- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
-
- Konu Sahibi Free Women
Yazmayayım diye çok direndim ama,yazacağım. Bu bence hatırı sayılır bir boşanma sebebi.
Konuştum anlattım dinliyor ama sonra yine aynı şekilde canım acıdığı zaman orgazm olamıyorum diyorum hatta ön sevişmeyle cinsellik nasıl bişey tam anlamıyla yaşamadım diye bilirim
Boşanın diye yazmadım aslında. Durumun ciddiyetini anlatabilmek için yazdım.Boşansam ne yapcam ki. Ben artık kadinligimdan nefret ettim. Öyle bi arzum kalmadı artık.
Evet durum vahim. Ama elden bişey gelmiyo artık. Razı oldum kaderime.Boşanın diye yazmadım aslında. Durumun ciddiyetini anlatabilmek için yazdım.
Off of vala sizi cok iyi anliyorum ilk evledigimiz zaman bile haftada 1 2 anca hadinis borc stresi suandada borc var ama en basit zevke nenden engel bu biz yamasmamsak gunah bilmemne erke yanasmayinca da gunah degilmi ywminle kendimi zor tutiyorum 1 hafta oldu yanasmiyir bende yanasmayacagim o iateyince bi sorun yok ama ben iayetyince. Akli fikri şeyde olan bi kadin oluyirumNe olursa olsun eşlerinizi reddetmeyin. Cinsel açıdan, reddedilmek kadar başka hiç bişey, bu kadar değersiz iğrenç ve aşağılık hissetiremezdi beni galiba.
2014'de evlendik. Son 4 5 yıldır, cinsel hayatımız inanılmaz derecede sekteye uğradı. Bana kalırsa, gün aşırı birliktelik, anca paklar beni. Ama gel gör ki, eşim 10-15 gün ve ben istemesem hiç aklına gelmeyecek derecede. Yıllarca beni kandırdı, işler yoğun, borç var şöyle böyle diye oyalayıp durdu. Ben de tolere ettim. Son 7 aydır filan sakin bi iş hayatı var ve borcumuzda yok. Ufak tefek dargınlıklar dışında büyük kavgalarımız, aşılmayacak sorunlarımız da yok.
Ben 34 o 40 yaşında. Sırnaşıyorum Red alıyorum, Sırnaşıyorum red alıyorum. Geçen gün yine red alınca canıma tak etti. Ve bu kez sert tepki verdim,
kendini nimetten mi zannediyorsun , bu saatten sonra artık ben de seni istemiyorum, Kendi işimi kendim görürüm dedim! Seninle sevişmektense, hayallerimle sevişirim ve bu bana daha çok zevk verir diye isyan ettim. Ki (kendisi yatakta inanılmaz pasifdir) ereksiyon ve erken boşalma gibi bi sıkıntısı olmamasına rağmen duvarla sevişiyo gibiyim, ne duygusal bi öpücük, ne de hazzı artıracak bi dokunuş (e tabii ben hep hazırım ya! Ondan ihtiyaç duymuyo galiba). Ama normal günlük hayatta sarılır öper koklar, sarılmadan uyuyamaz, hem de ahtapot gibi sarılır uyumadan önce. Kollarını ayrı dolar, bacaklarını ayrı, yüzünü sırtıma yumup koklaya koklaya uyur.) Bu ne yaman çelişkiyse anlayan bana da anlatsın.
Neyse bu sürekli başım ağrıyo, kıçım ağrıyo modunda. Onunla sevisirken benım zevk almam için özel bi çabası olmadı hiç bi zaman.
Ön sevişme mi? Asla... misyoner başla dogy'de bitir! Neden? Neden daha farklı bi şeyler yaşamayalım ki! Benim senden başka bi alternatifim mi var? Azıcık anlayış gösterseydi bugün bu halde olmazdık.
Ben bu sebeplere dayanarak, 1 hafta boyunca kendim tatmin olup duşa girdim. Biliyo tabii benim ne yaptığımı.
Dün gece artık vicdan mı yaptı ne hikmetse, her zaman ki gibi ışıklar kapanıp yorganın altına girince, o muhteşem performansını sergilemek için sırnaşmaya başladı. Öyle iğreti oldum ki ıslanmadım bile. Uzun bi süre de bireysel takilacağım. Anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu.
Minik bi NOT.; He bi de şu bakımlı olma ve ateşli giyinme mevzusu var ya, canım istediğin de kendim için giyinirim ama ona hitab etmek için asla, ben niye ona hitab edeyim ki, o benim için ne yapıyoki ben onun için hazırlık yapayım. Haksız mıyım?
3 aylık hamileyim. Evladım da sağlıkla dünyaya gelirse, ondan sonra yemişim kocasını. Umrumda bile olmaz. Allah ım inşallah böyle yana yakıla önümde diz çöktüğünü görürüm.
Hamilesin diye kaçıyo demeyin! Adamın her zaman ki hali.
Buraya yazmak beni bi nebze rahatlatır inşallah. Yoksa çat diye çatlayacağım.
