- 17 Ocak 2020
- 28.098
- 1
- 40.827
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çoooook iyi bir anneyim ve bunu sorgulamak sana düşmezO zaman kusura bakmayın ama iyi anneyim demeyeceksiniz.
Değilsinzi:
Çocuğunuza normal bir düzen kuramıyorsunuz.
Belli belli.Ben çoooook iyi bir anneyim ve bunu sorgulamak sana düşmez
Ben oğlumu ekran başına oturtmuyorum saatlerce lütfen siz daha fazla yazmayın bana gerçekten beni tanımadan anneliğimi bilmeden bu kadar kırıcı olmaya gerek yokBelli belli.
Daha çocuğu normal saatlerde uyuşamıyorsunuz. İyi anne çocuğa uygun düzeni kurabilen annedir. İleride bu gidişle okul zamanı da beceremezsiniz siz bunu.
Anneliğin sorgulanması için illa şiddet mi gerekiyor?
İhmal de sorgulanma sebebidir.
Siz ihmal ediyorsunuz.
Çocuğu 2 yaşında ekran karşısına oturtmak sizde, gecenin 2sinde uyutmak sizde.
2 ne demek?
Yetişkin insanlar bile 12den sonra uyumamalı diyorlar. Siz 24 aylık bebeği gece 2de uyutuyorsunuz bir de iyi anneyim diyorsunuz.
Bebeklikten beri uyumazsa uyumaz bir bebek çok iyi hatırlıyorumki depremde ben saatlerce mücadele ettim uyuması için tam uyudu 10dk sonra büyük deprem oldu o zamanlar bile 3aylık uyumazmış ve saat 4.17de olmuştu deprem 4te uyumuş o zamanlardaBelli belli.
Daha çocuğu normal saatlerde uyuşamıyorsunuz. İyi anne çocuğa uygun düzeni kurabilen annedir. İleride bu gidişle okul zamanı da beceremezsiniz siz bunu.
Siz ihmal ediyorsunuz.
2 ne demek?
Yetişkin insanlar bile 12den sonra uyumamalı diyorlar. Siz 24 aylık bebeği gece 2de uyutuyorsunuz bir de iyi anneyim diyorsunuz.
Ve şunuda söyleyim benim oğlum 2.5yaşına girecek telefon kullanmayı bile bilmiyor videoyu durdurmayı açmayı hiç bişeyi komşumun oğlu 1.5yaşında bile değildi reklam atlıyodu bilmem anlatabildimmiBelli belli.
Siz ihmal ediyorsunuz.
2 ne demek?
Bebeklikten beri uyku düzenine uğraşmamışsınız hanımefendi.Bebeklikten beri uyumazsa uyumaz bir bebek çok iyi hatırlıyorumki depremde ben saatlerce mücadele ettim uyuması için tam uyudu 10dk sonra büyük deprem oldu o zamanlar bile 3aylık uyumazmış ve saat 4.17de olmuştu deprem 4te uyumuş o zamanlarda
Normali bu zaten. 2-3 yaşında çocuğa hiç birimiz telefon tablet vermedi, tv açmadık. Bir de “bile” diyorsunuz. Telefon bilmez zaren 2 yaş çocukVe şunuda söyleyim benim oğlum 2.5yaşına girecek telefon kullanmayı bile bilmiyor videoyu durdurmayı açmayı hiç bişeyi komşumun oğlu 1.5yaşında bile değildi reklam atlıyodu bilmem anlatabildimmi
Neye dayanarak böyle konuşuyorsunuz ben uyku düzenini araştırdığım kadar hiç bişey araştırmadım sizden rica ediyorum bana yazmayın yoksa ben saygımı bozmak zorunda kalacağımBebeklikten beri uyku düzenine uğraşmamışsınız hanımefendi.
Bebekken zaten 2-3 saatte bir uyanırlar. Bu normaldir. Ama sonrasında anne öğlen uyku saatleri ve sabah kalkış saatini kaydırarak normal bir uyku düzeni kurar.
