- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
-
- Konu Sahibi Free Women
Kızlaaaar attan düşenin halini yalnızca attan düşen anlar bende cevresi tarafından epeyce sevilen beğenilen biriyim 2013 de evlendim dediğiniz gibi nişanlıyken adam tepeme cıkcaktı ama evlendim meğersem elle boşalmaya alışmış hiç yanasmıyor ayda yılda bir hep düzelir diye çabaladık gitmediğimiz doktorlar profsrler kalmadı yok düzelmio dedim buda bi imtihan 2 cocuk yaptım bu adamdan oda demekki ceket atsan hamile kalıyorum ama adam ne yakınlaşma ne güzel söz ne bişey daha 32 yaşındayım eşimde şuan 36 olcak ama tık yok arkds ben orda süsleniyorum püsleniyorum adam banyoya gidip kendini tarmin edio .. yok karşısına geç konus yok alttan al bu şekidle olmuo hanımlar bende yatagımı ayordım salonda yatıyorum adamda higayet memnun halinden ama üstüne düşsem sürekli illkiye giriyor ama ben kendimi hayat kadını gibi hissediyorum
Esinizin yaptiklari dogru demiyorum. Reddedilmek de guzel bisey degil onu da anliyorum. Ama evlilik de hersey cinsellik degil belki de esiniz sizi sarip severken
adamin ne dusundugunu bilmeden bu kadar asiri tepkiler veriyorsuz
cocuk dogduktan sonra umrumda olmaz felan bunlar kendini yuksekte gormek onunla oturup da konuyu cozmeye calissaniz daha iyi oysa kadinlar erkekleri kac kez reddediyorlar ama erkekler reddedince biz kadinlarîn gururu oksaniyor olay bu lutfen beni yanlis anlamayin
Kazanan taraf ben oldum. Şuan çok iyi gidiyoruz. İlerleyen zamanlarda da böyle devam eder diye umuyorum.Sonuç ne oldu peki?Ben de çok istekliyim ama karşımda ki 10 15 günde bir istek geliyor gerçekten sizin taktiği uygulamayı düşünüyorum artık.
Hamileymişsiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah ama uzun bir süre çocuğunuz olmamış boşanmayı düşünmediniz mi? Bizde de durum aynı ben çok istekliyim eşim vasat. İyiki çocuklarım var ama keşke çocuk olmadan ayrılsaydım diyorum. Zamanla psikolojik olarak insan çok yıpranıyor.
eşiniz depresyon da olabilir mi yada kan değerleri düşük ikiside ciddi isteksizlik yaparBoşansam ne yapcam ki. Ben artık kadinligimdan nefret ettim. Öyle bi arzum kalmadı artık.
Merhaba canım yaşadıklarını cok içten ve derinden hisseden biri olarak şunları yazmak isterim ki bizde evlendiğimiz zamandan beri eşim aynı anlattıgın gibi tam 7 sene olcak evleneli ve 2 cocugumuz var ben heğ değişir odaklanamıo işte bugün şu oldu bugün bu oldu yorgundur falan dedim durdum hadi 1 cocul oldu birtane daha olsa hiç olmazsa herşey cinsellik değil yiaaa! Diye kendimi motive edip cocuklarıma odaklanırım diye düşünüyordum. Ama inan bana arzulanmadıgını ve değersiz hissettiğin anda tğm hayatın altüst oluyor ve bana göre verimli annede olunmuyor. Mesela aynı ben gitmesem hiç gelmez anca yatakta aklına gelir o da ayda yılda bir he bi yorgun anıma denk gelse bak sonra deme bana gelmiyorsun diye der lafları sokar inan okdr bunaldım ki bende suan 32 yaşındayım ve cocuklarıma rağmen boşnacagım. Neden çünkü zaten tğm cocuklarımın sorumluluğu bende evde 2 yabancı gibiyiz neden hizmetçiliğini yapayım?bu arada hemen vazgeçmiş gibi görünmeyeyim en güzel kıyafetleride giydim en iyi şekilde hep giden bende oldum eşime hep alttan aldım düzelir gözüyle baktım ama olan 7 seneme oldu. Evet cinsellik herşeydir çünkü cinsellik kadına