- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
-
- Konu Sahibi Free Women
Thank'sHakkınızda hayırlısı.
Evlenmeeeeeeeeinanamıyorum şu an.. evlilik ne zor bir şeymiş hiç evlenemicem galiba bu siteye girdiğimden beri korku girdi içime
baya bi uzaklaştım bu fikirden, herkesin ne çok derdi var allahım hepinize sabır versinEvlenmeeeeeeee
Sağol canım. Şaka bi yana Allah herkese, libidosu libidosuna denk ve anlayışlı eş nasip etsin. Sana dabaya bi uzaklaştım bu fikirden, herkesin ne çok derdi var allahım hepinize sabır versinbu arada bebeğiniz hayırlı olsun
çok sağol ablacım hamilelerin duası kabul olurmuş valla kısa günün kârııııSağol canım. Şaka bi yana Allah herkese, libidosu libidosuna denk ve anlayışlı eş nasip etsin. Sana dakısmet bu işler herkes aynı şeyleri yaşamıyo sonuçta.
Enerjisi tutan mutlu çiftler de ver sende o kervana dahil olursun inşallah.
Öncesinde tabiki giyindim. Daha 1 ay önce giyinip baştan çıkardım. Ama artık bunun için çabalamak isstemiyorum. Bu kendimi aptal gibi hissetmemi sağlıyo. Kendisi bugüne kadar benim için şu öz veriyi göstereyim de karıma hitab edeyim demedi. Artık burnuma dayandı tükendim anlıyo musun. Ben de böyle olsun istemezdim ama artık eşimin muamelesi bunu gerektiriyo. Sana başarılar dilerim. Hiç kimsenin benim gibi bıkkınlık ve tükenmişlik hissetmemesini diliyorum.Minik bir not kısmında Kendim için giyinirim ona hitap etmek için asla demişsiniz ya hani
Zaten siz kendiniz için giyineceksiniz onun için değil ..Siz bu adamla sevişmek istemiyor musunuz ?okuduğumdan anladığıma göre Evet istiyorsunuz işte o ateşli kıyafetler sizin silahınız olsun istediğinizi aldıktan sonra çıkarırsınız zatenben eşim için değil kendim için giyiniyorum mesela bu ay çocuk düşünüyoruz üst üste yumurtlamayı değerlendirmem gerekli olan zamanlarda yan çizemesin diye giydim giydim çıktım
O sözü ben yazmıştım ayrıcaYaa kıyamamFree Women
eşini karşına al ciddi ciddi konuş sor ona neden böyle olduğunu içinde bulunduğunuz durumun normal olmadığını şöyle geçen bi yorumda şöyle bi tabir okumuştum <<dışarıdaki erkeklerin paçalarından testesteron akarken>> onun neden böyle yorgun olduğunu sor..
Bi zararı olduğunu düşünmüyorumGebelikte mastürbasyon hakkında araştırma yapın,bi sıkıntı çıkmasın.Malum rahim kasılıyor deyip gidiyorum.Kolaylıklar..
Aaaa sen miydin o kıızzzO sözü ben yazmıştım ayrıcao kendi kendini sorguluyo zaten şu aralar. Onunla konuşmaya niyetim yok, artık beklentim de yok. Kafasını duvarlara vuracağı günü bekliyorum.
Arzulayip da karşılık alamamak nasılmış, bi tatsın bakalım o duyguyu...
Aaaa sen miydin o kıızzz
Yapana yapılır diyorsun aynen devam et inş kafasını duvarlara vurduğu günleri gördüğünüde yazarsın güncelleme olarak
Ben şey duymuştum gebeliğin ilerleyen dönemlerinde göğüslerin ellenmesi rahimi kasıp erken doğuma sebebiyet verirmiş mast olayını bilmiyorum ama her şekilde öyle bi durum olsa hamileyken ilişkide yasak olmazmıydıBi zararı olduğunu düşünmüyorumbilgisi olan varsa yazsın lütfen.
1000 de 1 olan şeyler onlar ve gebeliğin son aylarında, orgazm kasıntıları erken doğuma sebep olurmuş diyollaaa son ayda. Son ay zaten doğuma yolculuk, gelecekse de gelsin 1 2 hafta erkenBen şey duymuştum gebeliğin ilerleyen dönemlerinde göğüslerin ellenmesi rahimi kasıp erken doğuma sebebiyet verirmiş mast olayını bilmiyorum ama her şekilde öyle bi durum olsa hamileyken ilişkide yasak olmazmıydı
Valla hiç aklıma çirkinlik gelmedi tövbe. Ayrıca valla o işler cirkinlikle olmuyor. Isteyen istiyor. Bende yapmak istemiyorum , sürekli banyo yapmaktan nefret ediyorum . Saçlarımı erkek gibi yaparm bak die korkutuyorumEvet ilk çocuk. Bi operasyon geçirmem gerekiyodu ondan sonra hamile kaldım ki hamile kaldığım da bi yumurtlama gününde yine zorla olmuştu düşünebiliyo musun? Başlar da düşünmüyoduk zaten. Zamana yaydık çocuk mevzusunu.
Senin eşin istekli biriyse korkma derim. Benim ki hiç bi zaman aman aman düşkün bi erkek olmadı.
Şimdi acaba bu kız çirkin mi acaba diye düşüneniz olur ama inanın çirkin biri değilim. 48 kilo 1.55 boyunda çatlağı selüliti olmayan normal bi kadınım. Anlamadım gitti.
Gayet fiziginizde güzelmiş. Orantılı.. benim catlaklarim falan var hic hoş bacaklarım yok ama iste istemedi mi istemiyor bazı erkek. Acaba diyorum bikac yıl daha çocuk olmazsa cinsellikten sogurmu eşimEvet ilk çocuk. Bi operasyon geçirmem gerekiyodu ondan sonra hamile kaldım ki hamile kaldığım da bi yumurtlama gününde yine zorla olmuştu düşünebiliyo musun? Başlar da düşünmüyoduk zaten. Zamana yaydık çocuk mevzusunu.
Senin eşin istekli biriyse korkma derim. Benim ki hiç bi zaman aman aman düşkün bi erkek olmadı.
Şimdi acaba bu kız çirkin mi acaba diye düşüneniz olur ama inanın çirkin biri değilim. 48 kilo 1.55 boyunda çatlağı selüliti olmayan normal bi kadınım. Anlamadım gitti.