- 9 Mayıs 2024
- 30
- -31
-
- Konu Sahibi birgaripyolcu80
Aralarında bir şey olur olmaz bilemem ama her molada baş başa bir şey içilmesi ben rahatız olurum. Hiç o kadar geniş olamıyorum malesef kocamın 2 günlük kızla bu kadar samimi olmasını kaldıramam kaldırana da helal olsun ne diyimEşimin iş arkadaşı bir kızla mesajlarını okudum. Kız geleli 2 ay oldu olmadı bir fikrinden bahsetmiş eşime eşimde ben senin destekçinim falan yazmış gülücükler falan konuşmuşlar. Sonra her fırsatta kız molaya çıkarken yazmış eşim de ok demiş baş başa çay kahve içmişler. Ben bu mesajları görüp sinirlendim ve eşim artık onunla molaya çıkmıyor kız yazdığında geçiştiriyor. Ama benim aklımdan bir türlü çıkmıyor. Eşim gel tanış dedi defalarca ben istemedim kendime yediremedim bunun için iş yerine gitmeyi. Sizce abartıyor muyum? Ne yapmalıyım?
Peki ne yapardınız yerimde olsanız içimden geçen iş yerine gidip kızı parçalamak :)Aralarında bir şey olur olmaz bilemem ama her molada baş başa bir şey içilmesi ben rahatız olurum. Hiç o kadar geniş olamıyorum malesef kocamın 2 günlük kızla bu kadar samimi olmasını kaldıramam kaldırana da helal olsun ne diyim
Ben ne yapmalıyım peki iki haftadır uyku uyumuyorumEsinizin karakteri bu is yerine kamp kursaniz yine ayni olur. 2 ayda ne ara bu kadar samimi olmuslar?
kızı neden parçalıyosun ayol? Kocan sütten çıkma ak kaşık mı? Belki de evli olduğunu bilmiyor kocanın?Peki ne yapardınız yerimde olsanız içimden geçen iş yerine gidip kızı parçalamak :)
Aslında kızlık bir durum yok neticede siz kızla evli değilsiniz eşinizle evlisiniz. Tavır koyacağınız kişi eşiniz.Peki ne yapardınız yerimde olsanız içimden geçen iş yerine gidip kızı parçalamak :)
Peki ne yapardınız yerimde olsanız içimden geçen iş yerine gidip kızı parçalamak :)
Yok biliyor bundan eminim net biliyor iş yerindekiler beni tanıyor o kız hariçkızı neden parçalıyosun ayol? Kocan sütten çıkma ak kaşık mı? Belki de evli olduğunu bilmiyor kocanın?
Ben ne yapmalıyım peki iki haftadır uyku uyumuyorum
o zaman kocanı göz hapsine al bakalım devam ediyor mu süreç. Ama kocan da masum değil üzgünümYok biliyor bundan eminim net biliyor iş yerindekiler beni tanıyor o kız hariç
Bu aldatma sayılır mıo zaman kocanı göz hapsine al bakalım devam ediyor mu süreç. Ama kocan da masum değil üzgünüm
Haklısınız aşırı derecede bu aldatma sayılır mı sizceBir sey yapamazsiniz ki bu kiz gitse baska kiz gelir bazi insanlar esiniz gibi samimiyet kurmayi severler. Esiniz mesafeli dursa kiz ne diye yazsin?
Ne yapmalıyım bana bi akıl verin lütfenKızı parçalayacagına kocanın icabına bak. Bugün ayse yarın fatma ne farkeder ki? Evli olan sana sadakat sözü olan kocan kızlar değil.
Emin değilim nasıl ne gibi konuşmalar geçti onu bilmek lazım. Yapman gereken takip etmek. Devamı gelir de ileri giderse zaten anlarsın. O zaman bir çaresine bakarsınBu aldatma sayılır mı
Tavrını net bir şekilde koymalısın al karşına açıkca konus bu şekilde kendi kendini yiyerek bir yere varamazsın. Şüphe insanın içini kemirir.Ne yapmalıyım bana bi akıl verin lütfen
Haklısınız aşırı derecede bu aldatma sayılır mı sizce
konusmalarinn içerugine bağli vee nasil konusuyorlar hee bidee esinizz bu kadar samimi olmasin tavrini koy. amaa yapan adam herturlu yapar. bunaa engel olamazsinBu aldatma sayılır mı