Tekrar diyorum. Her gün en geç 8de kaldırır öğlen en geç 12-1 arası uyutursanız bir süre sonra çocuk da düzene ayak uydurur. Uykuyu sevmeyen bebeklerde emekle çabayla doğru bir uyku düzenine ayak uydurur.
Siz ayakta sallayarak uyutursanız uyumaz.
Karanlık odada sabırla gerekirse 2 saat otursanız uyur.
Siz çaba göstermiyorsunuz
Hanımefendi araştırdıysanız gece 2yi savunmazsınız.Neye dayanarak böyle konuşuyorsunuz ben uyku düzenini araştırdığım kadar hiç bişey araştırmadım sizden rica ediyorum bana yazmayın yoksa ben saygımı bozmak zorunda kalacağım
İnsanları annelıgı ıle zorbalamayalımO zaman kusura bakmayın ama iyi anneyim demeyeceksiniz.
Değilsinzi:
Çocuğunuza normal bir düzen kuramıyorsunuz.
6 da uyut khomyukHanımefendi araştırdıysanız gece 2yi savunmazsınız.
Çocukların hepsi en geç, bakın en geç diyorum 21de uyumalı. Hadi bilemedin 22 olsun.
21-24 arası uyku en kıymetli uykudur.
Araştırsanız bunu bilirdiniz.
12deh sonra çocuk uykusu olmaz.
Olmaz
Kaç gündür o kadar üstüme geliyorki anlamıyorum bir insan daha iyi anne olmak için çabalayıp buraya yazıyor nasıl oynarım diye şaka gibi anneliğimi sorguluyor ya psikolojimi bozdu kalkıp yemek yapmaya gidemedim kaç gündür çocuk yanlız kalır kötü anne olurum diye uykusunu düzeltemiyorum biliyorum bende farkındayım uyumuyor diyorum anlamıyorİnsanları annelıgı ıle zorbalamayalım
Siz iyi bir anneyim dıyor musunuz peki cocugu bakıcıya anneanneye kreşe bırakıp çalışmaya giderken.
Hosunuza gitmedi bu dedıgımle yuzlesmek Suan değil mi?
Işte durma noktamız olmalı cunku...
Kendimize de dönüp bakalım bir. Neyde eksiksek gidip o alanla ilgili bir konuda başka birini elestırıyoruz KENDIMIZI TAM HİSSETMEK İÇİN
Ne alaka?İnsanları annelıgı ıle zorbalamayalım
Siz iyi bir anneyim dıyor musunuz peki cocugu bakıcıya anneanneye kreşe bırakıp çalışmaya giderken.
Hosunuza gitmedi bu dedıgımle yuzlesmek Suan değil mi?
Işte durma noktamız olmalı cunku...
Kendimize de dönüp bakalım bir. Neyde eksiksek gidip o alanla ilgili bir konuda başka birini elestırıyoruz KENDIMIZI TAM HİSSETMEK İÇİN
İnanmıyorum benim anneliğimi sorgulayan insan böylemiymiş çok yazık o çocuğa annesini saatlik görüyor hemen uyutuyor siz rahatlmak için o çocuğu erken uyutuyorsunuz6 da uyut khomyuk
5 te işten gel
6 da uyut hemen sen
Yeter ki cocugunuzun yükü az olsun sıze.
Bi saat görün işinize gelir
Bence senin beyninde aklında bir sorun var hanımefendi oğlum uykudan nefret ediyor uyumuyor diyorm anlıyormusun UYUMUYOOORRRR her yolu denedim çabaladımNe alaka?
Gece 2de uyanık olan bir bebek zarar görüyordur.
Bunun ikamesi çalışan anne olmak değildir.
Gece 2de uyumakla çocuğu kuru ekmekle büyütmek aynı olabilir ancak.
Çocuk gelişimi açısından 22den sonraya asla kalmamalı çocuk.
Hasta olur diş çıkarır arada geç yatar. Ama bir çocuk her gün 2 de yatıyorsa ihmal ediliyordur.
Çalışan anne çocuğu ve ihmal edilen çocuk bir değildir.