Sizce

Ay benim ruhum daraldı kocanizdan ya siz sahtesiniz ya kocanız, öyle erkekmi olur al karşına konuş istemiyorum diyorsa bak yoluna...ona yok buna yok töbe töbe..
Bende şuan o asamadayim işte biraaz ayrı kalmak iyi gelir dedim ben anneme teyzeme falan soledim ben herkes sasiriyirda şimdi babam evin büyükleri var sorun ne derlerse nedicem biraz tuhaf ya burda öle konusurum akıl.alirim dedim haa deyince evlilikler bitmiuo birde benim ikinci evliliğim

Bunları eşinizle çözün
tamam da bu ayrılık getiricek kadar ileri düzeyde ise buna bi bilir kişinin desteği lazım sizin halledemediğinizi o halleder bence onunla ciddi ciddi bi konuşma yapın ve sizi kaybetmekten korkmasını sağlayın değer veriyosa zaten bırakamaz

Bakalım gitmicem eve biraz beni özlesin evdeki ondaki değerimi anlasın baktım olmuyor ben elimden geleni yaptım gidelim psikologa doktora dedim kendini kapattı sorunları varsa biraz yanlız kalsın bakalım zman

Anlaşamadik der ayrılırsin her gece yatakta adam kovalamaktan iyidir.. yada annene söyle kanka olduk biz bizden birşey beklemeyin de adamlada konuş libidonumu yukseltirsin terapiye mi gidersin bu iş gitmez böyle de..

Anlaşamadik der ayrılırsin her gece yatakta adam kovalamaktan iyidir.. yada annene söyle kanka olduk biz bizden birşey beklemeyin de adamlada konuş libidonumu yukseltirsin terapiye mi gidersin bu iş gitmez böyle de..
Evet anneme gerçekten böle dedim ben kovalıyorum Ahmet kaçıyor dedim annem biraz eski kafalı eee hemen karnın doyuyormu seni kimseye muhtaç ediyormu yapmasın boşver diuo eskiler evliliğe başka bakiyo

Uslubunuzda sıkıntı yok. Sıkıntı başka yerde. İşte onu da kadınlar farkediyor
Bende kadınım ben farkedemedim sizin bu tarz sorunlarınız galiba olmuyor ama nete yazınca bu tarz sorunları olan binlerce kadın var bende onlardan biriyim biras konuşmak dertleşmek istedim ben sürekli girmiyorum her konuya dahil olmuyorum diye beni tanimiuo bilmiuo olabilirsiniz ama bu bir sapik olduğum anlamınada gelmez bana kalana kadar kimler vardır belki burda hergun yazisitiginiz da bir erkek olabilir fake hesaptan sizlerle canım cicim konuşuyor olabilir

Evet anneme gerçekten böle dedim ben kovalıyorum Ahmet kaçıyor dedim annem biraz eski kafalı eee hemen karnın doyuyormu seni kimseye muhtaç ediyormu yapmasın boşver diuo eskiler evliliğe başka bakiyo
İlk evliliğiniz neden bitti yanlış anlamazsaniz merak ettim.. çokmu darliyorsunuz adamı sizden sogumusta olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…