Olmaz mı ya tahmin edebiliyorum insan kendini sorgular ister istemsiz. Beğenmiyor mu ya da ben mi fazla istekliyim diye. Ama sende hiçbir sorun yok. Yani normalde bu tip konularda "ihtiyacını başkasıyla gideriyor olabilir mi?" şeklinde yorumlar gelir ama sanmıyorum seninkinin öyle aksiyonlara gireceğini.Evet ten uyumu yorumu zaten senin söylediklerini düşünerek, benim de aklıma yatmadı. İlk 2 yıl iyiydik sorun yoktu. Şu ten uyumu olayı sonradan türeyen bişeyse, olabilir diyeceğim.
Evet benim isyanimdan sonra isteksiz olduğunu itiraf etti. E peki bunca sene niye isteksiz olduğunu kabullenip çaresine bakmadı da, yoğun çalışıyorum borcum var gibi bahanelerin arkasına sığınıp oyaladi beni. O kadar kırgın ve bitkinim ki kolay kolay affedemeyecegim. Uzun bi zamana ihtiyacım var ve şuan için, artık tiksiniyorum diyebilirim.
Tekrar tekrar reddedilmek iğrenç hissettiriyor inan. Yaşayan bilir bu duyguyu.
Olmaz mı ya tahmin edebiliyorum insan kendini sorgular ister istemsiz. Beğenmiyor mu ya da ben mi fazla istekliyim diye. Ama sende hiçbir sorun yok. Yani normalde bu tip konularda "ihtiyacını başkasıyla gideriyor olabilir mi?" şeklinde yorumlar gelir ama sanmıyorum seninkinin öyle aksiyonlara gireceğini.
Çok zor gerçekten. Üstte yorumlardan birinde demişsin ya, "benim senden başka alternatifim mi var ve adam?" diye. Ömrünü geçirmek üzere birini seçiyorsun, gençliğini veriyorsun ona ve o sen yatağındayken arkasını dönüp uyuyor. Biraz isteksiz olsan aldatırlar, isteyince de böyle paşa keyfi beklersin Hiç ortaları da yok maşallah.
Yalnız çok tutkulu biri olduğun yazın dilinden bile belli. Tavrını ve anlatım şeklini çok sevdim. Ne diye ona güzel görünmek için seksi şeyler giyeyim ki, giyersem kendim için giyerim. O benim için ne yapıyor ki demişsin bir yorumda, ayh dedim aynı ben
Ben eskiden cinselligin çok önemli olmadığını düşünürdüm. Sağda solda cinsellik yüzünden ayrılan çiftler duyunca, Ay derdim millet ne azgın. Ama hic öyle değil vallahi. Aynı yatağa girip kardeş kardeş yatmak nedir? Yanında gencecik bir kadın yatıyor nasıl dokunmadan duruyorsun. 80 lik dedeler bile daha aktiftir. Mesela sorunu çözmek için videoyu da sana atması? Seni iyice gazlamak istemem ama bunun çözümünü kendi bulamıyorsa ehh yani. Teknoloji bu kadar gelişmiş artık okusun araştırsin, doktora görünsün ne bileyim bunun macunu var ilacı var türlü türlü şeyi var, okuyoruz burada. Sen ne yapacakmissin acaba? Tutkulu bir kadın olarak yaklaşıyorsun işte, hayır cidden merak ediyorum daha ne yapabilir bir kadın? Bir erkek için bu çok büyük bir sorun ve bunu kendisi çözecek.
Benim embesil eski sevgilim böyleydi bak yemin ediyorum sana adam beni 8 ayda depresyona sokmuştu. Dışardan bakınca çok iyi bir kariyer sahibi, çok yakışıklı, efendi bir adam. Beni de çok seviyor. Diyeceksin belanı mı arıyorsun. Biraz tutku arıyorum ya çok mu? Adam 75 yaşında dede gibi. İşten geliyor uykusu var. Buluşmaya hali yok bırak sevişmeyi. Öperken bile ölü balık öpüyordum sanki. Ruhum kaldırmadi bir yerden sonra sinir hastası olacaktım kendimi sorgulamaktan. Beğenmiyor mu beni, sorun ne, başkası mı var diye kurmaktan. Sonra dedim bırak şu miymiyi tas gibi kızsın. Ayrıldım ama ne zor ayrıldım salya sümük zor bıraktı peşimi. Hatta evlenmişti geçen sene boşanmış kesin yatakta delirtti karısını da
Ay çok uzattım. Sen şimdi bi sure bulaşma. Kendini topla tahammülun kalmamış haklı olarak. Zaten bebisin varona odaklan. Yaşın daha çok genç. Sağlıkla bebeğini kucağına al, kendini bu süreçte strese sokma. O da sen elini eteğini çekince Bi paniklesin çözüm yolları arasın fırsat bu fırsat
