- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
İşte ona dönmeyi aklından bir an bile olsa geçirmiş olman hala aklını başına toplamadığın manasına geliyor.canım asla dönmem.hiçbir zaman ben burda o adama dönmeyi düşünüyorum demedim ki.ya da dini nikah kıyıcam demedim.adamın sözlerini yazdım.geçmişimi yazdım paylaşmak istedim.benim şu an tek sıkıntı geçmişi sorgulamak.bundan da kurtulduğum anda daha güçlü kalkıcam ayağa inşallah
Hadi buradakiler de cahil olsaydı da kocandır döver de sever de, hem evli kadının neyine aile görüşme annenle de deseydi ne yapacaktın? İmam nikahı kıyıp, işinden istifa edip, eve mi tıkılacaktın?
Onca yaşadığın şeyden sonra, dışarıdan birinin vereceği akla, derse ihtiyacın yok ki senin. Zaten yaşadıkların koskocaman hayat dersi olmalıydı sana. Ama sen hala ders almamışsın ki.
Bu adam şimdi dese ki resmi nikah tamam, ananla da görüş, işini de bırakma dese yine dönersin sen. Seninki affetmek değil, pisliği halının altına süpürmek. Bu adam ne derse desin inanmaman, güvenmemen gerekiyor.
Buradaki iki lafa tahammül edemedin, kaplan kesildin bak.
Ama adam senin canına okumuş, ona tahammül ediyorsun hala neden? Buradaki laflardan daha mı hafifti yaptıkları?
Şimdi ben sana bir tokat atsam asla affetmezsin beni, ama kocan sana neler yapmış ama hala acaba diyebiliyorsun. Yapma bunu.