SİZİ ARZULAYAN EŞLERİNİZİN DEĞERİNİ BİLİN 😑

Bu tavrından dolayı ilerde pişman olmazsın inşallah.

Çocuk için mi birleşiyor bilemem.

Çocuk düşünmediğiniz zamanlarla kıyaslarsan, bi cevaba ulaşabilirsin.

Bu tavrından dolayı ilerde pişman olmazsın inşallah.

Çocuk için mi birleşiyor bilemem.

Çocuk düşünmediğiniz zamanlarla kıyaslarsan, bi cevaba ulaşabilirsin.
Hiç çocuk düşünmediğimiz bi zaman olmadi evlendigimizden beri istiyoruz hayırlısı bakalim

Evet evlenmeden birlikte olmadık ve evet birbirimizin ilkiyiz.
Eşiniz açısından ten uyumu olmayabilir. Bu sizin fiziğinizle alakalı değil, partner arasındaki cinsel çekim, ten uyumu bambaşka bir şey. O açıdan eşiniz, sizin ona duyduğunuz çekimi duymuyor olabilir.
İlişkide bu nedenle istekli ve aktif olmayabilir.

Benim taksamda takmasamda tüp bebeksiz mümkün değil.. doktorum öyle söyledi
Çok yardımcı oldunuz. Teşekkür ederim. İyi günler.

Benim taksamda takmasamda tüp bebeksiz mümkün değil.. doktorum öyle söyledi
Doktorlar işin kolayına kaçıyo tüp bebek diyerek. Kısmet bu işler hiç belli olmaz. Ameliyatimi yapan Dr 6 ay içinde gebelik olmazsa 2 aşılama sonrası tüp bebek deneyeceğiz dedi. Ama ne oldu

201'ten bu yana 6 sene olmuş e 4-5 senedir bu haldeyse adam zaten nerdeyse hiç cinsel hayatınız olmamış ki doğru düzgün.keşke kendinizi bu kadar doldurmak yerine daha en başında kendini toplamasını söyleseydiniz.ama madem bir yola girdiniz sakın yumuşamayın.doktora mı gözükecek psikiyatriye mi gözükecek naparsa yapsın eğer cinsel terapi gerekirse ona katılırsınız.çocuk doğduktan sonra normal çiftlerin bile hem normal ilişkileri hem cinsel ilişkileri alt üst oluyor.o zaman daha da bunalırsınız eğer artık çözmezse.üzücü

Adamın demek ki içinden gelen bu zorlayamazsınız ki. "çok istiyorum ama olmuyor" diyorsa tedavi olmasına yardımcı olun onun dışında içinden gelmiyorsa ve sizin buraya yazdığınız kadar sitemlere ve pasiftir vs gibi tavırlara maruz kalan bir erkek zaten istemez. Ben okurken aldım o gergin havayı. Sizden bu atmosferi uzun zamandır hisseden birinin size yaklaşmaması da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…