- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
-
- Konu Sahibi Gizem gurur
Ay noluyor iyice karıştı. Patlıcan espirisini anlamadım benSeni sosyete
Rose şarap var içer misiniz madam.
Belli olur zaten. Bana da inandırıcı gelmediben şikayet ettim valla .gerisi yönetimi ilgilendirir.usluba baksana bir kadının yazmasına benziyor mu?
Bu kız biraz önce masaj yapmiyormuydu şimdi kaynanasinda valla kafa yandı benimBelli olur zaten. Bana da inandırıcı gelmedi
Bende şuan o asamadayim işte biraaz ayrı kalmak iyi gelir dedim ben anneme teyzeme falan soledim ben herkes sasiriyirda şimdi babam evin büyükleri var sorun ne derlerse nedicem biraz tuhaf ya burda öle konusurum akıl.alirim dedim haa deyince evlilikler bitmiuo birde benim ikinci evliliğimAy benim ruhum daraldı kocanizdan ya siz sahtesiniz ya kocanız, öyle erkekmi olur al karşına konuş istemiyorum diyorsa bak yoluna...ona yok buna yok töbe töbe..
Uslubumda ne var neresi yanlış bana verilen tavsiyelerdeki uslub doğrumu ben gene kötü bir kelime etmedim konuşmak istedim sadeceBelli olur zaten. Bana da inandırıcı gelmedi
Ya konu sahibi yazdığı gibi konuşmuyordur herhaldeBelki diksiyonunuz çok bozuk bu nedenle beraber olmuyordur alkolde alıyormuş depresif seyler
By saolunDiur diyor olmuş
Şka mı? By kony gizemciğim
İii gecelerOfff uykum geldi benim ben yatıyorum. Herkese iyi geceler.
Uslubunuzda sıkıntı yok. Sıkıntı başka yerde. İşte onu da kadınlar farkediyorUslubumda ne var neresi yanlış bana verilen tavsiyelerdeki uslub doğrumu ben gene kötü bir kelime etmedim konuşmak istedim sadece
Sana da iiiii gecelerİii geceler
tamam da bu ayrılık getiricek kadar ileri düzeyde ise buna bi bilir kişinin desteği lazım sizin halledemediğinizi o halleder bence onunla ciddi ciddi bi konuşma yapın ve sizi kaybetmekten korkmasını sağlayın değer veriyosa zaten bırakamazBende şuan o asamadayim işte biraaz ayrı kalmak iyi gelir dedim ben anneme teyzeme falan soledim ben herkes sasiriyirda şimdi babam evin büyükleri var sorun ne derlerse nedicem biraz tuhaf ya burda öle konusurum akıl.alirim dedim haa deyince evlilikler bitmiuo birde benim ikinci evliliğim
Bakalım gitmicem eve biraz beni özlesin evdeki ondaki değerimi anlasın baktım olmuyor ben elimden geleni yaptım gidelim psikologa doktora dedim kendini kapattı sorunları varsa biraz yanlız kalsın bakalım zmanBunları eşinizle çözün
tamam da bu ayrılık getiricek kadar ileri düzeyde ise buna bi bilir kişinin desteği lazım sizin halledemediğinizi o halleder bence onunla ciddi ciddi bi konuşma yapın ve sizi kaybetmekten korkmasını sağlayın değer veriyosa zaten bırakamaz
Anlaşamadik der ayrılırsin her gece yatakta adam kovalamaktan iyidir.. yada annene söyle kanka olduk biz bizden birşey beklemeyin de adamlada konuş libidonumu yukseltirsin terapiye mi gidersin bu iş gitmez böyle de..Bende şuan o asamadayim işte biraaz ayrı kalmak iyi gelir dedim ben anneme teyzeme falan soledim ben herkes sasiriyirda şimdi babam evin büyükleri var sorun ne derlerse nedicem biraz tuhaf ya burda öle konusurum akıl.alirim dedim haa deyince evlilikler bitmiuo birde benim ikinci evliliğim
Evet anneme gerçekten böle dedim ben kovalıyorum Ahmet kaçıyor dedim annem biraz eski kafalı eee hemen karnın doyuyormu seni kimseye muhtaç ediyormu yapmasın boşver diuo eskiler evliliğe başka bakiyoAnlaşamadik der ayrılırsin her gece yatakta adam kovalamaktan iyidir.. yada annene söyle kanka olduk biz bizden birşey beklemeyin de adamlada konuş libidonumu yukseltirsin terapiye mi gidersin bu iş gitmez böyle de..
Evet haklsin evlendik işte sevmeseydim evlenirmiydim moduna giriyor hemenTipik türk erkeği odunsu ve kalas
Bende kadınım ben farkedemedim sizin bu tarz sorunlarınız galiba olmuyor ama nete yazınca bu tarz sorunları olan binlerce kadın var bende onlardan biriyim biras konuşmak dertleşmek istedim ben sürekli girmiyorum her konuya dahil olmuyorum diye beni tanimiuo bilmiuo olabilirsiniz ama bu bir sapik olduğum anlamınada gelmez bana kalana kadar kimler vardır belki burda hergun yazisitiginiz da bir erkek olabilir fake hesaptan sizlerle canım cicim konuşuyor olabilirUslubunuzda sıkıntı yok. Sıkıntı başka yerde. İşte onu da kadınlar farkediyor
İlk evliliğiniz neden bitti yanlış anlamazsaniz merak ettim.. çokmu darliyorsunuz adamı sizden sogumusta olabilir.Evet anneme gerçekten böle dedim ben kovalıyorum Ahmet kaçıyor dedim annem biraz eski kafalı eee hemen karnın doyuyormu seni kimseye muhtaç ediyormu yapmasın boşver diuo eskiler evliliğe başka bakiyo