Sizce

bence gözünün önünde bağıra bağıra mastürbasyon yapın .sinirim bozuldu
Ya gece gece gobegimi hoplata hoplata guldum allah sizi guldursun.
O değil de kadın çarşaflar bile leopar demiş ya adam da buna el kol sakasi yapıp guresiyormus adam leoparlara baka baka kendini ormandaki ayı zannediyor galiba.
Konu sahibi çok özür dilerim eşiniz gözümün önüne geldi öyle guresirken böyle dösü killi filan

Allah biliyor ben böyleyim malesef inş benim herif bıkmaz benden sende zorla biraz adamı dürt bişi yap.. Bi sars kendine gelsin

Kıllı değil geri kalanına katılıyorum

90 li o ben 88 liiyim dedim ona bana anlatmadigin bişi varsa Doktorlar var psikolog var benim birseyim yok diuo kavga cikartiyo hemen
Yahu daha 30 yaşında adam nesine yaşlanmış. 30 yaş sendromuna girmiş o. Bir süre hiç üstüne gitme bence. Baskı olmuştur şimdi daha çok. Evde biraz seksi şeylerle dolaş ama seksi derken öyle babydoll gibi direkt seksi işaret eden şeyler değil. Tayt olur, sort olur, mini ev elbisesi olur. Bir de İncir çekirdeği yağını çok duydum. Her sabah 1 çay kaşığı içir korona iicn bağışıklık güçlendirici ayağına. Onun dışında biraz sabredip kendi haline bırak ve mutlaka bir doktora görünmesini iste. Bunu isterken de bu durumu sebep gösterme asla. Kendin için istiyor gibi. Bi genel kan tahlili yaptırmak istiyorum vitamin değerlerim düştü sanki de. Gitmişken sen de yaptır falan diyerek onunkilere de baktirin. Demir eksikliği, d vitamini, b vitaminleri eksikliğinden bile olabilir

Anlayışın için teşekkürler biz cocuk için bile.doktora gittik ikimizdede sorun yok bol bol egzersiz yani şey yapın dedi doktor birdaha doktora bile gitmedi mesela karides demi insanı azdırır kimi insanı benim eşim yer uyur anlam veremedim dediğinizi denicem birde benim elimden şuan öle bişi yemes biraz zaman geçsin deniyecegim macun falan aldım yemedi benim birseyim yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…