Sen yine de dikkatli ol canım.sonuçta yakınen tanımıyosun.böyle şeyler devam ederse de rahatsız olduğunu belli et ve tepkini ver derim.
haklısın canım cümleler çok bozuk olmuş. Ama doğru anlamışsın canım bende çok sinirlendim korktum. Yok canım zaten hayatta gitmem kolay kolay amacını anlayamıyorum
canım keisnlikle çok haklısın aynısını ablama anlatınca oda aynı senın tepkini verdi. Ya ben söylüyorum arkadaşıma ya banada söylemiyo diyo ne demek söylemiyo flanda dedim ama bende anlamadım bende olsam çok fazla kızardım...arkadaşımın nişanlısıdır diye yapmaz öyle şey diye fazla güvenme insanlara canım...
türkiyede herşey olabiliyor...
ne belli size karşı boş olmadığı, sen masumca dostunun nişanlısı olarak görebilirsin ama herkesi kendin gibi görme canım...
değil nişanlısı, karısının kız kardeşine (baldızına) sarkan erkekler biliyoruz....
fazla güvenme....
benim aklıma takılan şu oldu, az önce yazacaktım unutmuşum...
arkadaşın sorunca nişanlısına neden aldın numarasını diyemi sormuş sadece...ben olsam cingar çıkartırıdım..nedemek benim telden arkadaşımın numarasını alıp arayacak nişanlım....gözünü oyarım nedemek yaaa....sende arkadaşına biraz tepki gösterseydin, niye bişey söylemedin nişanlına ayıp değilmi neden senden bihaber beni arıyor vs gibi...dostun da kusura bakma çok genişmiş..ben olsam fena yapardım...
valla bende tırstım.... aklıma öyle şeyler geliyor ki... ama seni de evhamlandırmak istemiyorum yaa.... bak gülüm insanlara fazla güvenmenin bedeli gerçekten çok büyük ödeniyor... ben bu arkadaşını da onun nişanlısı olacak denyoyu da beğenmedim.... bi kere arkadaşında da hata var... nişanlısı başka bi kızın numarasını alıyor o kız çıngar çıkartmıyor.... üstelik o denyo napıcan gibi bi cvp verebiliyor.. bu nebiçim iş be... gülüm benim aklıma şöyle geldi... bu nişanlı olacak adam arkadaşını kobay olarak kullanıp sana yakınlaşma çabasında olabilir... dahası sapık olabilir... böyle insanlara güven olmaz... birde arkadaşın bilmiyormuş soyadını o adam nerden bulmuş... dediğin gibi işte kötü kokular var .. bence kes alakayı ikisiylede... arkadaşınla mesafe koy... daha güvenilir arkadaşlar edinmeye bak.. mesela sevgilisi olmayan gibi...
evet canım bende anlamadım neyin nesi. Yada anlamak istemiyorum amaçlarnı falan. Ya bilmiyorum anahtarı var mı bana dedi ki eve bir gittim bacak bacak üstüne atmış oturuyo e evde kimse yoktu nasıl açıcak kapıyı birde arkadaşım da sürekli çağırıyor bahane de bulamıyorum zaten ondan da soğudum ama arama mesafe koyacam da yavaş yavaşbence artık ders calısmak icin o arkadasınızın evine gitmeyin...adamda anahtar varmıs hic hos değil o an olmasa tek mi kalacaksınız?
benmde hosuma gitmedi...ne demek napıcan ya bu cevapla insan ayrılır bile
ne rahatlık bilmiyorum sen kendini cek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?