- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Cokopremses
-
Gayet iştahlı bir insandır. Dışarıdan birseyler yediğimizde de hiç tiksindiğini görmedim şimdiye kadarCok ilginc acaba tiksiniyormuu
Aynen şimdi masraf yapmayalım başka zaman yeriz falan dese tamam dicem ama o yemekteki yüz ifadesi falan gitmiyor gözümün önünden.canım halam bir gün eşi yemeğe götürmüş.
dönüşte arabaya binince midesi bulanmış.
eşi " aman ayse sakin kusayim deme bir sürü para ödedim o yemeğe demiş"
espri yapmış tabiki eli çok açık biridir.
aklıma geldikçe gülerim
eşinizin ilk tepkisi boşuna masraf yapmasak birşeyler yer çıkarız diye olsa duruma göre hoş karşılanır.
ama surat asip yemek yerken bile devam ettirecek kadar tepki vermesi çok ayıp etmiş.
başka konuları anlarim ama yemek konusunda cimrilik yapan insan
İlk başta yanlış anlıyorum diye düşündüm. Noldu dedim birşey demedi. Anlık bir şeydir geçer gider diye düşündüm. Belki o an verdiği tepkiye pişman olmuştur dedim üzerine gitmedim. Sonra yemek esnasında bile devam edince de çok moralim bozuldu. İki lokmayı boğazına dizen adamla konuşmadım gelmedi açıkçasıNe oldu neyin var deseydiniz.
Haklısınız dile getirmek lazım ama adam lokmanlarının boğazına dizdi tek kelime edesim yok bu yüzden.Neden tepkinizi dile getirmiyorsunuz
Çekilir mi bi ömür böylesi yahu
Öyle olmak lazımmış demek ki. Ben ses çıkarmadıkça iyice sarpa sardı.Kalbinizin kırılmasına üzüldüm. Aslında çok takılmayın. Sürekli isteyin. Alışır.
Bir arkadaşım var çalışmıyor en en en iyisini alır. Eşi param yok diyemez. Bana alamıcaksan, dısarda yemıceksek tatıle gitmeyeceksem neden evlendim diyo direk suratına. Adam da alıştı ses cıkarmıyot. Ke di bsy almaz eşinden kısmaz. İsteyin sürekli isteyin
O böyle yaptıkça ben de dediğin gibi arkadaşlarımla yiyip içmeye başladım ama geçici bir çözüm tabiBence hic uzerine alinip uzulme. Kendisi de sevmezmis sonucta.
Adamin huyu bu..cimrimidir pintimidir bilemem. Senin yerinde olsam arkadaslarimla cikardim disari yemegi.
Yapacak birsey yok. En kotu derdiniz bu olsun..
Aslında böyle bir huyu olduğunu evlenmeden önce de belli etmiş ama ben anlayamamışım. Sonradan fark ettim.Evlenmeden önce de cimri miydi? Eğer böyleyse ve siz de bunu bilipte bu adamla evlenmeniz malesef ki sizin hatanız..
Eş bile olsa çok sessiz kalmaya gelmiyor işte bence kendinizi üzmeyin hayata bi kere geliyosunuz biraz tadını çıkarın naparsa yapsınHaklısınız dile getirmek lazım ama adam lokmanlarının boğazına dizdi tek kelime edesim yok bu yüzden.
Bu zamana kadar çektim. Düzelir dedim ama sonrası için ben de endişeliyim
Ben çok sessiz kaldım bir sürü konuda. Geçer dedim düzelir dedim. Tatlılıkla çözelim dedim ama olmadıEş bile olsa çok sessiz kalmaya gelmiyor işte bence kendinizi üzmeyin hayata bi kere geliyosunuz biraz tadını çıkarın naparsa yapsın
Allah bilsin mükafatı da verecek odur...sabır dileyin dua edinBen çok sessiz kaldım bir sürü konuda. Geçer dedim düzelir dedim. Tatlılıkla çözelim dedim ama olmadı
Bir buçuk yıllık evliyiz. Her sabah kahvaltısını hazırladım. Yanına öğle yemeği için yemek koydum. Akşam geldi yine hep hazır buldu yemeği. Ama o daha önce de yaptı buna benzer davranışlar. Hep çok gördüBen olsam böyle bir "kocaya" tamam ben evde yerim demezdim. O temiz, düzenli evde yayılacak ama bana bir lokma yemeği dışarıda çok görecek öyle mi?
Yapmayınca kıymetinizi anlar. Her zaman her şeyi hazır bulmasın. Biraz kıymet bilsinler...Bir buçuk yıllık evliyiz. Her sabah kahvaltısını hazırladım. Yanına öğle yemeği için yemek koydum. Akşam geldi yine hep hazır buldu yemeği. Ama o daha önce de yaptı buna benzer davranışlar. Hep çok gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?