Sizden var fayda

Eşini sen tanırsin normaldede cimrilik yapiomu başka seylerde

Ben olsam yemezdim yanında. Hatta sorardım "sen hayırdır?" diye.. Eşinizin huyunu az çok bilirsiniz bence neyi neden yaptığını bilirsiniz.

Vereceği taş çatlasın 20tl. Sanki boğazda yemek yedirecek..

Benim eşim de pinti olmamasına rağmen bazen böyle menüde hesap kitap işine dalar tepki gösteririm "bırak da kırk yılın başı kaçamağımız olsun" derim..

Çalışıyorsanız umarım maaş kartınız eşinizde değildir..

Çok şükür 3 buçuk yıllık bi ilişkim var çok iyi tanıyorum daha doğrusu gördüğüm kadarıyla tanıyorum çokta iyi anlaşıyotuz ama sanki evlenince o büyü bozulacakmış gibi. Ya insanları ne kadar iyi tanırsak tanıyalım yinede sevgide aşkta bittiğünde tüm büyü bozuluyor. Nasıl insanlar birden değişebiliyor beni korkutan bu. Ay bilmiyorum ya her yönden gelecek endişem var işte. Eğer eşinizle konuşamıyorsanız bir günlük tutın ama içünde hep evliliğinize dair yazılar olsun. Duygularınızı üzüntülerinizi paylaşıp eşinizin göreceği bi yere koyun. Eminim ki merak edip okuyacaktır. Ona diyemediklerinizi hep oraya yazın. İlk sayfasındada eşime söyleyemediklerim gibü birşey yazın yanü merak uyandıracağı. Belki sizi anlamaya başlar

Teşekkür ederim yorumun ve desteğin için. haklısınız

Muhtemelen ailesinde pek görmemiştir dışarıda yemek yemeyi. Hiç üzülüp trip atmayın, yavaş yavaş bu duruma alıştırın zamanla kendisi hususi yemek yemek için dışarı çıkalım diyecek.

Pes edip kabullenirseniz işine gelir, erkekleri yontmak lazım biraz.

Ben dışarda yemek yşyelim desem eşim benden mutlu oluyor. Bi yemekte yiyemiyeceksem paranın ne önemi varki.
Çok ilginç bi kocanız varmış gerçekten.

İlk olarak değişme konusuna geleyim. Benim eşim evlenince neredeyse hiç değişmedi. Sadece ben o zaman bazı şeyleri görmezden gelebiliyordum veya üstünü örtebiliyordum. Ya da böyle birşeyin zamanla sorun haline gelebileceğinin farkında değildim. Ama sonrasında dolduğunu taştığım patladığım zamanlar oldu.
İkincisi öyle bir günlüğüm var. Bir keresinde okuma bana özel dedim. Sanki dediğim her şeyi harfiyen yapıyormuş gibi gerçekten de elini sürmedi. Hatta bir keresinde içindeki anlamlı kısımları ben ona okutmak istedim. Romantiklık olsun dedim ama bir gözü TV de bir gözü de yarım yamalak günlükte olunca üstüne bir de ondan kavga ettik. Yani durum böyle böyle ağlanacak halime gülesim geldi

Pintiligi sadece disarda yemek yemek konusundaysa siz de yemeyiverin. Cok aciktiysaniz bir simit alin gecistirin. O insanda oyle demek ki. Belki saglikli bulmadigi icin istemiyordur. Belki firmalarin hemen hepsi yabanci oldugu icin milli duygulari agir basiyordur yabanciya para kazandirmak istemiyordur. Disarda acta acikta onlarca insan varken musriflik olarak goruyordur belmi. Bilmiyorum eger sadece bu konudaysa pintiligi takilmayin bence.

Böyle çalkantılı ilişkiler ne kadar zor ya...hiç sevmem öyle her duygumu uçta yaşamayı. Ayrıca sormadan bilemezsiniz kafanizan varsayım uydurup ona inanıyorsunuz. Açıkça sorun

Diger saydiginzi sebeplerin hiçbiri değil sadece gereksiz görüyor. Ben de zagen zırt pırt yiyelim demem. Hatta sehir dışına falan çıkamadığımız sürece hep evde yeriz. Ama yine de arada bir insanın canı istiyor. Ama keske istemeseymiş

Cok takilmayin ya. Vardir bir sebebi.

Belki başka birşeye trip atıyordur...

Açıkça neden sormuyorsunuz senin olayın ne?
Ben sorunları konuşup çözme taraftarı oldum hep. Doğru olan da bu. Ama eşimle sorunları konuşup çözmek zor. Bende de artık bıkkınlık oldu konuşasım gelmiyor

Evet aileden bı getiri var farkındayım.

Böyle çalkantılı ilişkiler ne kadar zor ya...hiç sevmem öyle her duygumu uçta yaşamayı. Ayrıca sormadan bilemezsiniz kafanizan varsayım uydurup ona inanıyorsunuz. Açıkça sorun
Hassas bir insanım eşimi de iyi tanıyorum. Yanlış anlıyor olmayı çok isterdim ama pek ihtimal vermiyorum. Ama yine de konuşucam.

Şu an çalışmıyorum ama çalıştığım dönem bendeydi. Dediğim gibi pintiliği genel olarak yemek konusunda.

Ama bu yemek konusu bile başlı başına can sıkıcı.

Disari nereye goturcekti ? Artik bir yerde parasiz gezilmiyir ki !baya cimriymis gercekten kocan ..
( veya bir plani vardi ce yemek teklifini goturunce esine bizulmus olabilir .. iletis problemi var yazmissin )

Sen calisiyor musun? Çalışmıyorsan ise gir minnet etme

Bu bence çözüm değil. Başka konu var kadın çocuk bakmak için isten çıkınca adam sapıtmış. Yani illaki çocuk olacak ve çocuk için ya işten çıkılacak ya da belli bir süre ara verilecek. Öyle çok burada konu oluyor ki karısının yediği lokmayı sayanlar. Yani hayat bu illaki günün birinde hayat arkadaşının maddi veya manevi desteği gerekecek. İnsan eşinin zamanı geldiğinde maddi veya manevi destek verip veremeyecegini iyi öğrenmeli varsa bir eksikliği de bunu düzeltmek için çaba sarf etmeli. Yoksa ilerde başına bunlar dert olur

Konu sahibi, kızmadan bağırmadan ve suçlamadan otur karşısına sakince ne hissettiğini anlat.

Sigara iciyir mu ? Esinle vakit gecirmek istiyirsun ama esin oyle cakit gecirilucek bur tip degil .. paran oldu mi kendim yanliz veya bir arkadasinla yemeye git minnet etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…