- 20 Ağustos 2015
- 6.458
- 15.545
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
Lütfen öğretmen olma da naparsan yap.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi mutluluk da musibet de insan için. Hepimizin hayatında iniş çıkışlar olur. Burada ipsiz sapsız konuşanlar alay edenler seni daha kötü hissettirmesin onlar da eşinin yaptığını yapıp şiddet uyguluyor sana aslında.
Fakat gözünü seveyim sana yardımcı olmaya çalışanlara kulak ver, psikolojik yardım al. Ruhunu bu işkenceden kurtar. Senin ruhun hastalanmış tedavi ol iyileştir onu.
YorumlAr acımasız değil burdaki tüm kadınlar sana doğru yolu göstermeye çalışıyor sırf hata yapma diye neden saplantılı davranıyosun çok güzel bi hayatın olabilir öğretmen maaşıyla normal bi hayat kurabilirsin senim kimseye ihtiyacın yok ayrıcada burda herkesib öyle mükemmel ailesi ve aile hayatı yok biraz şükret arabana binip 130 km hız yaptım diyosun burda pek çok kadının arabasıda yoktur eminim elindekilerle mutlu olmaya bak senin yernde ve imkanında olmayı isteyen pek çok kadın varYorumlar cok acimasiz.gidip dini nikah yapmam merak etmeyin.oyle biseyi layik gormuyorum kendime sadece acaba resmi nikah da yapar mi diye dusunuyorum.ama umud yok artik olmaz.
Beni guzelce anlayip dinleyecekelre sunu sormak istiyorum.cok mu acele ettim bosanmak icin 1 ayda gelmeseydim sabretseydim onu kendime baglasaydim farkli olur muydu diye dusunuyorum.
Ve evet bazi yorumlar cok cok acimasiz nasil bir derin boslukta karanlikta oldugumu anlatamiyorum.arabama bindim 120 km hizla gittim yalvardim allahim kimseye dayanamayacagin kadar yuk vermezsin ben artik dayanamiyorum al canimi diye dua ettim.
Parcalanmis ailede buyumek col aci.annem benimle ilgilenmezdi ben evlenince her gun aradi ogretmenlik yapacam de dedi.ayrica bana aldigi şeylerin parasini istedi.eve dondugumde parasini ver aldiklarimin yoksa haram ederim dedi ben her yonden bitmisim.siz guzel ailelerde sahiplenilerek buyudunuz anlayamiyorsunuz iste .ben hayatim boyunca sevilmedim.hep karanliktaydim hep secim yapmak zorunda kaldim.
Ben evlenmeden onunla her seyi yasamistim.ve nisanlaninca bana demisti ogretmen olacam diye karsima cikma diye.keske o zaman biraksaydim belki o zaman vicdani elvermezdi beni birakmaya.
Gordugunuz gibi gecmisin hesaplari bitmiyor kafamda.ölsem hissizlessem dunyanin en bahtiyar insani olucam.
canım biz sadece anlatılan kısmı biliyoruz ona göre yorum yapıyoruz şuan farklı yorum yaparım şuan seni daha iyi anlarım çünkü ilgisiz anne dağılmış ailede sevgi bulamayan insan elbet onu tamamlamaya çalışır hayatı boyunca. ama ne olursa olsun bu haytta hiçbirşey senin canından önemli değil sen değerlisinYorumlar cok acimasiz.gidip dini nikah yapmam merak etmeyin.oyle biseyi layik gormuyorum kendime sadece acaba resmi nikah da yapar mi diye dusunuyorum.ama umud yok artik olmaz.
Beni guzelce anlayip dinleyecekelre sunu sormak istiyorum.cok mu acele ettim bosanmak icin 1 ayda gelmeseydim sabretseydim onu kendime baglasaydim farkli olur muydu diye dusunuyorum.
Ve evet bazi yorumlar cok cok acimasiz nasil bir derin boslukta karanlikta oldugumu anlatamiyorum.arabama bindim 120 km hizla gittim yalvardim allahim kimseye dayanamayacagin kadar yuk vermezsin ben artik dayanamiyorum al canimi diye dua ettim.
Parcalanmis ailede buyumek col aci.annem benimle ilgilenmezdi ben evlenince her gun aradi ogretmenlik yapacam de dedi.ayrica bana aldigi şeylerin parasini istedi.eve dondugumde parasini ver aldiklarimin yoksa haram ederim dedi ben her yonden bitmisim.siz guzel ailelerde sahiplenilerek buyudunuz anlayamiyorsunuz iste .ben hayatim boyunca sevilmedim.hep karanliktaydim hep secim yapmak zorunda kaldim.
Ben evlenmeden onunla her seyi yasamistim.ve nisanlaninca bana demisti ogretmen olacam diye karsima cikma diye.keske o zaman biraksaydim belki o zaman vicdani elvermezdi beni birakmaya.
Gordugunuz gibi gecmisin hesaplari bitmiyor kafamda.ölsem hissizlessem dunyanin en bahtiyar insani olucam.