- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
-
- Konu Sahibi Gizem gurur
Bence leopari hepsi sevmiyor olabilir kızlar leopara fazla umut bağlamayalim, kalkan uçağı düşürebilir bazı bünyelerde, herkes kendi kocasının nabzına göre şerbet versin benceYa evet bende bu leopari çok duydum . Normal tayt mi yoksa varmı bir farklı modeli.
Yaniii valla ben kıstırıyorum kocayı adamın da nevri döndü adım sapığa çıktı.. Kocam ya bu benim onla sevişmim de napayımAyol seviş adamla işte niye tutuyorsun kendini? İlla erkek mi başlatmak zorunda? Git kıstır adamı köşelerde kuytularda.
Çocuk varmı ? Yahu açık açık söyleyin işte niye isteksizsin sen diye sorun . Gerekirse kan değerlerine baktırsın, takviye gıdalar alsın beslenmesine dikkat etsin nebilim yada başka sorunlar mı var diye sorun ? Evliliğinizi etkilendiğini söyleyin! Bu çok doğal bi istek ama bu şekilde olmuyor de . Emin olun aynısını siz yapsınız o istekli olsa (yada normal ) hemen başınıza kakardı1 sene sevgili 2 sene evli kendimi suçlu hissettim acaba sorun bendemi dedim adamı bekledim haftalar oldu bişi yok
Son bir senedirHep mi böyle?
Konunuz muhtemelen tasinacak sizde 3 4 gün ceza alacaksınız. Banlanmadan yazayim eğer konunuz fake değilse bunun çok farklı sebebleri olabilir1 sene sevgili 2 sene evli kendimi suçlu hissettim acaba sorun bendemi dedim adamı bekledim haftalar oldu bişi yok
Hiç denemedim alt olarak nasıl durur onuda bilmem ama bluz olarak çok güzel ve tasidigimi düşünüyorum. Biraz da riskli bir parçaBence leopari hepsi sevmiyor olabilir kızlar leopara fazla umut bağlamayalim, kalkan uçağı düşürebilir bazı bünyelerde, herkes kendi kocasının nabzına göre şerbet versin bence
1 sene sevgili, 2 sene evlilikte mi yaşlanmış? Kaç yaşında bu adam? Güldük eğlendik de bir hastalığı olmasın ya da bir derdi olabilir, depresyonda olabilir kaynağı bulmak lazım. Niye içiyor mesela? Keyiften içse alkol alınca daha istekli olur insanYoo değil eskiden nasıldik diyorum o eskidendi yaşlandık artık.diyo
Üstüne çıksam boğuşuyor benle şakalasiyor iş yakinlasmaya gelince kalkiuo gidiuo yada uykusu geliuo iki erkek arkadaş gibi güreş yapiyo benle yatakta boğuşuyorYaniii valla ben kıstırıyorum kocayı adamın da nevri döndü adım sapığa çıktı.. Kocam ya bu benim onla sevişmim de napayım
Niye suç olsun .Kocandır sevişcen tabıkıDaha önce bir konu paylaşmıştim eşimin bana ilgisizliği şimdi konu başka boyutta benim canım.esimle.birseyler yaşamak istiyor ama.esim yanaşmıyor böle içim kıpır kıpır saçma ama gencim yani böle ter basıyor tuhaf duygular içindeyim allhim beni nefsimden korusun koçanı arzulamak sucmu yani
Ben daha çok aksesuar olarak seviyorum leopari. Sal olabilir, toka, fular, iç çamaşırında belki onun dışında taşıyamıyorum bence ben :/Attığınız mesajı
Hiç denemedim alt olarak nasıl durur onuda bilmem ama bluz olarak çok güzel ve tasidigimi düşünüyorum. Biraz da riskli bir parça
Güreşe mi çeviriyor olayıÜstüne çıksam boğuşuyor benle şakalasiyor iş yakinlasmaya gelince kalkiuo gidiuo yada uykusu geliuo iki erkek arkadaş gibi güreş yapiyo benle yatakta boğuşuyor
90 li o ben 88 liiyim dedim ona bana anlatmadigin bişi varsa Doktorlar var psikolog var benim birseyim yok diuo kavga cikartiyo hemen1 sene sevgili, 2 sene evlilikte mi yaşlanmış? Kaç yaşında bu adam? Güldük eğlendik de bir hastalığı olmasın ya da bir derdi olabilir, depresyonda olabilir kaynağı bulmak lazım. Niye içiyor mesela? Keyiften içse alkol alınca daha istekli olur insan
Alkol bu tarz sorunlar yapabilir aşırı içiyorsa.İçki çok.iciyor sızıyor ayikkende hep biryerleri agriuo tlfonunu herşeyini.kurcaladim biside yok bir anda oldu bole
Benim.nevresimler bile leopar bişi oldguu yokBen daha çok aksesuar olarak seviyorum leopari. Sal olabilir, toka, fular, iç çamaşırında belki onun dışında taşıyamıyorum bence ben :/
Gözümde direkt akasya duragindaki osman emice canlandiÜstüne çıksam boğuşuyor benle şakalasiyor iş yakinlasmaya gelince kalkiuo gidiuo yada uykusu geliuo iki erkek arkadaş gibi güreş yapiyo benle yatakta boğuşuyor
Dışarda içtiği için nekadar içtiğini bilemiyorum ama sarhoş gibi geliuo yemek yer direk yatar yatmazsa zaten çok konuşur ama başka bişi yapmaz benle el kol hareketi yapiuo erkek arkadasiymisim gibiAlkol bu tarz sorunlar yapabilir aşırı içiyorsa.
bence gözünün önünde bağıra bağıra mastürbasyon yapın .sinirim bozulduBenim.nevresimler bile leopar bişi oldguu yok
Ya her gece niye yapıyorsun bunu rüyalarıma girecek tavuklarFantezi yaparız o zaman sorun yok yeter ki sevissin
Ben organik tavuk rolüne gircem amatandirda kızarmış piliccccc
Buralardayım beni mi aramıştın