arzulandıgını gösterir kendine güvenini getirir ve daha pozitif dahaverimli olmasını sağlar ama günümüz erkekleri maalesef hiç oralı değiller. Bence siz daha yolun başındasınız kaybetceğiniz hiçbişry yok hayatıbıza yln verin millete ne diyeceğim diye süşünmeyin milletin ağzı şimdide durmaz zaten kendi hayatınızı yaşayın ben öyke yapacagımSoru sahibi gel sarılalım. Kimseye anlatamıyorum. Sorunumuz hiçbir zaman spontane başlamayan sevişmeBeş aylık evliyim ve eşim gün aşırı çalışıyor. Zaten yorucu bir işi de yok. Evliliğimizin başından beri yatağa girmeden sevişmek aklına gelmiyor. Bazen ben adım atsam da genelde ilk talebi karşıdan bekleyen bir kadınım çünkü arzulandığımı bilmek beni daha çok tahrik ediyor. Ama gel gelelim eşim yeni evli olmamıza rağmen hiçbir zaman çok istekli olmadı, bazen denemek için reddettiğimde bile ısrarcı olmuyor. İçten içe hep daha talepkar olmasını istedim ama yok. Bazen günün tamamında evde kaldığımız oluyor ki bu karantina sürecinde hep öyle ama hayır, yemeğini yiyecek, dizilerini izleyecek, kitabını okuyacak ve ne zaman biz yatağa gireceğiz aklına o zaman sevişmek gelecek. Biz de bunun için kavga ediyoruz sürekli.Ve ben direkt söylemesem de gün içinde dokunuşlarımla kıyafetlerimle onu istediğime dair mesaj veriyorum aslında. Ama nasıl bir şeyse yine o an değil yatağa girince yaklaşıyor. Ben ona benimle sevişmenin netflixden önde olmadığını, eğer onu heyecanlandıran bir aktivite olsa idi onu yemeğin de kitabın da dizilerin de önüne koyabileceğini ve iradesine engel olamayacağını söylüyorum. Israrla sevişmenin vakti mi olur neyi abartacağını şaşırdın diyor. Erken boşalma sorunu var kabul etmese de ara ara sertleşme sorunu yaşıyor. Gerçi bunu da benim abarttığımı söylüyor ama artık tahammülüm kalmadı. İstek artırıcı macun aldık sertleşmeyi de erken boşalmayı da düzeltti gibi Biz de bunun için kavga ediyoruz sürekli. Takviyeler, ilaçtan mi yoksa kendiliğinden mi istediğinden emin olmadığım belki de sorun çıkmasın diye bana yanaşan bir adam, sadece yatağa girince başlayan sevişme Anlayacağınız bu işin kafamdaki tüm doğallığı kayboldu dolayısıyla bende heyecan kalmadı artık. Ve bunu yazarken bile vicdan azabı hissediyorum. Çünkü bir yandan eşimi seviyorum. İyi huylu, görünüşünü çok beğendiğim, benim için hayatı kolaylaştıran bir adam ama cinsel uyumumuz nerdeyse yok. Boşanmayı düşündüğüm zaman millete ne derim ki diye geçiriyorum içimden. Bunun için evlilik bitirilir mi diye soruyorum kendime sık sık Bir yandan geç evlendim 32 yaşındayım ve anne olmayı çok istiyorum. Arafta kaldım anlayacağınız. Sevgili soru sahibi sorunu baltalamışsam çok özür dilerim ama ben de aynı olmasa sa benzer şeyler hissettiğimizi düşündüğüm için buraya yazmak istedim. Galiba bu adamların yatağına emrata’yı da koysan verecekleri reaksiyon çok farklı olmayacak. Kavga ederken bile içimden bu zorla olacak şey değil ki diyorum, yani bu istek arzu insanın yaradılışında varsa vardır. Zorlamaya sınamayla mahrum bırakmayla olacak gibi gelmiyor. Bi yandan bunu dillendiriyor olmak bile benim için üzücü zaten Çok yeni evli olmama rağmen süreç beni yıprattı. Ben çare bulamadım ve ya bu sıklığa bu düzene adapte olmaya çalışıcam, ya da çekip gidecek kadar cesur olucam diyorum. Aklına başka bişey gelen varsa da dinlemek isterim.
