SİZİ ARZULAYAN EŞLERİNİZİN DEĞERİNİ BİLİN 😑

Tarih hesabı yapamayacağım şimdi. Bakalım zaman gösterecek canım. İlerleyen zamanlar da şah mı oluruz şahbaz mı...

Eee yani?

Hemcinslerim beni yargılasın diye açmadım bu konuyu! Beni anlayabilecek hemcinslerimle dertleşmek için açtım özelimi.

Ben yıllardır adama isyan etmiyorum. Hep idare ettim, tolere ettim. Bu tepkim yılların birikmişiydi.

Yardımcı olamayacağın konulara yorum yapmamanıtavsiye ederim.

Allahım bu ben...
Benimki dd ahtabot gibi sarılır. Hele şimdi koronadan evde tıkıldık kaldık. Her yerim mosmor. Niye öpmekten emiklemekten. Ama gel gör kiii cinsellikle hiç işi yok. Ha ben isteyince hayır demez ama kendisi de yaklaşmaz ne bileyim garip. Hayır demese de davranışları ile belli ediyor zaten zoraki yaptığını. Öyle de ben istemiyorum. Çok sinir bozucu. Bütün gün evden çıkamıyoruz ne işimiz var. Millet çatır çatır sevişir benimki anca oyun oynasın.

Ben sizin sinir stresiniz çok iyi anlıyorum. Bu mesele zaten bolca stres ve sinir yapıyor bence.

Aaa pardon konuyu pohpohlanmak desteklenmek için açtığınızı bilemedim.
Sonuçta her şey sizin doğrunuz ile de değil. Bir sorun varsa bir de eşin gözünden bakılmalı demeye getirdim fakat siz direk "beni destekleyin" demişsiniz.
Tabiki yorum yapmayacağım.

E bi yapmasan (yorum)

Seninki de ayrı bi vakaymış. Sordun mu bunu ona. Neden böyle yapıyo. Emikliyo momarartıyo. İlişkiye girdiğiniz zaman da yapıyo mu böyle?

Aşırı stres olmuşsun yalnız gerilimi ta burdan hissettim:/ adamin sorunları var bariz, sen neden kendi güzelligini falan sorguluyosun yahu? Kendimi iğrenç hissettim falan demişsin ama seninle hiç alakası yok. Ten uyumu diyen biri olmuş tamam haklılık payı var ama bu bence öyle bir durum değil, adam zaten ahtapot gibi yapişık uyuyormuş ve daha önce cinsellik yaşamayan biri sonuçta kıyas yapacak durumu falan da olmamış. Hormonları düzgün çalışan bir erkek için ten uyumu olmaması seksi reddetmesi için sebep değil bence.

Bir de video var, adam videoda açık açık yardım çığlığı atmış. Yani sorunu kabullenmiş ve çözmek için destek istemiş. Bı kan testi falan yaptırsın enerjisi de yok gibi. Olmazsa bir uzmana görünsün madem farkında

Evet ten uyumu yorumu zaten senin söylediklerini düşünerek, benim de aklıma yatmadı. İlk 2 yıl iyiydik sorun yoktu. Şu ten uyumu olayı sonradan türeyen bişeyse, olabilir diyeceğim.

Evet benim isyanimdan sonra isteksiz olduğunu itiraf etti. E peki bunca sene niye isteksiz olduğunu kabullenip çaresine bakmadı da, yoğun çalışıyorum borcum var gibi bahanelerin arkasına sığınıp oyaladi beni. O kadar kırgın ve bitkinim ki kolay kolay affedemeyecegim. Uzun bi zamana ihtiyacım var ve şuan için, artık tiksiniyorum diyebilirim.

Tekrar tekrar reddedilmek iğrenç hissettiriyor inan. Yaşayan bilir bu duyguyu.

