- 4 Ekim 2012
- 16.311
- 31.846
İşte aynı çevrede taşadıkların bile bunları yapabiliyorsa kırk kat yabancı ne yapmaz demek istemiş. Haklı olabilir bir bakıma. İstisnai durumlar var biliyorum ama genel manzara bu. bebeklinick
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulmadı, aslında o başka biri zaten vardı :)Güncel : Kızlar bitirdim sildim engelledim çünkü iyice saçmalamaya başladı teşekkürler hepinize şimdi anında başka birisini bulmuş
Bu tarz erkeklere aldanıp, sonra hayal kırıklığına uğrama benden demesi. Profil o kadar belli etmiş ki kendini. Uzak dur derim..Merhaba hanımlar
Size bir sorum olacak. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum bana yol gösterin çünkü kafam çok karıştı.
Sosyal medya üzerinden birisiyle konuşuyorum. Kabul etmeden önce baktım buldum farklı adreslerini nerede çalıştığını filan. Konuşmaya başladık. Gerçekten onu daha görmeden etkilenmeye başladım. Şuan için bir çok ortak noktamız çıktı. O da şaşırdı bu duruma. Fakat sorun şu ki bu adam sevgili moduna geçti yani konuşalı 3 gün oluyor şuan. Gerçekten senden çok etkilendim diyor. Hatta pandemi vakalar olmasaydı kahve içelim derdim ama şimdi sıkıntı dedi. Tamam ona hadi eyvallah ama ben 50 kere söylesemde onun yine sevgili gibi davranması sizcede çok hızlı değil mi? Ama ona göre bu durum çok normal. Nasıl davranmalıyım bana yol gösterin :)
son sayfaya bakmamışım şaşırılmayacak bir durum adam alışkın o kız olmazsa yine başkasını bulurGüncel : Kızlar bitirdim sildim engelledim çünkü iyice saçmalamaya başladı teşekkürler hepinize şimdi anında başka birisini bulmuş
ben olsam biraz ağırdan alırdım.Merhaba hanımlar
Size bir sorum olacak. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum bana yol gösterin çünkü kafam çok karıştı.
Sosyal medya üzerinden birisiyle konuşuyorum. Kabul etmeden önce baktım buldum farklı adreslerini nerede çalıştığını filan. Konuşmaya başladık. Gerçekten onu daha görmeden etkilenmeye başladım. Şuan için bir çok ortak noktamız çıktı. O da şaşırdı bu duruma. Fakat sorun şu ki bu adam sevgili moduna geçti yani konuşalı 3 gün oluyor şuan. Gerçekten senden çok etkilendim diyor. Hatta pandemi vakalar olmasaydı kahve içelim derdim ama şimdi sıkıntı dedi. Tamam ona hadi eyvallah ama ben 50 kere söylesemde onun yine sevgili gibi davranması sizcede çok hızlı değil mi? Ama ona göre bu durum çok normal. Nasıl davranmalıyım bana yol gösterin :)
tahmin etmiştim daha yeni görüyorum konunuzuGüncel : Kızlar bitirdim sildim engelledim çünkü iyice saçmalamaya başladı teşekkürler hepinize şimdi anında başka birisini bulmuş
tahmin etmiştim daha yeni görüyorum konunuzu
saçmalama derken nasıl saçmaladı? afedersiniz cinsel falan mı konuştu?
Iyi yapmissiniz.Evet o konulara girdi. Direk bitirdim