SİZİ ARZULAYAN EŞLERİNİZİN DEĞERİNİ BİLİN 😑

Konuştum anlattım dinliyor ama sonra yine aynı şekilde canım acıdığı zaman orgazm olamıyorum diyorum hatta ön sevişmeyle cinsellik nasıl bişey tam anlamıyla yaşamadım diye bilirim

Sende onu reddet o zaman birlikte olma. Ne hali varsa görsün

Off of vala sizi cok iyi anliyorum ilk evledigimiz zaman bile haftada 1 2 anca hadinis borc stresi suandada borc var ama en basit zevke nenden engel bu biz yamasmamsak gunah bilmemne erke yanasmayinca da gunah degilmi ywminle kendimi zor tutiyorum 1 hafta oldu yanasmiyir bende yanasmayacagim o iateyince bi sorun yok ama ben iayetyince. Akli fikri şeyde olan bi kadin oluyirum iyide evliligin ozuno o is olmassa evliligin ne maansi var cok haklisiniz seni istmweyini sen hic isteme zorla olacaksa hic olmasin daha iyi sirf is olsun diye yapilan birseydende ne zevk alinir ne de baska birsey

Olmaz mı ya tahmin edebiliyorum insan kendini sorgular ister istemsiz. Beğenmiyor mu ya da ben mi fazla istekliyim diye. Ama sende hiçbir sorun yok. Yani normalde bu tip konularda "ihtiyacını başkasıyla gideriyor olabilir mi?" şeklinde yorumlar gelir ama sanmıyorum seninkinin öyle aksiyonlara gireceğini.

Çok zor gerçekten. Üstte yorumlardan birinde demişsin ya, "benim senden başka alternatifim mi var ve adam?" diye. Ömrünü geçirmek üzere birini seçiyorsun, gençliğini veriyorsun ona ve o sen yatağındayken arkasını dönüp uyuyor. Biraz isteksiz olsan aldatırlar, isteyince de böyle paşa keyfi beklersin Hiç ortaları da yok maşallah.

Yalnız çok tutkulu biri olduğun yazın dilinden bile belli. Tavrını ve anlatım şeklini çok sevdim. Ne diye ona güzel görünmek için seksi şeyler giyeyim ki, giyersem kendim için giyerim. O benim için ne yapıyor ki demişsin bir yorumda, ayh dedim aynı ben

Ben eskiden cinselligin çok önemli olmadığını düşünürdüm. Sağda solda cinsellik yüzünden ayrılan çiftler duyunca, Ay derdim millet ne azgın. Ama hic öyle değil vallahi. Aynı yatağa girip kardeş kardeş yatmak nedir? Yanında gencecik bir kadın yatıyor nasıl dokunmadan duruyorsun. 80 lik dedeler bile daha aktiftir. Mesela sorunu çözmek için videoyu da sana atması? Seni iyice gazlamak istemem ama bunun çözümünü kendi bulamıyorsa ehh yani. Teknoloji bu kadar gelişmiş artık okusun araştırsin, doktora görünsün ne bileyim bunun macunu var ilacı var türlü türlü şeyi var, okuyoruz burada. Sen ne yapacakmissin acaba? Tutkulu bir kadın olarak yaklaşıyorsun işte, hayır cidden merak ediyorum daha ne yapabilir bir kadın? Bir erkek için bu çok büyük bir sorun ve bunu kendisi çözecek.

