• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcede bir tuaflık yok mu?

O arkadaşın bayağı geniş sanırım napcan demesine hiç mi tepki vermemiş ? Nişanlısıymış mış evcilik oynuyorlar ki o çocuğun bu kız ile evleneceği bile belirsiz karakter yok çünki. Sen dikkat et canın arkadaşına çok sıkı fıkı olma mesafeni koru ona karşı üniversite ayrı bir dünyadır zaten dikkat et kendine evine de gitme.

Merhabalar kızlar
Benim bir arakdaşım var ve benim için değerli bir arkadaşım ben üniversite okuyorum. Ben yurtta kalıyorumarkadaşım evde bazen arkadşımın evine ders çalışmaya kalmaya giderim.Bu bahsettiğim arkadaşım da sınıfımda yani aynı sınıftayız. Ve bu nişanlı yani nişanlı dediğim öyle kendi aralarında söz var. Daha sonra beni nişanlısıyla da tanıştırdı. Benden nişanlısına bahsedermiş çok seviyorum çok iyi bir kız. Hoş şuana kada bir zarlarını görmedim ama şu bir kaç günde nişanlısının bana karşı tuaf bir hareketini gördüm.

Biz arkadaşla tiyatroya gidicektik o gün. İşte arkadaşım ayşe de nişanlısı ahmete söylememiş ben haftasonu teyzemlere gidiyorum. Ve ben yurtta kalıyorum. Neyse işte daha sonra arkadaşım dolmuşa bindi bende ama ayrı yerlere gideceğimiz için farklı dolmuşlara bindik. Sonra bir baktım bir numara beni arıyo bu numara beni daha öncede aramıştı işte bana kendisini tanıttı arkadaşımın nişanlısı ahmetmiş. Ayşeden haberin var mı dedi yok dedim yanında mı dedi ki normaldede yanımda olması imkansız çünkü yurt çok uzak. Birde saat 7 falan akşam. Ddedim böyle biz tiyatroya geldik ama oda bindi yolda dedim. Telefonu kapalı dedi birde haberim yok benim siz bugün nereye gittiniz falan dedi dedim böyle böyle. Tamam dedi. sonra bir adaha aradı aynı sorular için sonra mesaj attı. Birden kzıdım neden bu kız numaramı nişanlısına vermiş. sonra aradım arkadaşımı dedi nerde nuamranı almış ki dedi bende bilmiyorum dedim nerden almış ki dedim. Neyse oda sormuş nişanlısına nişanlısıda napıcan demiş abna dedi bende napıcan derken dedim?İlk arkadaşım verdi sanmıştım. Sonra bugunde sordum böyle dedi. Dedim ki bende sen verdin sandım yok dedi ben vermedim dedi sordum dedi napıcan dedi dedi. Sonra birde ben bile senin soyismini bilmiyorum o nerden biiliuor dedi ben yine şaşırdım...

Dediki birde eve gittim evde oturmuş beni bekliyo yani evin anahtarı da çocukta biran korktum. Ben onlardayken pat diye belkide gelecekti. Yani tamam belki basit birşey gelebilir ama ben acaba neden rahatız oldum. Sonuçta tamam arkadaşım için endişelendi ve benımle bağlantı kurdu ama nerden numarasını aldı diye soruncada napıcan diye sizcede bir gariplik yok mu ...

Kızlar eğer bir daha o pislik çocuk bir daha ararasa sizce açıp azarlasam mı tepkimi koysamm mı yoksa açmayıp mal gibi kalsa mı ortada :47:

canım bazıları böyle kontrolcü olabiliyor. bana sevgilisini kontrol etmek için bu kadar üzerine gitti onun cevaplarıyla seninkileri karşılaştırmak için bu kadar aradı gibi geldi. onun telefonundan senin numaranı almasını da buna bağlıyorum belki onun vermeyeceğini düşündü yada ondan gizli senden haber almaya çalışacaktı. sana onunla ilgili olmayan birşey için mesaj attı mı yada aradı mı? bence napıcan deme sebebi de o an ki kavgada söylenmiş birşeydir. büyük ihtimalle arkadaşın sevgilisinin bu huyundan utanıyor ve sana anlatamadı olayı uzun uzun. ben böyle düşündüm ama tabi ki insanların içini bilemeyiz, seninle ilgileniyor da olabilir. kızın evine kalmaya gitme ama arkadaşlığını da tamamen bitirme çünkü onun bir suçu yok sana karşı.

