• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden var fayda

İlk olarak değişme konusuna geleyim. Benim eşim evlenince neredeyse hiç değişmedi. Sadece ben o zaman bazı şeyleri görmezden gelebiliyordum veya üstünü örtebiliyordum. Ya da böyle birşeyin zamanla sorun haline gelebileceğinin farkında değildim. Ama sonrasında dolduğunu taştığım patladığım zamanlar oldu.
İkincisi öyle bir günlüğüm var. Bir keresinde okuma bana özel dedim. Sanki dediğim her şeyi harfiyen yapıyormuş gibi gerçekten de elini sürmedi. Hatta bir keresinde içindeki anlamlı kısımları ben ona okutmak istedim. Romantiklık olsun dedim ama bir gözü TV de bir gözü de yarım yamalak günlükte olunca üstüne bir de ondan kavga ettik. Yani durum böyle böyle ağlanacak halime gülesim geldi
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve üzülmezsiniz . O sizi anlamıyor sorun bu sanırım:) erkeklerin çoğu öyle romantik sözlerle haşır neşir değiller zaten onları merak uyandıracak şeyler çekiyor daha çok galiba. Günlükte elimizde patladı o zaman. Okuma özelim dediniz ve okumadı :) niye okuma dediniz ya tüh :-) o zaman sizde ona onun size davrandığı gibi davranın

Disari nereye goturcekti ? Artik bir yerde parasiz gezilmiyir ki !baya cimriymis gercekten kocan ..
( veya bir plani vardi ce yemek teklifini goturunce esine bizulmus olabilir .. iletis problemi var yazmissin )
Dışarıya dediği farklı bir yer değil yine çarşıya çıkacaktık yürüyüş yapıp gelecektik. İlave olarak yemek yemiş olduk.
Özellikle kavga ettiğimiz zaman ciddi bir iletişim problemi oluyor. Kendini iletişime kapatıyor resmen. Şimdi de hiçbirsey yokmuş sanki dün iki lokmayı boğazına dizen adam o değilmiş gibi davranıyor.

İnşallah herşey gönlünüzce olur ve üzülmezsiniz . O sizi anlamıyor sorun bu sanırım:) erkeklerin çoğu öyle romantik sözlerle haşır neşir değiller zaten onları merak uyandıracak şeyler çekiyor daha çok galiba. Günlükte elimizde patladı o zaman. Okuma özelim dediniz ve okumadı :) niye okuma dediniz ya tüh :-) o zaman sizde ona onun size davrandığı gibi davranın
Okuma deyince daha da merak uyandırır diye düşünmüştüm ama dediğin gibi elimde patladı. :işsiz:

Dışarıya dediği farklı bir yer değil yine çarşıya çıkacaktık yürüyüş yapıp gelecektik. İlave olarak yemek yemiş olduk.
Özellikle kavga ettiğimiz zaman ciddi bir iletişim problemi oluyor. Kendini iletişime kapatıyor resmen. Şimdi de hiçbirsey yokmuş sanki dün iki lokmayı boğazına dizen adam o değilmiş gibi davranıyor.
Görmezden gel .. nekadar az gorursen okadar ıyı .. sinir oldum ya :(

Midem bulandı yaa.. yediğin ya da yiyeceğin iki lokma şeye bile surat asan,trip atan insanlardan tiksiniyorum..evlenmeyin böyle insanlarla yaa..eşimin yanında rahat olamayacaksam, gerileceksem hatta konuşamayacaksam ne anladım bu işten..??

Ona sormadin mi neden boyle davrandigini?

Pinti de olabilir baska seye de bozulmus olabilir.

Biz ne desek bos.

Midem bulandı yaa.. yediğin ya da yiyeceğin iki lokma şeye bile surat asan,trip atan insanlardan tiksiniyorum..evlenmeyin böyle insanlarla yaa..eşimin yanında rahat olamayacaksam, gerileceksem hatta konuşamayacaksam ne anladım bu işten..??
Evet insan esinin yanında böyle olmamalı

Soğumakta haklısınız. Ben olsam ben de soğurdum. Kendi kazancınız yoksa daha büyük sorun tabii. Keşke doğru insanları hayatımıza alabilsek. Ayrıca tutsa tutsa 30 lira bir şey tutar yani, ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın.

Sigara iciyir mu ? Esinle vakit gecirmek istiyirsun ama esin oyle cakit gecirilucek bur tip degil .. paran oldu mi kendim yanliz veya bir arkadasinla yemeye git minnet etme
Dediğini yapıyorum. O böyle yaptıkça ben de arkadaşlarımla çıktığımda yiyip içiyorum keyfime göre. Ama tabi geçici bir çözüm

Soğumakta haklısınız. Ben olsam ben de soğurdum. Kendi kazancınız yoksa daha büyük sorun tabii. Keşke doğru insanları hayatımıza alabilsek. Ayrıca tutsa tutsa 30 lira bir şey tutar yani, ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın.
Şu an çalışmıyorum ama çalıştığım zaman da bir değişiklik olmadı pek.

Bence hic uzerine alinip uzulme. Kendisi de sevmezmis sonucta.
Adamin huyu bu..cimrimidir pintimidir bilemem. Senin yerinde olsam arkadaslarimla cikardim disari yemegi.
Yapacak birsey yok. En kotu derdiniz bu olsun..

Dışarda mı yesek yerine madem dışarı çıkıyoruz dışarda yiyelim dersiniz. Bazen de bu hafta sonu beni nereye yemeğe götüreceksin diye sorun.Belki başka bir derdi vardır bilemeyiz ama siz hissettiyseniz dogrudur.Bazilari disarda yemek yemeyi sağlıklı bulmayabilir.Sorun yani neden yüzün asık diye.İçinize atıp dertlenmeyin boş yere.

Kalbinizin kırılmasına üzüldüm. Aslında çok takılmayın. Sürekli isteyin. Alışır.
Bir arkadaşım var çalışmıyor en en en iyisini alır. Eşi param yok diyemez. Bana alamıcaksan, dısarda yemıceksek tatıle gitmeyeceksem neden evlendim diyo direk suratına. Adam da alıştı ses cıkarmıyot. Ke di bsy almaz eşinden kısmaz. İsteyin sürekli isteyin

Neden tepkinizi dile getirmiyorsunuz
Çekilir mi bi ömür böylesi yahu

Back