Sizi bir kere bile hayal kırıklığına uratmamış dostunuz var mı?

Dostmu??
Ömür boyu sürecek hep yanında olacak?
nerdeee
yapmaz dediklerim yapıyorlar güvendiğim sonuna kadar şimdi beni öylesine şaşırtıyorkii
Kendi menfaatelerine neler yapıyorlar sözüne güvendiğin insan(lar) öyle rahat yalan konuşuyorlarki öyle kolay ikiyüzlü oluyorlarkii ve bu senin hayatının değişimine rol oynuyorlar bu yalanlarıyla bide hep kendilerini haklı görürler senin yaptıklarına bakmazlar pek

Vaaaaar! Dosttan öte,kardeş gibiyiz.👭

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Diğer arkadaşların dediğine göre varmış demek canım .sanırım biz onlar kadar şanslı değiliz.Ama öyle bir dostum olmasInı çok isterdim be..

Var hemde dosttan önce kardeşim dediklerimi,onlarin nerede olursam oluyim canima can olduklarını bildiğim hep yanımda hissettigim kişiler var.ben kimseyi kolay almam hayatıma veya hayatimda dost kelimesini kullanmam.dost kelimesi icinde birikim biriktirir ve onlar beni hiçbir zmn uzmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne mutlu size.Keşke bende bir dosta sahip olsaydım.Ne olursa olsun gidebiliceğim biri olsa.ama yok

Benim erkekte,bayanda dostum var ona göre seçiyorumm.. aslinda soyle bir durum var ne kadar verirsen o kadar aliyorsun.. sen kazık alabilirim düşüncesi zerre kadar varsa karşındakindende kazık yiyorsun ve emin ol elediğin her insan senin hayatına başkasını getiriyor.. hayatta herkesin hayatımıza girmesinin bir sebebi var

Yo hayır ilk başta normal derecede yakınlık kuruyorum sonra baya zaman geçirince seviyorsam anlasiyorsaak tamamiyle iyi oluyoruz .ama sürekli arkamdan vuruluyorum.ben onun için dayak yemeye gidrerken bi bakıyorum yalnizim

Diğer arkadaşların dediğine göre varmış demek canım .sanırım biz onlar kadar şanslı değiliz.Ama öyle bir dostum olmasInı çok isterdim be..
Vardırda öyle filmlerdeki gibi sorunsuz olmazya böyle kardeşim derece dost benim ona verdiğim değerin aynısını vercek dost zor

Bunu 6 ay önce okumuş olsaydım kesinlikle var derdim.
Ama maalesef 16 yıllık kan kardeşim bile hayal kırıklığıma sebep oluyorsa,
Artık böyle dostluklara inancım kalmamıştır.

Bunu 6 ay önce okumuş olsaydım kesinlikle var derdim.
Ama maalesef 16 yıllık kan kardeşim bile hayal kırıklığıma sebep oluyorsa,
Artık böyle dostluklara inancım kalmamıştır.

Güven sorun güven sen ona tamamiyle güvenirsin ama o senin güvenini saniyede yok eder

Güven sorun güven sen ona tamamiyle güvenirsin ama o senin güvenini saniyede yok eder

Kesinlikle.
Halbuki ben onun 16 yıl boyunca iyi,kötü,acı,tatlı her gününde vardım.
Ama maalesef benim ona en çok ihtiyacım olduğu zaman işlerini,yoğunluğunu bahane ederek yoktu.
6 aydır 1 saatini ayıramaz mıydı ki bana?

bence dostluk arkadaşlık hep çıkar doğrultusunda ilerliyor çıkarları bitti mi sen de bitiyorsun27 senedir hayattayım ve benim dostluktan arkadaşlıktan öğrendiklerim bunlar. o nedenle mesafe her zaman en iyisidir merhaba merhaba yeter de artar bile

1 saatmi sen iyisinde kötüsünde hep yanındasın (bu arada tabi seninde işlerin vs. olduğu halde) o sana vakitmi ayıramıyor
zaten en çok yaralayan bu değilmi senin ona gösterdiğin değerin onun sana göstermemesi
dostluk arkadaşlık kardeşlik senin ona en ihtiyaç zamanında yanında olmayacaksa neden hala yanında dururki

dediğiniz o kadar doğruki bende aynısını yaşadım kendi çıkarları için beni harcamaları benim yüzüme baka baka yalan söylemelerii

Empati yapayım diyorum.
Ama yapamıyorum. Çünkü ben çok daha zor şartlar altındayken yanındaydım.
Ne diyeyim ki vardır elbet bi bildiği.
Eğer böyle sağlam dostlukları olan arkadaşlarım varsa da sarılsınlar sıkı sıkı bırakmasınlar dostlarını.
Çok şanslılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…