt gercekten değer veren insan en zor anında telle olmak istedikten sonra oluyor.bak ben midemden sıkıntili bir insanim en yakın arkadaşım hastanelik oldugumda ufak bebeligiyle hastanede almıştı ama ayni sekilde bende ona yaparim... Ama cok sevdiğim dostum dediğim insanlsrdan birisi nisanlandiktan sonra gorusmryi kesti onun tercihi ve gorusmeyi kestikten sonra hakkımda 3.cu kisilere söylemis olduklarını duyunca iyiki bitmiş dostlugumuz dedim.rabbim neyler neylerse guzel eyler.. eger sana değer verirse bir insan her sekilde bunu belli eder geleli dostluk yeri geldiginde herseyini bilen insana ya güvenirsin yada bitirirsin
Benim dostum yok ve olacağına inanmıyorum.Sizin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?