Sizce

Ya evet bende bu leopari çok duydum . Normal tayt mi yoksa varmı bir farklı modeli.
Bence leopari hepsi sevmiyor olabilir kızlar leopara fazla umut bağlamayalim, kalkan uçağı düşürebilir bazı bünyelerde, herkes kendi kocasının nabzına göre şerbet versin bence

1 sene sevgili 2 sene evli kendimi suçlu hissettim acaba sorun bendemi dedim adamı bekledim haftalar oldu bişi yok
Çocuk varmı ? Yahu açık açık söyleyin işte niye isteksizsin sen diye sorun . Gerekirse kan değerlerine baktırsın, takviye gıdalar alsın beslenmesine dikkat etsin nebilim yada başka sorunlar mı var diye sorun ? Evliliğinizi etkilendiğini söyleyin! Bu çok doğal bi istek ama bu şekilde olmuyor de . Emin olun aynısını siz yapsınız o istekli olsa (yada normal ) hemen başınıza kakardı

1 sene sevgili 2 sene evli kendimi suçlu hissettim acaba sorun bendemi dedim adamı bekledim haftalar oldu bişi yok
Konunuz muhtemelen tasinacak sizde 3 4 gün ceza alacaksınız. Banlanmadan yazayim eğer konunuz fake değilse bunun çok farklı sebebleri olabilir
Esinizin depresyonda olması ereksiyon sorunu erken b.... sorunu
Daha kötüsü sizi begenmeme manuele baglama yada stres yorgunluk gizli borçlar vs vs bu liste uzar gider bence bi doktora gidin

Bence leopari hepsi sevmiyor olabilir kızlar leopara fazla umut bağlamayalim, kalkan uçağı düşürebilir bazı bünyelerde, herkes kendi kocasının nabzına göre şerbet versin bence
Hiç denemedim alt olarak nasıl durur onuda bilmem ama bluz olarak çok güzel ve tasidigimi düşünüyorum. Biraz da riskli bir parça

Yoo değil eskiden nasıldik diyorum o eskidendi yaşlandık artık.diyo
1 sene sevgili, 2 sene evlilikte mi yaşlanmış? Kaç yaşında bu adam? Güldük eğlendik de bir hastalığı olmasın ya da bir derdi olabilir, depresyonda olabilir kaynağı bulmak lazım. Niye içiyor mesela? Keyiften içse alkol alınca daha istekli olur insan

Yaniii valla ben kıstırıyorum kocayı adamın da nevri döndü adım sapığa çıktı.. Kocam ya bu benim onla sevişmim de napayım
Üstüne çıksam boğuşuyor benle şakalasiyor iş yakinlasmaya gelince kalkiuo gidiuo yada uykusu geliuo iki erkek arkadaş gibi güreş yapiyo benle yatakta boğuşuyor

Niye suç olsun .Kocandır sevişcen tabıkı

Attığınız mesajı
Hiç denemedim alt olarak nasıl durur onuda bilmem ama bluz olarak çok güzel ve tasidigimi düşünüyorum. Biraz da riskli bir parça
Ben daha çok aksesuar olarak seviyorum leopari. Sal olabilir, toka, fular, iç çamaşırında belki onun dışında taşıyamıyorum bence ben :/

90 li o ben 88 liiyim dedim ona bana anlatmadigin bişi varsa Doktorlar var psikolog var benim birseyim yok diuo kavga cikartiyo hemen

Alkol bu tarz sorunlar yapabilir aşırı içiyorsa.
Dışarda içtiği için nekadar içtiğini bilemiyorum ama sarhoş gibi geliuo yemek yer direk yatar yatmazsa zaten çok konuşur ama başka bişi yapmaz benle el kol hareketi yapiuo erkek arkadasiymisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…