- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
Hepsi zaten böyle özellikle erkekleri...Evet neden böyle söylediniz? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi zaten böyle özellikle erkekleri...Evet neden böyle söylediniz? :)
Hizli cunku sanal cinsellige gececek resim istiyecek aman sakınMerhaba hanımlar
Size bir sorum olacak. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum bana yol gösterin çünkü kafam çok karıştı.
Sosyal medya üzerinden birisiyle konuşuyorum. Kabul etmeden önce baktım buldum farklı adreslerini nerede çalıştığını filan. Konuşmaya başladık. Gerçekten onu daha görmeden etkilenmeye başladım. Şuan için bir çok ortak noktamız çıktı. O da şaşırdı bu duruma. Fakat sorun şu ki bu adam sevgili moduna geçti yani konuşalı 3 gün oluyor şuan. Gerçekten senden çok etkilendim diyor. Hatta pandemi vakalar olmasaydı kahve içelim derdim ama şimdi sıkıntı dedi. Tamam ona hadi eyvallah ama ben 50 kere söylesemde onun yine sevgili gibi davranması sizcede çok hızlı değil mi? Ama ona göre bu durum çok normal. Nasıl davranmalıyım bana yol gösterin :)
Hanımlar demişler ben de aynı şekilde düşünüyor ve katılıyorum.3 günde bak siz etkilendiginiz halde ölçüp tartiyorsunuz adam direk icraata Başlamış.Temkinli olmakta fayda varMerhaba hanımlar
Size bir sorum olacak. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum bana yol gösterin çünkü kafam çok karıştı.
Sosyal medya üzerinden birisiyle konuşuyorum. Kabul etmeden önce baktım buldum farklı adreslerini nerede çalıştığını filan. Konuşmaya başladık. Gerçekten onu daha görmeden etkilenmeye başladım. Şuan için bir çok ortak noktamız çıktı. O da şaşırdı bu duruma. Fakat sorun şu ki bu adam sevgili moduna geçti yani konuşalı 3 gün oluyor şuan. Gerçekten senden çok etkilendim diyor. Hatta pandemi vakalar olmasaydı kahve içelim derdim ama şimdi sıkıntı dedi. Tamam ona hadi eyvallah ama ben 50 kere söylesemde onun yine sevgili gibi davranması sizcede çok hızlı değil mi? Ama ona göre bu durum çok normal. Nasıl davranmalıyım bana yol gösterin :)
Katılıyorum, kendince oyun oynuyor. Yüz yüze zaman geçirmeden karar vermeyinBaya hızlı gidiyor. Bence bir şekilde buluşmaya çalışın. Her ne kadar muhabbeti iyi olsa da belki yüz yüze geldiğinde tipini, tavırlarını vs. beğenmeyeceksin. O yüzden bu süreci çok fazla uzatmanın bir anlamı yok.
İlla bir mekana gitmenize de gerek yok, sahil, park gibi yerlerde de rahatlıkla görüşebilirsiniz.
Geçmiş olsun, arkana bile bakmaGüncel : Kızlar bitirdim sildim engelledim çünkü iyice saçmalamaya başladı teşekkürler hepinize şimdi anında başka birisini bulmuş
Sanırım sizde haberleri izlemiyorsunuzBurnumuzun dibindeki insanlardan korkuyoruz, hergğn binlerce kötü olay yaşanırken sosyal medyadan biriyle tanışmak olayını asla anlamayacağım. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Belki çok iyi biri çıkacak, ama bu riske neden giriyorsunuz? Haberleri hiç izlemiyor musunuz?