Off of vala sizi cok iyi anliyorum ilk evledigimiz zaman bile haftada 1 2 anca hadinis borc stresi suandada borc var ama en basit zevke nenden engel bu biz yamasmamsak gunah bilmemne erke yanasmayinca da gunah degilmi ywminle kendimi zor tutiyorum 1 hafta oldu yanasmiyir bende yanasmayacagim o iateyince bi sorun yok ama ben iayetyince. Akli fikri şeyde olan bi kadin oluyirumiyide evliligin ozuno o is olmassa evliligin ne maansi var cok haklisiniz seni istmweyini sen hic isteme zorla olacaksa hic olmasin daha iyi sirf is olsun diye yapilan birseydende ne zevk alinir ne de baska birsey
Garip olan ne pardonHamilesin ve sen istiyorsun kendini tatmin etme felan sasirtici
Garip olàn hamileyken bunlarla ugrasmanizGarip olan ne pardon
Kafan güzelmiş güle güle kullanGarip olàn hamileyken bunlarla ugrasmaniz
A a! hamile olunca ne oluyomuş kii. Anlatsan da aydinlansamGarip olàn hamileyken bunlarla ugrasmaniz
Hamilelik rahibelik gibi yaşamayı gerektirir bilmiyo musunuz yüzde yüz uhreviA a! hamile olunca ne oluyomuş kii. Anlatsan da aydinlansam
Hamilelik rahibelik gibi yaşamayı gerektirir bilmiyo musunuz yüzde yüz uhrevi
Sizinki kadar guzel degil merak etmeyinKafan güzelmiş güle güle kullan
A a! hamile olunca ne oluyomuş kii. Anlatsan da aydinlansam
Ne olursa olsun eşlerinizi reddetmeyin. Cinsel açıdan, reddedilmek kadar başka hiç bişey, bu kadar değersiz iğrenç ve aşağılık hissetiremezdi beni galiba.
2014'de evlendik. Son 4 5 yıldır, cinsel hayatımız inanılmaz derecede sekteye uğradı. Bana kalırsa, gün aşırı birliktelik, anca paklar beni. Ama gel gör ki, eşim 10-15 gün ve ben istemesem hiç aklına gelmeyecek derecede. Yıllarca beni kandırdı, işler yoğun, borç var şöyle böyle diye oyalayıp durdu. Ben de tolere ettim. Son 7 aydır filan sakin bi iş hayatı var ve borcumuzda yok. Ufak tefek dargınlıklar dışında büyük kavgalarımız, aşılmayacak sorunlarımız da yok.
Ben 34 o 40 yaşında. Sırnaşıyorum Red alıyorum, Sırnaşıyorum red alıyorum. Geçen gün yine red alınca canıma tak etti. Ve bu kez sert tepki verdim,
kendini nimetten mi zannediyorsun , bu saatten sonra artık ben de seni istemiyorum, Kendi işimi kendim görürüm dedim! Seninle sevişmektense, hayallerimle sevişirim ve bu bana daha çok zevk verir diye isyan ettim. Ki (kendisi yatakta inanılmaz pasifdir) ereksiyon ve erken boşalma gibi bi sıkıntısı olmamasına rağmen duvarla sevişiyo gibiyim, ne duygusal bi öpücük, ne de hazzı artıracak bi dokunuş (e tabii ben hep hazırım ya! Ondan ihtiyaç duymuyo galiba). Ama normal günlük hayatta sarılır öper koklar, sarılmadan uyuyamaz, hem de ahtapot gibi sarılır uyumadan önce. Kollarını ayrı dolar, bacaklarını ayrı, yüzünü sırtıma yumup koklaya koklaya uyur.) Bu ne yaman çelişkiyse anlayan bana da anlatsın.
Neyse bu sürekli başım ağrıyo, kıçım ağrıyo modunda. Onunla sevisirken benım zevk almam için özel bi çabası olmadı hiç bi zaman.
Ön sevişme mi? Asla... misyoner başla dogy'de bitir! Neden? Neden daha farklı bi şeyler yaşamayalım ki! Benim senden başka bi alternatifim mi var? Azıcık anlayış gösterseydi bugün bu halde olmazdık.
Ben bu sebeplere dayanarak, 1 hafta boyunca kendim tatmin olup duşa girdim. Biliyo tabii benim ne yaptığımı.
Dün gece artık vicdan mı yaptı ne hikmetse, her zaman ki gibi ışıklar kapanıp yorganın altına girince, o muhteşem performansını sergilemek için sırnaşmaya başladı. Öyle iğreti oldum ki ıslanmadım bile. Uzun bi süre de bireysel takilacağım. Anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu.
Minik bi NOT.; He bi de şu bakımlı olma ve ateşli giyinme mevzusu var ya, canım istediğin de kendim için giyinirim ama ona hitab etmek için asla, ben niye ona hitab edeyim ki, o benim için ne yapıyoki ben onun için hazırlık yapayım. Haksız mıyım?
3 aylık hamileyim. Evladım da sağlıkla dünyaya gelirse, ondan sonra yemişim kocasını. Umrumda bile olmaz. Allah ım inşallah böyle yana yakıla önümde diz çöktüğünü görürüm.
Hamilesin diye kaçıyo demeyin! Adamın her zaman ki hali.
Buraya yazmak beni bi nebze rahatlatır inşallah. Yoksa çat diye çatlayacağım.