çocuk bir daha ararsa açıp derdini öğrenmelisin. arkadaşını kontrol etmek için arıyorsa ve buna yardımcı olmak istemiyorsan tepkini koyarsın, haa yok niyeti başkaysa bas küfürü kapat :34:

ahh canım bilmiyorum inşallah dediğini gibidir. Hiç küfür edebileceğimî de sanmıyorum. Zaten arkadaşım da sürekli soruyor noldu falan diye iyice afallıyorum.

ahh canım bilmiyorum inşallah dediğini gibidir. Hiç küfür edebileceğimî de sanmıyorum. Zaten arkadaşım da sürekli soruyor noldu falan diye iyice afallıyorum.

ya bence arkadaşınla arana çok da mesafe koyma, çünkü onun bi suçu yok hani büyük ihtimalle sevgilisiyle bu durumu kendi arasında çözdü ama sana açıklamadı. sadece evine gidip kalma belli olmaz. :50:
umarım çocuğun yanlış bi hareketini görmezsin sana karşı tatlım, umarım arkadaşını çok kıskandığı için böyle davranıyordur. bekle bi bakalım bi daha arayacak mı.

bariz asılıyo. sende ona yeşil ışık yaksan hemen sevgili moduna girmeye hazır... Hemde arkadşından da ayrılmaz ha. ikinizi birden idare etmeye kalkışır bu. Gözüne girmeye,kafana girmeye çalışıyo çocuk.. istemiyosan eğer sert ol hatta bahaneler bul kaç o çiftten görüşme..

Son düzenleme:
Bana psikopat bir kontrol manyağı gibi geldi.

Arkadaşınla konuşup, aramasından rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.

o erkeğin eve gelmesi çok sakıncalı bence oradan ayrıl bunların sana zararı dokunacaktır , öğrenci öğrenci ile kalmalı kızın nişanlısı ile sorunları sana ne , sen derslere mi konsantre olacaksın yoksa ikisinin dertlerine çare mi üreteceksin , ? onların kaprislerriyle uğraşmak istemem doğrusu !!!

o erkeğin eve gelmesi çok sakıncalı bence oradan ayrıl bunların sana zararı dokunacaktır , öğrenci öğrenci ile kalmalı kızın nişanlısı ile sorunları sana ne , sen derslere mi konsantre olacaksın yoksa ikisinin dertlerine çare mi üreteceksin , ? onların kaprislerriyle uğraşmak istemem doğrusu !!!

Bana psikopat bir kontrol manyağı gibi geldi.

Arkadaşınla konuşup, aramasından rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.

bariz asılıyo. sende ona yeşil ışık yaksan hemen sevgili moduna girmeye hazır... Hemde arkadşından da ayrılmaz ha. ikinizi birden idare etmeye kalkışır bu. Gözüne girmeye,kafana girmeye çalışıyo çocuk.. istemiyosan eğer sert ol hatta bahaneler bul kaç o çiftten görüşme..

haklısnız ablalarım. zaten çoktandır mesafe koydum arkadaşımla da bana sürekli soruya noldu eski hazalımı istiyorum diye ama oda bu konu hakkında çok soğuk davrandı herneyse. zaten bu olaydan sonra daha kaç kere çağırdıda gitmedim :20: gitmem de yorumlarınız ve bana yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Allahım kimseyi kendi yolundan ayırmasın yolundan sapmayı nasip etmesin :37:

Bu konuma yorum yazan arakadaşlarımada çok teşekkür ederim Allahım her zaman sizinde yanınızda olsun :16:

Back