- 4 Ocak 2021
- 82
- 36
- 36
-
- Konu Sahibi Gizem gurur
Gözümde direkt akasya duragindaki osman emice canlandi
Dedim acalimmi beraber bişi izleyelimmi saçmalama diuo ya ben onu araştırdım gunahmis birde ben yapmayı bilmiyorum daha önce ihtiyacım olmamıştı hicbence gözünün önünde bağıra bağıra mastürbasyon yapın .sinirim bozuldu
Bişey izlemek zorunda değilsinizDedim acalimmi beraber bişi izleyelimmi saçmalama diuo ya ben onu araştırdım gunahmis birde ben yapmayı bilmiyorum daha önce ihtiyacım olmamıştı hic
Şimdi nasıl yapıldığınıda sorarsın senDedim acalimmi beraber bişi izleyelimmi saçmalama diuo ya ben onu araştırdım gunahmis birde ben yapmayı bilmiyorum daha önce ihtiyacım olmamıştı hic
Ooo sen baydoner gibi takiliyosun amaaaa .Ya her gece niye yapıyorsun bunu rüyalarıma girecek tavuklarbu gece pideli köfte yaptım yarın menüde kesinlikle tavuk var dayanamicam
Ya gece gece gobegimi hoplata hoplata guldum allah sizi guldursun.bence gözünün önünde bağıra bağıra mastürbasyon yapın .sinirim bozuldu
Evlilihim bu yüzden bitmesini kimseye anlatamam rezilllik millet bizden cocouk bekliuo bizgene yatakta güreş yapiyozBişey izlemek zorunda değilsiniz
Daha önce bir konu paylaşmıştim eşimin bana ilgisizliği şimdi konu başka boyutta benim canım.esimle.birseyler yaşamak istiyor ama.esim yanaşmıyor böle içim kıpır kıpır saçma ama gencim yani böle ter basıyor tuhaf duygular içindeyim allhim beni nefsimden korusun koçanı arzulamak sucmu yani
Nedense direk izlemeye bağladığı için konu sahibinin erkek olduğunu düşündüŞimdi nasıl yapıldığınıda sorarsın sen
Ya gece gece gobegimi hoplata hoplata guldum allah sizi guldursun.
O değil de kadın çarşaflar bile leopar demiş ya adam da buna el kol sakasi yapıp guresiyormus adam leoparlara baka baka kendini ormandaki ayı zannediyor galiba.
Konu sahibi çok özür dilerim eşiniz gözümün önüne geldi öyle guresirken böyle dösü killi filan
Bence konu kesinlikle fakeŞimdi nasıl yapıldığınıda sorarsın sen
Yok nelaka canim ben eşime tekliif ettim belki etkilenir diye onuda red ettiNedense direk izlemeye bağladığı için konu sahibinin erkek olduğunu düşündü
Yoo konu fake değil dertleşmek istedim akıl almak sorunlarım var burasıda bir platform gece uyku tutmadı yazdimBence konu kesinlikle fake
Yahu daha 30 yaşında adam nesine yaşlanmış. 30 yaş sendromuna girmiş o. Bir süre hiç üstüne gitme bence. Baskı olmuştur şimdi daha çok. Evde biraz seksi şeylerle dolaş ama seksi derken öyle babydoll gibi direkt seksi işaret eden şeyler değil. Tayt olur, sort olur, mini ev elbisesi olur. Bir de İncir çekirdeği yağını çok duydum. Her sabah 1 çay kaşığı içir korona iicn bağışıklık güçlendirici ayağına. Onun dışında biraz sabredip kendi haline bırak ve mutlaka bir doktora görünmesini iste. Bunu isterken de bu durumu sebep gösterme asla. Kendin için istiyor gibi. Bi genel kan tahlili yaptırmak istiyorum vitamin değerlerim düştü sanki de. Gitmişken sen de yaptır falan diyerek onunkilere de baktirin. Demir eksikliği, d vitamini, b vitaminleri eksikliğinden bile olabilir90 li o ben 88 liiyim dedim ona bana anlatmadigin bişi varsa Doktorlar var psikolog var benim birseyim yok diuo kavga cikartiyo hemen
Bencede fake o yüzden Hiç yapmadım nasıl yapayıma falan gidiyorBence konu kesinlikle fake
devreleri yannmış konular açıyorlarr saçma saçmaa.Ya bu nasıl cümle akdmaopslepax
Patlıcan mı o neydi gizOoo sen baydoner gibi takiliyosun amaaaa .
Ben direkt Anadolu mutfağı 'patlican var kalk ye '
Anlayışın için teşekkürler biz cocuk için bile.doktora gittik ikimizdede sorun yok bol bol egzersiz yani şey yapın dedi doktor birdaha doktora bile gitmedi mesela karides demi insanı azdırır kimi insanı benim eşim yer uyur anlam veremedim dediğinizi denicem birde benim elimden şuan öle bişi yemes biraz zaman geçsin deniyecegim macun falan aldım yemedi benim birseyim yok diyorYahu daha 30 yaşında adam nesine yaşlanmış. 30 yaş sendromuna girmiş o. Bir süre hiç üstüne gitme bence. Baskı olmuştur şimdi daha çok. Evde biraz seksi şeylerle dolaş ama seksi derken öyle babydoll gibi direkt seksi işaret eden şeyler değil. Tayt olur, sort olur, mini ev elbisesi olur. Bir de İncir çekirdeği yağını çok duydum. Her sabah 1 çay kaşığı içir korona iicn bağışıklık güçlendirici ayağına. Onun dışında biraz sabredip kendi haline bırak ve mutlaka bir doktora görünmesini iste. Bunu isterken de bu durumu sebep gösterme asla. Kendin için istiyor gibi. Bi genel kan tahlili yaptırmak istiyorum vitamin değerlerim düştü sanki de. Gitmişken sen de yaptır falan diyerek onunkilere de baktirin. Demir eksikliği, d vitamini, b vitaminleri eksikliğinden bile olabilir