-
- Konu Sahibi miniksercem000
AglaBir gün boyunca bana 1 tane bile sigara vermemisti o gun basagrisindan uyuyamamistim oturup agladim. Uzuntuden bebege dusecek diye 1 tane verdi. Galiba ben cok asiri tiryakiyim. Hep dua ediyorum Allahim yardim et ne olur birakayim en azindan azaltayim diye yalvariyorum.
Icmedigimde cok etkileniyorum basagrisi basliyor ve cok agresiflesiyorum
Canim hamilelik oncesinde de sigara icmis olsan bebegin etkilenmesi olasilik dahilinde bunu biliyorsun degil mi?doktorlar babanin ictigi sigaranin bile bebege zarari olacagini soyluyorBir gün boyunca bana 1 tane bile sigara vermemisti o gun basagrisindan uyuyamamistim oturup agladim. Uzuntuden bebege dusecek diye 1 tane verdi. Galiba ben cok asiri tiryakiyim. Hep dua ediyorum Allahim yardim et ne olur birakayim en azindan azaltayim diye yalvariyorum.
Icmedigimde cok etkileniyorum basagrisi basliyor ve cok agresiflesiyorum
Ya ben hic sigara icmedim bir seyi merak ediyorum.Simdi hamile oldugunu ogrenip sigara icmeyenler bebek buyudukten sonra neden tekrar sigaraya baslamislar ki ?
Ben buna cevap vereyim kendi adıma. Aslında Birakicak kadar güçlü değildim yada bırakmak istemiyordum. Uzun süre içince hayatında yer ediyor
Ama sorumluluk duygusu durduruyor seni.ve baskı tekrar kalkınca bir süre sonra otomatik olarak eski hayatına devam ediyorsunn.kahvenin yanında bikere bitane ıceyim diyorsun ve hoop anlamadan geri donmussun. Bende böyle oldu.
dehşet sigara içen ben ne kadar zorlansamda gebeliğimi hissettiğim an (ki doktordan bile önce his geldi) bıraktım.hiçbir şey evladımdan daha değerli değil buna benim 3 dk lık duman çekme zevkim de dahil.Sigaradan nefret ediyorum ama vazgecemiyorum. Hamileligimin basinda azaltmistim ama yasadigim bi kac stres sonrasi bu cogalmaya basladi 1 pakete cikti. Doktorumla konustum nikotin sakizlari vs. Hic birini kullanmama izin vermedi hamile oldugum icin.
Sevdigim insan bana cok kiziyor bu konuda paketi saklayip bana cok istedigim zaman sadece 1 tane verdigi zamanlar oldu. Benden cok cabaladi birakmam icin. Kendiside iciyor ama gerekirse yanimda icmemeye calisiyordu.
Bi cok konularda beni ve bebegimizi umursamiyordu yada ben oyle dusunuyordum hamilelik pisikolojisinden dolayi. Ama konu sigara olunca gercekten destek cikti saolsun. Ama olmuyor olmuyor
Bebegim kronik bi hastalikla dogarsa ben onunla doktor doktor gezicem bunlari biliyorum hatami biliyorum. Bana kizacaksiniz cok haklisiniz. Sigarayi nasil biraktiniz? Hamileliginizde sigara ictinizmi? Bebeginizin saglikli dogdumu?
bende çok içerim yaa valla hamileyken fosur fosur içnb çok tanıdığım var :) gayette sağlıklı oldu bebişleriSigaradan nefret ediyorum ama vazgecemiyorum. Hamileligimin basinda azaltmistim ama yasadigim bi kac stres sonrasi bu cogalmaya basladi 1 pakete cikti. Doktorumla konustum nikotin sakizlari vs. Hic birini kullanmama izin vermedi hamile oldugum icin.
Sevdigim insan bana cok kiziyor bu konuda paketi saklayip bana cok istedigim zaman sadece 1 tane verdigi zamanlar oldu. Benden cok cabaladi birakmam icin. Kendiside iciyor ama gerekirse yanimda icmemeye calisiyordu.
Bi cok konularda beni ve bebegimizi umursamiyordu yada ben oyle dusunuyordum hamilelik pisikolojisinden dolayi. Ama konu sigara olunca gercekten destek cikti saolsun. Ama olmuyor olmuyor
Bebegim kronik bi hastalikla dogarsa ben onunla doktor doktor gezicem bunlari biliyorum hatami biliyorum. Bana kizacaksiniz cok haklisiniz. Sigarayi nasil biraktiniz? Hamileliginizde sigara ictinizmi? Bebeginizin saglikli dogdumu?
bu konu şaka olsun lütfen..Hangi anne yavrusuna bu kötülüğü yapabilir ki?Sigaradan nefret ediyorum ama vazgecemiyorum. Hamileligimin basinda azaltmistim ama yasadigim bi kac stres sonrasi bu cogalmaya basladi 1 pakete cikti. Doktorumla konustum nikotin sakizlari vs. Hic birini kullanmama izin vermedi hamile oldugum icin.
Canım ben de hamile kalmadan once gunde yarım pakettenfazla içerdim. Hamile kaldığımı oğrendiğimden beri 1 tane bile içmedim mide bulantılarım yardımcu oldu sanırım bıraknama. :) şuanda bulantılarım yok canım bazen felaket sigara istiyor ama içmedim içmiyorum direniyorum :) emzirirken de içmem diye duşunuyorum ama sonra yine başlarım kesin kendi isteğimle bırakmadım çunku bebeğim için bıraktım.Sigaradan nefret ediyorum ama vazgecemiyorum. Hamileligimin basinda azaltmistim ama yasadigim bi kac stres sonrasi bu cogalmaya basladi 1 pakete cikti. Doktorumla konustum nikotin sakizlari vs. Hic birini kullanmama izin vermedi hamile oldugum icin.