- 4 Ocak 2021
- 82
- 36
- 36
-
- Konu Sahibi Gizem gurur
Ne diyorsunuz anlamadım. Seksiniz geldiyse yapın rahatlayınDaha önce bir konu paylaşmıştim eşimin bana ilgisizliği şimdi konu başka boyutta benim canım.esimle.birseyler yaşamak istiyor ama.esim yanaşmıyor böle içim kıpır kıpır saçma ama gencim yani böle ter basıyor tuhaf duygular içindeyim allhim beni nefsimden korusun koçanı arzulamak sucmu yani
Ya bu nasıl cümle akdmaopslepaxböle içim kıpır kıpır saçma ama gencim yani böle ter basıyor
Erkeklerin yaptığı şey derkenEsin yanaşmıyor ve sen istiyorsan erkeklerin yaptığı şeyi yap ışini bitir sirtini dön yat sonra.
Abdest almayı unutma
Yazdım yaErkeklerin yaptığı şey derken
Sevdiğin adamla evlisin karşında dokunamiyorsunYa bu nasıl cümle akdmaopslepax
Bunu yapmisligim var .Esin yanaşmıyor ve sen istiyorsan erkeklerin yaptığı şeyi yap ışini bitir sirtini dön yat sonra.
Abdest almayı unutma
Hani çoğunluğu kendi işini halledip sırtını dönüp yatıyor ya burada konu açılıyor hatta hiç duymadınız miErkeklerin yaptığı şey derken
Ya denedim basım agriuo diyo midem ağrıyor diuo hadi bir masaj yap diuo.cik sırtıma diuo sonra yapiuom masaj saol.diuo uyuyoAyol seviş adamla işte niye tutuyorsun kendini? İlla erkek mi başlatmak zorunda? Git kıstır adamı köşelerde kuytularda.
Sevdiğin adamla evlisin karşında dokunamiyorsun
OdunYa denedim basım agriuo diyo midem ağrıyor diuo hadi bir masaj yap diuo.cik sırtıma diuo sonra yapiuom masaj saol.diuo uyuyo
Anladım da evliyim ben kocam var kendi kendine bisiler yapicaksan neden evlendimmkiBunu yapmisligim var .
:d
Nickinize istinaden bende sizi alninizdan öpüyorum. Hep yapmak isteyip yapamadigim şey.Bunu yapmisligim var .
:d
Saol yaa gece gece güldürdün beni
Kirpik dipleri de ağrıyor muymuş?Ya denedim basım agriuo diyo midem ağrıyor diuo hadi bir masaj yap diuo.cik sırtıma diuo sonra yapiuom masaj saol.diuo uyuyo