- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
Allah yardımcınız olsun sigara icmiyosun dimiBenimki tüp lu bir bebek o yüzden zorlu o yüzden yatarak geçen sıkıntılı bir hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun sigara icmiyosun dimiBenimki tüp lu bir bebek o yüzden zorlu o yüzden yatarak geçen sıkıntılı bir hamilelik
Günde en fazla 5 veya 10 firt toplam oda içime çekmemeye çalışıyorum..opu olduğumdan beri kendim 1 bütün sigara icmemisimdir..zorluyorum kendimi ama çok ta stresli geçiyor gene hamilelik..boğuldum evde oturmaktan normalde çalışan bir insanım..Hiç ev hanımlığı bana gore değil..annemde kalıyorum zaten geçen hafta kanamam gelmişti..evin içinde bütün gün tv izlemek daralti getirtiyor..çok zormus valla..allah kimseyi muhtaç etmesin kimseyi bir yere hapsetmesin..kimseyi özgürlüğünden mahrum bırakmasın..Allah yardımcınız olsun sigara icmiyosun dimi
Yok be canım bütün gün bunu eline almakta iyi değil aslında sırf radyasyon.ben ikiz bebeklerde bile telefonla hep kulaklıkla konuştum.tv dede bir güzel programlar varki sorma gitsin..şimdiden çocuk asosyal olmaya başladıCanım bak riskli hamileliğin var o 5 10 fırtida çekme ne sana faydası var ne bebeğine habire zarar....bazen Tw izle çoğu zaman buraya takıl işte herkese laf yetiştir eğlendir kendini :)
Sizin baya olmuş maşallah peki bırakabildiniz mi nasıl başardınız Bende şuan stresliyim elim gidecek diye çok kasıyorum kendimiOff canım ya 1.5 paket de çok fazla bir hamile için...
gerçi bize bile ne denli zarar...ciltte renk bırakmadı meret...
demek ki bünyen sağlam aksi halde içemezdin ama ne yap ne et en azından 3-5 e indir...
ben artık kendime iyice sinir oluyorum bırakamadığım için
yok birakamadimSizin baya olmuş maşallah peki bırakabildiniz mi nasıl başardınız Bende şuan stresliyim elim gidecek diye çok kasıyorum kendimi
Tebrik ederim sizi allah bağışlasın evladınızı bende çok kızıyorum kendime henüz 5 haftalık dün 3 tane içtim içmeyince kendimi kasmaktan kasıklarım çok ağrıyor nasıl doğum yaptınız sezeryan mı normal mi ? Sezeryanda spinal mi?Ben dogum yapali 5 ay oldu iyi bir sigara tiryakisiydim sigarayi birakmaya calismistim ama stres oldum daha birakamadim hamileligim boyunca gunde 5 tane ictim son haftalar 10 u bulmustu sukur cocugumun sagligi iyi hrrsey yolunda ama vicdan azabindam oldum halafa oluyorum
anladım cnm bnm benimde 5.hafta çok azalttım günde bi buçuk pkt içerdim mesela dün 3 tane içtim ama kendimi o kdr kasıyorum ki kasıklarım daha çok ağrıyoryok birakamadim
Bende gün de en fazla 2 veya 3 içiyorum..bazen içmiyorum eşimden bir fırt iki fırt çekiyorum..ama çok zor oluyor gerçekten..her seferinde kendime kızıyorum..asagiliyorum..kotu bir annes in bebeğine zarar veriyorsun diyorum..ama içmedim mi sinir krizi geçiriyorum...hic sakin olamıyorum..eşimle baya bir kavga ettik geçen ağlamaktan telef oldum bebeğim o zaman güm güm vurdu..öylede zararım oluyor ona çok..esim içmese belki biraz daha kolay olcak ama oda sağ olsun akşamları habire içiyor..Ben dogum yapali 5 ay oldu iyi bir sigara tiryakisiydim sigarayi birakmaya calismistim ama stres oldum daha birakamadim hamileligim boyunca gunde 5 tane ictim son haftalar 10 u bulmustu sukur cocugumun sagligi iyi hrrsey yolunda ama vicdan azabindam oldum halafa oluyorum
Şu an sizin durumunuzu yaşıyorum ben de Batman'da öğretmenim. 6 haftalık hamileyim ve sigarayı bırakamıyorum. zar zor dayanıp içmediğimde çok sinirli oluyorum bu defa da eşimle birbirimize giriyoruz çok feci. Sigaradan sinirli oluyorum ilişme diyorum yok onu demeseydin bunu demeseydin diyor. Bir de aynı okulda çalışıyoruz böyle bir dezavantajımız daha var. siz nasıl bıraktınız hocam bebeğiniz nasıl inşallah sağlıklı sıhhatlidir. Cevabınızı bekliyorum, sevgiler..Ben başarcam ya, kendime inanıyorum. Bunca sene hiç sigara içmedim. Öğretmenliğe başladığımda stresten başladım. Bir daha da bırakamadım. Allah bütün öğretmenlere sabır versin. Özellikle lise öğretmenlerine. İnsanı çok strese sokuyorlar. Ben eskiden sigara içenlerle dalga geçerdim, şimdi içtiğimi duyan kimse inanmıyor.
Hamd olsun sağlıklı şu an. Ben şu an sigara içiyorum maalesef. Ama size bir kitap önereyim. Allen Carr'ın. Kaç senelik sigara tiryakileri bile bırakıyormuş bu kitapla. Ben de okudum bırakmıştım ama kitapta yazanları tam olarak uygulayamadığım için geri başladım.Şu an sizin durumunuzu yaşıyorum ben de Batman'da öğretmenim. 6 haftalık hamileyim ve sigarayı bırakamıyorum. zar zor dayanıp içmediğimde çok sinirli oluyorum bu defa da eşimle birbirimize giriyoruz çok feci. Sigaradan sinirli oluyorum ilişme diyorum yok onu demeseydin bunu demeseydin diyor. Bir de aynı okulda çalışıyoruz böyle bir dezavantajımız daha var. siz nasıl bıraktınız hocam bebeğiniz nasıl inşallah sağlıklı sıhhatlidir. Cevabınızı bekliyorum, sevgiler..
hemen spariş verip bakayım bi. gebeyken içmesem yeter bana bebiş düşer diye çok korkuyorum zaten bir önceki düşmüştü. çok teşekkürlerHamd olsun sağlıklı şu an. Ben şu an sigara içiyorum maalesef. Ama size bir kitap önereyim. Allen Carr'ın. Kaç senelik sigara tiryakileri bile bırakıyormuş bu kitapla. Ben de okudum bırakmıştım ama kitapta yazanları tam olarak uygulayamadığım için geri başladım.
Rica ederim. İnternetten e kitap şeklinde de bulabilirsin.hemen spariş verip bakayım bi. gebeyken içmesem yeter bana bebiş düşer diye çok korkuyorum zaten bir önceki düşmüştü. çok teşekkürler