Hiç bi şeyi aşabilmiş değilim malesef. Ben o ara çok tepki verince bi iki gönlümü hoş etti sonra yine aynen devam ediyo. Şimdi ki bahanesi de, erkekler hamile karilarıyla sex yapmak istemezmiş miş miş. Hayir; hamileyim tiplerine girmiş olsam eyvallah diycem ama değil. Eskisi gibi devam ediyorum hayatıma sadece karnım büyüyo yavaş yavaş.Meraba konu başlığını okuyunca çok ilgimi çekti ve başından son sayfaya kadar hepsini okudum. Kazanan taraf olmanıza ve sorunu çözmenize çok sevindim. İlk defa böyle bir konuda yazıyorum.
benim evliligimde durum sizinkinin tam tersi.. ben tıpkı sizin eşiniz gibi isteksiz ve yanaşmayan tarafım. Eşim ise tıpkı sizin gibi istekli ve yanaşan taraf.. öncelikle normal olan sizsiniz ve neyazikki anormal olan bizizeşimle bu cinsellik sorunu aramızda öyle buyuduki evin içinde devamli gergin ve sinirliyiz. O yüzden sizin stres ve gerginliginiz bana çok tanıdık geldi ben reddeden taraf olarak ben de sizin gibiyim. Reddedince onu uzdugum için kendim kahroluyorum. Reddetmesem zorla yaptığımı farkettigi için beni istemiyor musun diye yine üzülüyor. Evet desem de hayır desem de sonuç hüsran. Benden bosanabilirsin bosan git hayatını yaşa bana mahkum değilsin diyorum bunu da kabul etmiyor zaten ben de içim kan ağlayarak teklif ediyorum bunu ayrılmak istemiyorum. Ben senden başka kimseyi arzulamiyorum diyor. Şu forumda yazılanları okudukça böyle eşim olduğu için şükrediyorum ama ben nasıl duzelecegim bilmiyorum.....
Buarada eşimle 9 yildir evliyim ve çok güzel iliskilerimiz de oldu..evliliğimizin ortalarinda 1 senelik mecburi bir ayrılık yaşadık. O ayrılıktan sonra muhteşem bı cinsel hayatımız oldu ama zamanla yine bende istek azaldı. Kafamı hep biseylere takip odaklanamiyorum. Sizin gibi istekli bir kadın olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam..
Nasıl basariyorsunuz kafanıza hicbisey takmadan ilişkiden zevk almayı ve bu kadar istekli olabilmeyi .. ahhh keşke sizin gibi olsam..
Sizin açtığınız bu başlık bende çok farklı bı etki yarattı.. zaten anormal olduğumu ve iyileşmek için terapiste gitmek istediğimi eşime söylemiştim ama burda yazdıklarınızı okuyunca hızlandırmak istedim bu süreci. özellikle kendinizi değersiz hissetmeniz konusu. Bu konuda şöyle birsey diyeceğim. Benim de cinsellikle ilgili sıkıntılarım var ama eşim de bir ara sizin gibi düşündü ona değer vermediğimi onu çekici bulmadigimi. Halbuki öyle bişey gerçekten yok. Şunu anladimki her kadın ve erkek cinsellik ister ama beyninde biseyler bu duyguyu hissetmeme ve yaşamama engel oluyor baskı kuruyor.Hiç bi şeyi aşabilmiş değilim malesef. Ben o ara çok tepki verince bi iki gönlümü hoş etti sonra yine aynen devam ediyo. Şimdi ki bahanesi de, erkekler hamile karilarıyla sex yapmak istemezmiş miş miş. Hayir; hamileyim tiplerine girmiş olsam eyvallah diycem ama değil. Eskisi gibi devam ediyorum hayatıma sadece karnım büyüyo yavaş yavaş.
Ve sen kendini suçlu hissetme lütfen. En azından iyi olabilmek için bi çaba sarfediyosun. Benim eşim de öyle bi çaba da yok umrunda bile değil. Anladım ki benim kaderimde yanıp yanıp sönmek varmış. En yakın zamanda memlekete uçacağım ve doğumu mu da orda yapıp geleceğim. Burda durdukça daha da çok geriliyorum.
İnşallah sen bu sorunu aşarsın. Elindekinin kıymetini bil. Çaresi nedir bilmiyorum ama sabır sabır da bi yere kadar