- 4 Ocak 2021
- 82
- 36
- 36
-
- Konu Sahibi Gizem gurur
Paravan evlilik 1 sene sevgilim geçirdik 2 senede evliyiz son bu sene boleAklıma bir şey geliyor ama. Paravan evlilik olabilir mi ?
Çok mu muhafazakar biriSen napiuon yakışıyor mu sana hiç böle hareketler diyor
Aman sevsinler utanmasi mi gelmiş. Çok utaniyorsa yüzüne elek gersinSen napiuon yakışıyor mu sana hiç böle hareketler diyor
"Yakışıyor tabi biz evliyiz ve sen kocalık görevlerini yerine getirmiyorsun "dedin mi?Sen napiuon yakışıyor mu sana hiç böle hareketler diyor
Ay gırgır mi kaldı şekerim. Buna bir güncelleme getirmemiz lazım yeni jenerasyon şu konuya bir el atsınGırgır ı unutmayalım
Evet ne gecelikler mumlar yemekler tepkiler çok değişik gecelik giyerim bu ne böle şeyler giyiyon diuo banaNasıl oldu ki ne oldu tam olarak yani? Seksi leopar tayt denedin mi buralarda meşhurdur
İşini bitirip sırtını donmekNe ise yarıyor?
Kaç yıllık evlisiniz ? Bırak ellemeyi her şey yaparım kocamsın elaleme mi yapıyorum deyinDaha önce bir konu paylaşmıştim eşimin bana ilgisizliği şimdi konu başka boyutta benim canım.esimle.birseyler yaşamak istiyor ama.esim yanaşmıyor böle içim kıpır kıpır saçma ama gencim yani böle ter basıyor tuhaf duygular içindeyim allhim beni nefsimden korusun koçanı arzulamak sucmu yani
Onu anladım.İşini bitirip sırtını donmek
Ne istiyormuş peki sordunuz mu? Başka fantezileri mi var acaba gerçi fantezisi olacak adam belli eder kendini. Aseksuel olabilir bu adam 2 senelik evlilikte emekli albay gibi olması normal değilEvet ne gecelikler mumlar yemekler tepkiler çok değişik gecelik giyerim bu ne böle şeyler giyiyon diuo bana
1 sene sevgili 2 sene evli kendimi suçlu hissettim acaba sorun bendemi dedim adamı bekledim haftalar oldu bişi yokKaç yıllık evlisiniz ? Bırak ellemeyi her şey yaparım kocamsın elaleme mi yapıyorum deyin
Ya denedim basım agriuo diyo midem ağrıyor diuo hadi bir masaj yap diuo.cik sırtıma diuo sonra yapiuom masaj saol.diuo uyuyo
Ya evet bende bu leopari çok duydum . Normal tayt mi yoksa varmı bir farklı modeli.Gırgır ı unutmayalım
Fantezi yaparız o zaman sorun yok yeter ki sevissinNe istiyormuş peki sordunuz mu? Başka fantezileri mi var acaba gerçi fantezisi olacak adam belli eder kendini. Aseksuel olabilir bu adam 2 senelik evlilikte emekli albay gibi olması normal değil
Öyle olunca da insanın canı daha çok ister biliyor musun1 sene sevgili 2 sene evli kendimi suçlu hissettim acaba sorun bendemi dedim adamı bekledim haftalar oldu bişi yok
İçki çok.iciyor sızıyor ayikkende hep biryerleri agriuo tlfonunu herşeyini.kurcaladim biside yok bir anda oldu boleNe istiyormuş peki sordunuz mu? Başka fantezileri mi var acaba gerçi fantezisi olacak adam belli eder kendini. Aseksuel olabilir bu adam 2 senelik evlilikte emekli albay gibi olması normal değil
Benden bişi istese yaparım istemiyorkiFantezi yaparız o zaman sorun yok yeter ki sevissin
Ben organik tavuk rolüne gircem amatandirda kızarmış piliccccc
Yoo değil eskiden nasıldik diyorum o eskidendi yaşlandık artık.diyoÇok mu muhafazakar biri