- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
-
- Konu Sahibi Free Women
Kotu bi durum ilk zamanlarda da mi boyleydi??? Sonradan mi oldu onu tam anlayamadim.bence biraz kiskandirma olayina girebilirsin acik giyinip cok abartmadan dolasmak vs onla ilgilenmeden ozguvenle ya da yalanci bi hesaptan ilgi msj i felan onu kiskandirabilir.sende cok istekli oldugunu belli etme bu sefer bende bi sorun mu var moduna girebilir bu gaza getirir gibi geliyor
Erkekler avci gibidir bence seni kaybetme korkusunu alsin yani sen hazirsin her zaman oh ne alaka memleket birak biraz kovalasin mesela yataga girince telefonla ugras hic onla ilgilenme iyi geceler hayatim de kapat sarilinca da ay cok sicak canim vs yap sogudugunu gorsun kendinle de ilgilen evde durduk yere makyaj yap niye yaptin derse yeni bisey deniyorum de boyle boyle noluyor lan olacak
Kimi erkeği tatlı ya da acı azdırırmış,duymuşsundur. Yok anacıgim 2 kilo baklavayı daya bana mısın demez. Böyle ketum biri. O kafa da sınırlamış mevzuyu.Ya takviyelik bence ereksiyon sorunu yoksa bile.
Aynen ole bi kendine gelsin sende disariyla ilgilen aldat demiyorum dikkatini dagit insanlarinda ahlak yargilarina kulak asma bosver yani kendine bak ilgilen o olmasa ben yine olurum de .senden daha degerlisi yok kendin icin.ona da ders vermis olursun
Belki daha afrodizyak icerikli bir seyler gerekiyodur.Kimi erkeği tatlı ya da acı azdırırmış,duymuşsundur. Yok anacıgim 2 kilo baklavayı daya bana mısın demez. Böyle ketum biri. O kafa da sınırlamış mevzuyu.
Ben artık saldım. Kendim mast. Yapınca %300 zevk alıyorum.Sizin ne yaptığınızı bildiği halde bunu da gurur yapmıyorsa işiniz zor.
Bence kıskandırma islerini de yanlış anlayabilir. Benden soğudu filan diye düşünüp tamamen umursamaz.Tatlım ben artık uzun bi süre onu istemiyorum. Kur yapmayacağım ona ama kıskandırmak ve meraklandırmak için , taktiklerini uygulayacağım. Bi ne oluyo filan desin.
Evet ilk çocuk. Bi operasyon geçirmem gerekiyodu ondan sonra hamile kaldım ki hamile kaldığım da bi yumurtlama gününde yine zorla olmuştu düşünebiliyo musun? Başlar da düşünmüyoduk zaten. Zamana yaydık çocuk mevzusunu.Ilk iki yıl boyle degilmiydi. Zaten 2 yıldan sonra erkekler bi durgunlamaya girermiş .6 yıldır evlisiniz, çocuktan degil dedigin gibi . Ilk çocuk mu ? Neden bu kadar beklediniz cocuk icin acaba? Bende eşim yıllar sonra isteksizlesir die korkuyorum
İstediğini düşünsün, benim için artık Ex kişiBence kıskandırma islerini de yanlış anlayabilir. Benden soğudu filan diye düşünüp tamamen umursamaz.
Yok baby ben artık ona kılımı kıpırdatmam, beni görsün diye.Belki daha afrodizyak icerikli bir seyler gerekiyodur.
Hakkınızda hayırlısı.Yok baby ben artık ona kılımı kıpırdatmam, beni görsün diye.