Evet evlenmeden birlikte olmadık ve evet birbirimizin ilkiyiz.
Bu çok tuhaf.
2014’te evlenmişsiniz ve 40 küsür yaşında eşiniz.
bu gerçekten tuhaf.

evet ikili ilişkiler de,cinsellik en ön sırada.
konuşarak anlaşamıyorsan,sevişmeyi dene.
diye bir söz var ki çok doğru.
eşiniz sizi kaybetmekten korkan biriyse,
Çok geç olmadan bişeyler yapmasını,yoksa çok geç olacağını söyleyebilirsiniz.
zor bir durum.
ayrıca sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi.

Tesekkür ederim. Ben uzun bi süre onu istemediğim için , bişey yapar mı yapmaz mı ilgilenmiyorum. Özet olarak ne hali varsa görsün.

Tesekkür ederim. Ben uzun bi süre onu istemediğim için , bişey yapar mı yapmaz mı ilgilenmiyorum. Özet olarak ne hali varsa görsün.
Aslında buna odaklısınız yani ilgileniyorsunuz.
öfkeniz bundan.
evet bu üzücü ama geri çekilmenizle olacak iş değil.
Biraz kendinizi dinleyin,geri çekilin evet ama,
Konuşmak,dinlemek bunlar vazgeçilmez olmalı.
vazgeçmeyin.
bu kadar yıldır sabretmişsiniz.
keşke daha başka yollar deneyerek bu zamanı harcasaydınız.
bazı insanlar böyledir,yardım elini görmeden ayağı kalkamazlar.

teyzemden örnek verebilirim ancak.
9 yıl sıfır istek,kaçış ile geçti.
doktor şu bu derken,evliliği hayat buldu.
(eşinin çabasıyla)

yok ben yapamam yoruldum derseniz,
Evliliği kabullenerek devam ettirmek yada bitirmek.
umarım istediğiniz gibi olur.

Hiçbir zaman reddilmedim ama bende sizin gibi şeyler yaşadım girip çıkmaktan ibaretmiş gibi ön sevişme olmadan öpmeden hatta bazen ıslanmadan girmeye çalıştığı oldu bu çok zor bir durum. Bana göre cinsellik görev gibi olmaya başladı nasıl düzelir bende bilmiyorum

İsteksiz olan teyzen miydi anlamadım ama bu sorunu aştıkları için, onlar adına çok sevindim.

Ama gel gör ki ben yıllardır bi sorun olduğunu düşünemedim ki, düşünmedim yani adam sıkıntılarım var deyip geçiştiriyodu. Ben de eyvallah diyodum, buna da şükür hiç olmuyo değildi sonuçta ama artık tükendim hep adım atan taraf ben olmaktan! Üstelik reddedilmek ten usandım.

Ben kırdım parçaladım isyan ederek.

Sen benim gibi, kırıp dökmeden isyan bayrağını aç! Ne yaptığının farkında olsun! Sonuç olarak bi daha bu yaşlara gelmeyeceğiz.

Ben kırdım parçaladım isyan ederek.

Sen benim gibi, kırıp dökmeden isyan bayrağını aç! Ne yaptığının farkında olsun! Sonuç olarak bi daha bu yaşlara gelmeyeceğiz.
Konuştum anlattım dinliyor ama sonra yine aynı şekilde canım acıdığı zaman orgazm olamıyorum diyorum hatta ön sevişmeyle cinsellik nasıl bişey tam anlamıyla yaşamadım diye bilirim

Kızgınlığınızı anlıyorum. Bir bakın bakalım,düzeltmek ve sizi geri kazanmak için çabalayacak mı?Çabalarsa amenna,aranıza duvarlar örmeyin. Ama yok uğraşmaz,etmezse de(umarım bu kadar öküz değildir) bebeğinize odaklanın. Bazılarının ha varlığı,ha yokluğu!

2 gün önce isteksizlik üzerine bi video göndermekten başka bişey yapmadı. Konuşmadı. Sadece video gönerdi. O video onu tedavi edecek tabii. Öyle zannediyo heralde. Olan özgüven ide kırıldı zaten. İyi de oldu kendini bi halt sanıyodu.

Güncel konularda konuşuyoruz ama benim pek konuşasım yok. Evet evet hayır hayır gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…