- 4 Ocak 2021
- 82
- 36
- 36
-
- Konu Sahibi Gizem gurur
Yahu kocan yanaşmıyorsa sen talep et hani çok zor olmamalı bu
Nefsimden korusun derken gözün dışarı mı kayar? Anlaya
Yani ikgisizlikten herşey olur sonrada kadına suç bulurlarKirpik dipleri de ağrıyor mıymış?
Siz masaji belli ki yanlış yere yapiyorsunuzYa denedim basım agriuo diyo midem ağrıyor diuo hadi bir masaj yap diuo.cik sırtıma diuo sonra yapiuom masaj saol.diuo uyuyo
Sen doğru yere masaj yap bak daha uyuyabiliyor muYani ikgisizlikten herşey olur sonrada kadına suç bulurlar
Uyuyo hep evdeyken tlfonda tiktok bakiniuo yanına yatınca uykusu geliuo değişik saçma ama ben bunu yaşıyorum yaKirpik dipleri de ağrıyor muymuş?
Biraz Türkçe diuorum ben de sizeYa denedim basım agriuo diyo midem ağrıyor diuo hadi bir masaj yap diuo.cik sırtıma diuo sonra yapiuom masaj saol.diuo uyuyo
Öbür tarafa dönmüyor kiSen doğru yere masaj yap bak daha uyuyabiliyor mu
. Kesinlikle işe yarıyorEsin yanaşmıyor ve sen istiyorsan erkeklerin yaptığı şeyi yap ışini bitir sirtini dön yat sonra.
Abdest almayı unutma
Biz birbirimizi severek evlendik böle olmalıydı zoruma gidiyorBiraz Türkçe diuorum ben de size
Peki o nasıl bir random gülme? ilaç tavsiyesi veriyorsun zannettimYa bu nasıl cümle akdmaopslepax
Aradan daldir elini sende her şeyi de açık açık yazmayalim simdiÖbür tarafa dönmüyor ki
Nasıl oldu ki ne oldu tam olarak yani? Seksi leopar tayt denedin mi buralarda meşhurdurBiz birbirimizi severek evlendik böle olmalıydı zoruma gidiyor
Ahahshshshs buna çok hazırlıksız yakalandımAradan daldir elini sende her şeyi de açık açık yazmayalim simdi
Benim randomlarım çirkin üstüme gelmeyinPeki o nasıl bir random gülme? ilaç tavsiyesi veriyorsun zannettim
Dertleşmek sadece niyetim konuştuk çok tm diuo yarın söz diuo yarın oluyor tuhaf bisiler cikiuo illaYahu kocan yanaşmıyorsa sen talep et hani çok zor olmamalı bu
Burdan biz ne yapabilirz adamla konuşmak lazım da
Sesli harfler çok önemli
Aklıma bir şey geliyor ama. Paravan evlilik olabilir mi ?Uyuyo hep evdeyken tlfonda tiktok bakiniuo yanına yatınca uykusu geliuo değişik saçma ama ben bunu yaşıyorum ya
Gırgır ı unutmayalımNasıl oldu ki ne oldu tam olarak yani? Seksi leopar tayt denedin mi buralarda meşhurdur
Sen napiuon yakışıyor mu sana hiç böle hareketler diyorAhahshshshs buna çok hazırlıksız yakalandım
Ne ise yarıyor?. Kesinlikle işe yarıyor
Kıyamam kiBenim randomlarım çirkin üstüme gelmeyin