Sizce

Bende kadınım ben farkedemedim sizin bu tarz sorunlarınız galiba olmuyor ama nete yazınca bu tarz sorunları olan binlerce kadın var bende onlardan biriyim biras konuşmak dertleşmek istedim ben sürekli girmiyorum her konuya dahil olmuyorum diye beni tanimiuo bilmiuo olabilirsiniz ama bu bir sapik olduğum anlamınada gelmez bana kalana kadar kimler vardır belki burda hergun yazisitiginiz da bir erkek olabilir fake hesaptan sizlerle canım cicim konuşuyor olabilir
Birde aynı zamanda fake olduğunu düşündüğünüz kişinin açtığı konuya ozman neden dahil oluyorsunuz konu ilgini çekmedi mi yada fake olduğunu mu düşündün neden benim konuşma girip cewap yazıyorsunuz ben size istek atmıyorum oraya yazdım isteyen inanır konuşur isteyen inanamz ben inanamadigim bir konuya dahil bile olmam mesela

İlk evliliğiniz neden bitti yanlış anlamazsaniz merak ettim.. çokmu darliyorsunuz adamı sizden sogumusta olabilir.
Aileler sorunluydu hiç istemediler biz kaçarak evlendik ama aileler olmayınca tek başına iki kişi hayat gecmiio bayramlar seyranlar zehir oluuo sonra birbirinizi suçlamaya başlayınca saygı kalmiuo ve sonuç bitti

Aileler sorunluydu hiç istemediler biz kaçarak evlendik ama aileler olmayınca tek başına iki kişi hayat gecmiio bayramlar seyranlar zehir oluuo sonra birbirinizi suçlamaya başlayınca saygı kalmiuo ve sonuç bitti
Akışına bıraktım üstüne gittim evet ama nedenini öğrenmek için şuan biras uzaklaştım yanlız kalsın diye

Gizem kardeşim, 20 yıllık evliyim. Erkeklerin böyle git gel dönemleri oluyor malesef. Takılma derim. Geçer büyük ihtimal. Ayrıca üstüne gidip soru sorarak vs daha itici oluyor. Ben bizzat yaşadım. Iyice uzaklaşıyor. Görmezden bilmezden gel bir süre.

Eski konunuza baktım yorumlarınıza fake olduğunuzu düşünmüyorum verdiğiniz cevaplar aynı ordada 2. evliliğim demişsiniz burada da eşiniz 25 gün yaklaşmamis size..bu konuyu eşinizle açık açık konuşun ben böyle evlilik istemiyorum deyin ,oda bundan rahat sanırım ikinci evliliğiniz olduğu için,bırakıp gitmez beni diyor kaybetme korkusu yok bunu ona yaşatın..

Yoo değil eskiden nasıldik diyorum o eskidendi yaşlandık artık.diyo

Üstüne çıksam boğuşuyor benle şakalasiyor iş yakinlasmaya gelince kalkiuo gidiuo yada uykusu geliuo iki erkek arkadaş gibi güreş yapiyo benle yatakta boğuşuyor
Konu sahibi banlanmışsın, erkek olduğun düşünülmüş ama ben yine de yazayım normal olan bir şeyin bu kadar ani düşmesine ya depresyon sebep olur ya da aldatılmak. Bebek isterdiğiniz dönemde ilaç bile kullanıyorken size yaklaşmıyorsa buna bir bakın derim.
Dedim acalimmi beraber bişi izleyelimmi saçmalama dio ya ben onu araştırdım gunahmis birde ben yapmayı bilmiyorum daha önce ihtiyacım olmamıştı hic
Masturbasyon günah değil, nefsini durdurmak için gerekliyse yapılabiliyor.

X