Benim embesil eski sevgilim böyleydi bak yemin ediyorum sana adam beni 8 ayda depresyona sokmuştu. Dışardan bakınca çok iyi bir kariyer sahibi, çok yakışıklı, efendi bir adam. Beni de çok seviyor. Diyeceksin belanı mı arıyorsun. Biraz tutku arıyorum ya çok mu? Adam 75 yaşında dede gibi. İşten geliyor uykusu var. Buluşmaya hali yok bırak sevişmeyi. Öperken bile ölü balık öpüyordum sanki. Ruhum kaldırmadi bir yerden sonra sinir hastası olacaktım kendimi sorgulamaktan. Beğenmiyor mu beni, sorun ne, başkası mı var diye kurmaktan. Sonra dedim bırak şu miymiyi tas gibi kızsın. Ayrıldım ama ne zor ayrıldım salya sümük zor bıraktı peşimi. Hatta evlenmişti geçen sene boşanmış kesin yatakta delirtti karısını da

Ay çok uzattım. Sen şimdi bi sure bulaşma. Kendini topla tahammülun kalmamış haklı olarak. Zaten bebisin var ona odaklan. Yaşın daha çok genç. Sağlıkla bebeğini kucağına al, kendini bu süreçte strese sokma. O da sen elini eteğini çekince Bi paniklesin çözüm yolları arasın fırsat bu fırsat

Vallahi sen de öyle güzel anlamış ve öyle hoş yazmışsın ki! Tam duymak istediklerimi söylemişsin baby. Terapi almış gibi oldum. Ex'i postalamanda çok iyi olmuş. Hatta geç bile kalmışsın en fazla 2 ay tahammül edilir de işte kocan olunca, atsan atamıyosun, satsan satamıyosun ama dediğim gibi bundan sonra sürrrüm sürrüm süründüreceğim.

Sitemlerine devam et. Şey meraklısı mı diyo ne derse desin ama önce ona kendini sorgulaması gerektiğini sok kafasına. Bi kere geliyoruz bu dünyaya ve bizi zevklerimizden mahrum etmeye hakları yok!

Ben seni çok iyi anlıyorum.
10 gün birlikte olmayınca gözüne domuz gibi görünmeye başlıyorlar.
Her şeyleri batıyor valla.
Bizde de bu aralar durum öyle ama ben de istediğimi belli etmiyorum.
Açıkçası istesem de üşenen bir tarafım var.
Böyle zamanlarda karşı taraf gazlasın istiyor insan ama tık yok.
Reddetse çok pis kavga çıkar.
Reddetmez ama vücut dilinden isteksizliğini anlasam o da delirmeme yeter..

A a! hamile olunca ne oluyomuş kii. Anlatsan da aydinlansam

Esinizin yaptiklari dogru demiyorum. Reddedilmek de guzel bisey degil onu da anliyorum. Ama evlilik de hersey cinsellik degil belki de esiniz sizi sarip severken
adamin ne dusundugunu bilmeden bu kadar asiri tepkiler veriyorsuz

cocuk dogduktan sonra umrumda olmaz felan bunlar kendini yuksekte gormek onunla oturup da konuyu cozmeye calissaniz daha iyi oysa kadinlar erkekleri kac kez reddediyorlar ama erkekler reddedince biz kadinlarîn gururu oksaniyor olay bu lutfen beni yanlis anlamayin

Kızlaaaar attan düşenin halini yalnızca attan düşen anlar bende cevresi tarafından epeyce sevilen beğenilen biriyim 2013 de evlendim dediğiniz gibi nişanlıyken adam tepeme cıkcaktı ama evlendim meğersem elle boşalmaya alışmış hiç yanasmıyor ayda yılda bir hep düzelir diye çabaladık gitmediğimiz doktorlar profsrler kalmadı yok düzelmio dedim buda bi imtihan 2 cocuk yaptım bu adamdan oda demekki ceket atsan hamile kalıyorum ama adam ne yakınlaşma ne güzel söz ne bişey daha 32 yaşındayım eşimde şuan 36 olcak ama tık yok arkds ben orda süsleniyorum püsleniyorum adam banyoya gidip kendini tarmin edio .. yok karşısına geç konus yok alttan al bu şekidle olmuo hanımlar bende yatagımı ayordım salonda yatıyorum adamda higayet memnun halinden ama üstüne düşsem sürekli illkiye giriyor ama ben kendimi hayat kadını gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…