- Konu Sahibi Cokopremses
Zaten yediğimiz şeylerin fiyatı simit çaya yakın. Bir de tam akşam saati yemek yenecek vakit
Kendi bütün gün dışarıda ne yemiş içmiş ? Acaba pintiligi sadece sana mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten yediğimiz şeylerin fiyatı simit çaya yakın. Bir de tam akşam saati yemek yenecek vakit
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve üzülmezsiniz . O sizi anlamıyor sorun bu sanırım:) erkeklerin çoğu öyle romantik sözlerle haşır neşir değiller zaten onları merak uyandıracak şeyler çekiyor daha çok galiba. Günlükte elimizde patladı o zaman. Okuma özelim dediniz ve okumadı :) niye okuma dediniz ya tühİlk olarak değişme konusuna geleyim. Benim eşim evlenince neredeyse hiç değişmedi. Sadece ben o zaman bazı şeyleri görmezden gelebiliyordum veya üstünü örtebiliyordum. Ya da böyle birşeyin zamanla sorun haline gelebileceğinin farkında değildim. Ama sonrasında dolduğunu taştığım patladığım zamanlar oldu.
İkincisi öyle bir günlüğüm var. Bir keresinde okuma bana özel dedim. Sanki dediğim her şeyi harfiyen yapıyormuş gibi gerçekten de elini sürmedi. Hatta bir keresinde içindeki anlamlı kısımları ben ona okutmak istedim. Romantiklık olsun dedim ama bir gözü TV de bir gözü de yarım yamalak günlükte olunca üstüne bir de ondan kavga ettik. Yani durum böyle böyle ağlanacak halime gülesim geldi
Dışarıya dediği farklı bir yer değil yine çarşıya çıkacaktık yürüyüş yapıp gelecektik. İlave olarak yemek yemiş olduk.Disari nereye goturcekti ? Artik bir yerde parasiz gezilmiyir ki !baya cimriymis gercekten kocan ..
( veya bir plani vardi ce yemek teklifini goturunce esine bizulmus olabilir .. iletis problemi var yazmissin )
Okuma deyince daha da merak uyandırır diye düşünmüştüm ama dediğin gibi elimde patladı.İnşallah herşey gönlünüzce olur ve üzülmezsiniz . O sizi anlamıyor sorun bu sanırım:) erkeklerin çoğu öyle romantik sözlerle haşır neşir değiller zaten onları merak uyandıracak şeyler çekiyor daha çok galiba. Günlükte elimizde patladı o zaman. Okuma özelim dediniz ve okumadı :) niye okuma dediniz ya tüho zaman sizde ona onun size davrandığı gibi davranın
Görmezden gel .. nekadar az gorursen okadar ıyı .. sinir oldum yaDışarıya dediği farklı bir yer değil yine çarşıya çıkacaktık yürüyüş yapıp gelecektik. İlave olarak yemek yemiş olduk.
Özellikle kavga ettiğimiz zaman ciddi bir iletişim problemi oluyor. Kendini iletişime kapatıyor resmen. Şimdi de hiçbirsey yokmuş sanki dün iki lokmayı boğazına dizen adam o değilmiş gibi davranıyor.
Birşey yememiş. İçtiyse çay içmiştir. Kendine de pinti. Öyle kendi de dışarda yiyip içmez pekKendi bütün gün dışarıda ne yemiş içmiş ? Acaba pintiligi sadece sana mı?
Varsayalım ki ortada bir yanlış anlaşılma falan yok. Gerçekten de pintilikten yapıyor. Yorumunuz ne olurduOna sormadin mi neden boyle davrandigini?
Pinti de olabilir baska seye de bozulmus olabilir.
Biz ne desek bos.
Evet insan esinin yanında böyle olmamalıMidem bulandı yaa.. yediğin ya da yiyeceğin iki lokma şeye bile surat asan,trip atan insanlardan tiksiniyorum..evlenmeyin böyle insanlarla yaa..eşimin yanında rahat olamayacaksam, gerileceksem hatta konuşamayacaksam ne anladım bu işten..??
Dediğini yapıyorum. O böyle yaptıkça ben de arkadaşlarımla çıktığımda yiyip içiyorum keyfime göre. Ama tabi geçici bir çözümSigara iciyir mu ? Esinle vakit gecirmek istiyirsun ama esin oyle cakit gecirilucek bur tip degil .. paran oldu mi kendim yanliz veya bir arkadasinla yemeye git minnet etme
Şu an çalışmıyorum ama çalıştığım zaman da bir değişiklik olmadı pek.Soğumakta haklısınız. Ben olsam ben de soğurdum. Kendi kazancınız yoksa daha büyük sorun tabii. Keşke doğru insanları hayatımıza alabilsek. Ayrıca tutsa tutsa 30 lira bir şey tutar yani, ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın.
Çalıştım bir dönem. Şu an çalışmıyorum ama nasipse ilerleyen zamanda tekrar çalışıcam ama benim çalışmam veya çalışmamam pek birşeyi değiştirmedi.Sen calisiyor musun? Çalışmıyorsan ise gir minnet etme
Çalıştım bir dönem. Şu an çalışmıyorum ama nasipse ilerleyen zamanda tekrar çalışıcam ama benim çalışmam veya çalışmamam pek birşeyi değiştirmedi.Sen calisiyor musun? Çalışmıyorsan ise gir minnet etme
Cok ilginc acaba tiksiniyormuuÇok eli açık bir insan değildir ama yine de diğer konular bu yemek konusu kadar bariz bir pintiliği yok.