Sizce

Daha önce bir konu paylaşmıştim eşimin bana ilgisizliği şimdi konu başka boyutta benim canım.esimle.birseyler yaşamak istiyor ama.esim yanaşmıyor böle içim kıpır kıpır saçma ama gencim yani böle ter basıyor tuhaf duygular içindeyim allhim beni nefsimden korusun koçanı arzulamak sucmu yani😭
Kaç yıllık evlisiniz ? Bırak ellemeyi her şey yaparım kocamsın elaleme mi yapıyorum deyin

Evet ne gecelikler mumlar yemekler tepkiler çok değişik gecelik giyerim bu ne böle şeyler giyiyon diuo bana
Ne istiyormuş peki sordunuz mu? Başka fantezileri mi var acaba gerçi fantezisi olacak adam belli eder kendini. Aseksuel olabilir bu adam 2 senelik evlilikte emekli albay gibi olması normal değil

Ne istiyormuş peki sordunuz mu? Başka fantezileri mi var acaba gerçi fantezisi olacak adam belli eder kendini. Aseksuel olabilir bu adam 2 senelik evlilikte emekli albay gibi olması normal değil
Fantezi yaparız o zaman sorun yok yeter ki sevissin :KK70:

Ben organik tavuk rolüne gircem ama :KK70:tandirda kızarmış piliccccc

İçki çok.iciyor sızıyor ayikkende hep biryerleri agriuo tlfonunu herşeyini.kurcaladim biside yok bir anda oldu bole

X