Sizcede bir tuaflık yok mu?

O arkadaşın bayağı geniş sanırım napcan demesine hiç mi tepki vermemiş ? Nişanlısıymış mış evcilik oynuyorlar ki o çocuğun bu kız ile evleneceği bile belirsiz karakter yok çünki. Sen dikkat et canın arkadaşına çok sıkı fıkı olma mesafeni koru ona karşı üniversite ayrı bir dünyadır zaten dikkat et kendine evine de gitme.

Kızlar eğer bir daha o pislik çocuk bir daha ararasa sizce açıp azarlasam mı tepkimi koysamm mı yoksa açmayıp mal gibi kalsa mı ortada

canım bazıları böyle kontrolcü olabiliyor. bana sevgilisini kontrol etmek için bu kadar üzerine gitti onun cevaplarıyla seninkileri karşılaştırmak için bu kadar aradı gibi geldi. onun telefonundan senin numaranı almasını da buna bağlıyorum belki onun vermeyeceğini düşündü yada ondan gizli senden haber almaya çalışacaktı. sana onunla ilgili olmayan birşey için mesaj attı mı yada aradı mı? bence napıcan deme sebebi de o an ki kavgada söylenmiş birşeydir. büyük ihtimalle arkadaşın sevgilisinin bu huyundan utanıyor ve sana anlatamadı olayı uzun uzun. ben böyle düşündüm ama tabi ki insanların içini bilemeyiz, seninle ilgileniyor da olabilir. kızın evine kalmaya gitme ama arkadaşlığını da tamamen bitirme çünkü onun bir suçu yok sana karşı.

çocuk bir daha ararsa açıp derdini öğrenmelisin. arkadaşını kontrol etmek için arıyorsa ve buna yardımcı olmak istemiyorsan tepkini koyarsın, haa yok niyeti başkaysa bas küfürü kapat

ahh canım bilmiyorum inşallah dediğini gibidir. Hiç küfür edebileceğimî de sanmıyorum. Zaten arkadaşım da sürekli soruyor noldu falan diye iyice afallıyorum.

ahh canım bilmiyorum inşallah dediğini gibidir. Hiç küfür edebileceğimî de sanmıyorum. Zaten arkadaşım da sürekli soruyor noldu falan diye iyice afallıyorum.

ya bence arkadaşınla arana çok da mesafe koyma, çünkü onun bi suçu yok hani büyük ihtimalle sevgilisiyle bu durumu kendi arasında çözdü ama sana açıklamadı. sadece evine gidip kalma belli olmaz.
umarım çocuğun yanlış bi hareketini görmezsin sana karşı tatlım, umarım arkadaşını çok kıskandığı için böyle davranıyordur. bekle bi bakalım bi daha arayacak mı.

bariz asılıyo. sende ona yeşil ışık yaksan hemen sevgili moduna girmeye hazır... Hemde arkadşından da ayrılmaz ha. ikinizi birden idare etmeye kalkışır bu. Gözüne girmeye,kafana girmeye çalışıyo çocuk.. istemiyosan eğer sert ol hatta bahaneler bul kaç o çiftten görüşme..

Son düzenleme:
Bana psikopat bir kontrol manyağı gibi geldi.

Arkadaşınla konuşup, aramasından rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.

o erkeğin eve gelmesi çok sakıncalı bence oradan ayrıl bunların sana zararı dokunacaktır , öğrenci öğrenci ile kalmalı kızın nişanlısı ile sorunları sana ne , sen derslere mi konsantre olacaksın yoksa ikisinin dertlerine çare mi üreteceksin , ? onların kaprislerriyle uğraşmak istemem doğrusu !!!

Bana psikopat bir kontrol manyağı gibi geldi.

Arkadaşınla konuşup, aramasından rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.

haklısnız ablalarım. zaten çoktandır mesafe koydum arkadaşımla da bana sürekli soruya noldu eski hazalımı istiyorum diye ama oda bu konu hakkında çok soğuk davrandı herneyse. zaten bu olaydan sonra daha kaç kere çağırdıda gitmedim gitmem de yorumlarınız ve bana yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Allahım kimseyi kendi yolundan ayırmasın yolundan sapmayı nasip etmesin

Bu konuma yorum yazan arakadaşlarımada çok teşekkür ederim Allahım her zaman sizinde yanınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…