Sizcede çok hızlı gitmiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar 🤭
Size bir sorum olacak. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum bana yol gösterin çünkü kafam çok karıştı.
Sosyal medya üzerinden birisiyle konuşuyorum. Kabul etmeden önce baktım buldum farklı adreslerini nerede çalıştığını filan. Konuşmaya başladık. Gerçekten onu daha görmeden etkilenmeye başladım. Şuan için bir çok ortak noktamız çıktı. O da şaşırdı bu duruma. Fakat sorun şu ki bu adam sevgili moduna geçti yani konuşalı 3 gün oluyor şuan. Gerçekten senden çok etkilendim diyor. Hatta pandemi vakalar olmasaydı kahve içelim derdim ama şimdi sıkıntı dedi. Tamam ona hadi eyvallah ama ben 50 kere söylesemde onun yine sevgili gibi davranması sizcede çok hızlı değil mi? Ama ona göre bu durum çok normal. Nasıl davranmalıyım bana yol gösterin :)
Hizli cunku sanal cinsellige gececek😂 resim istiyecek😂 aman sakın😑

Hiç güvenmiyorum böyle DM'den yuruyenlere. Kopyala yapıştır yapıp yazıyordur aynı iltifatlari herkese gibi geliyor. Sonucta günde on Dm atsa, yedisi dönse, besi sohbete devam etse, üçü sevgili kivamina gelse,biriyle yatsa -nude atsa falan, Allah bereket versin ,kısa günün karı 😅😅
O yüzden ben mesaj kutuma merak edip bakmam bile.
Ha, normal ilişkin olsaydı, bir anda tanışıp hemen sevGili moduna gecseydiniz falan normal diyecektim, o konuda sıkıntı yok. Bazı şeyler his meselesidir,zamana ihtiyaç yok diye ama sizin adam bu kategoriye girmiyor bence..

Size üç günde aşık olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde. Aşık da olmamışsa neden sevgili gibi konuşuyor? Demek ki yalancı. Bu kadar basit.

1-Sosyal medya hesabı gerçek adıyla mı?
2- Listesinde kaç kadın ekli?
3- Paylaştığı fotograflar nasıl? Selfie mi, işiyle akrabalarıyla mı alakalı?

Size bu kadar hızlı davranıyorsa onun için olağan hale gelmiştir, önüne gelene o şekilde davranıyordur bence. Hayal kırıklığına uğramayın dikkat edin.

3 günde görmeden hangi erkek etkilenir yahu. Bariz kaba tabirle düşürmeye çalışıyor. Mesafeli konusun derim

Külliyen yalan inanma. Gerçekten hoşlanan ve görüşmek isteyen her yolu bulur ki pandemi de park bahçede 1 saat oturqbilirainşz. Tatlı taylı yol ver. Yok gıcıklık yapmak istersen bas engeli gitsin, 🙂

3 günde bu seviyeye gelmek gerçekten çok fazla.
Sizi dinlemiyor , sınırlarınıza saygı duymuyorsa evet büyük sorun var demektir.

Merhaba hanımlar 🤭
Size bir sorum olacak. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum bana yol gösterin çünkü kafam çok karıştı.
Sosyal medya üzerinden birisiyle konuşuyorum. Kabul etmeden önce baktım buldum farklı adreslerini nerede çalıştığını filan. Konuşmaya başladık. Gerçekten onu daha görmeden etkilenmeye başladım. Şuan için bir çok ortak noktamız çıktı. O da şaşırdı bu duruma. Fakat sorun şu ki bu adam sevgili moduna geçti yani konuşalı 3 gün oluyor şuan. Gerçekten senden çok etkilendim diyor. Hatta pandemi vakalar olmasaydı kahve içelim derdim ama şimdi sıkıntı dedi. Tamam ona hadi eyvallah ama ben 50 kere söylesemde onun yine sevgili gibi davranması sizcede çok hızlı değil mi? Ama ona göre bu durum çok normal. Nasıl davranmalıyım bana yol gösterin :)
Hanımlar demişler ben de aynı şekilde düşünüyor ve katılıyorum.3 günde bak siz etkilendiginiz halde ölçüp tartiyorsunuz adam direk icraata Başlamış.Temkinli olmakta fayda var

Baya hızlı gidiyor. Bence bir şekilde buluşmaya çalışın. Her ne kadar muhabbeti iyi olsa da belki yüz yüze geldiğinde tipini, tavırlarını vs. beğenmeyeceksin. O yüzden bu süreci çok fazla uzatmanın bir anlamı yok.
İlla bir mekana gitmenize de gerek yok, sahil, park gibi yerlerde de rahatlıkla görüşebilirsiniz.
Katılıyorum, kendince oyun oynuyor. Yüz yüze zaman geçirmeden karar vermeyin

Burnumuzun dibindeki insanlardan korkuyoruz, hergğn binlerce kötü olay yaşanırken sosyal medyadan biriyle tanışmak olayını asla anlamayacağım. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Belki çok iyi biri çıkacak, ama bu riske neden giriyorsunuz? Haberleri hiç izlemiyor musunuz?
Sanırım sizde haberleri izlemiyorsunuz
Köylümdü komşumdu liseden beri severek evlendik
Akrabamdi
Deyip öldürülen kadınlardan haberiniz yok çünkü belli ki.

Adamlar kuzeniyle yatıp ortada bırakıyor mesela. Yada sıkışirsa öldürüyor
Bunun sosyal medyayla ne alakası var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X