Sizden acil cevap bekliyorum

Karamellim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
7
0
36
İzmir
MERHABALAR
Benim problemim her şeyi kendime dert etmem. Kafaya takacak mutkala birşeyler buluyorum. Hiçbir şey olmasa geçmişte olan bir şey aklıma geliyor ona üzülüyorum .Herkesin benden kaçtığını beni istemediğini düşünüyorum. Bu nedenle sürekli sinirli aniden parlayan hiç yüzü gülmeyen biri oldum. Doğal olarak ta sinirimi eşimden alıyorum Onu görür görmez o bana şu şekilde davrandı bu bana neden öyle dedi annen neden öyle davranıyor diyerek onun başının etini yiyorum. Farkındayım ki artık bu benim sağlığımı da etkiliyor. Çünkü beynim sürekli sinir bozucu şeylerle meşgul oluyur. Bu bende aşırı unutkanlık yapmaya başladı.Ben sürekli uyuşuk, hiçbirşey yapmak istemeyen biri odum. Artık içten bile gülemiyorum. Psikolojik yardım almak istiyorum ama çalıştığım için vaktim de yok. Şu an aslında yazdıklarım o kadar yüzeysel ki ...
Hiç bir şeyi kafaya takmak istemiyorum artık düşünmek istemiyorum Ben bunu nasıl becerebilirim Nasıl olayları kulak arkası yapabilirim Bunu yazarken bile aklımdan başka şeyler geçiyor. Neden kayınvalidem böyle yapıyor diye sizden yardım bekliyorum

Sevgili Karamelim, sağlığınız için zaman yaratmak zorundasınız. HErhalde haftanın 7 günü çalışmıyorsunuz. Bir psikiyatra gidebilecek zamanı mutlak yaratabilrisiniz. Obsesif Kompulsif Bozukluk tedavi edilmedikçe hayatı zindan eder.
Ne yapıp edin, vakit yaratın ve tedavinizi başlatın.

Haftanın 7 günü değil ama 6 gümü saat 8.00 - 18.30 arası çalışıyorum .Sadece pazar günü boşum. Bu nedenle herşeyi 1 güne sığdırıyorum ve bu günde sağlık kuruluşları kapalı. Sanırım akşamlarıda doktorlar olmuyor. Başka alternatif var mı acaba

Öğlen tatilinde gidebileceğiniz gibi, işten izin alarak da gidebilirsiniz. Sağlığınız her şeyden önemli.Sağlığınız olmazsa, 6 gün 8:00 - 18:00'i bırakın, hiç çalışamazsınız. Bunu da istemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…