Sizce sorun bende mi eşimde mi?

Libidonuz denk olmadigindan sorun. Bazi kadinlar icin hic problem olmayabilirdi. Esiniz bu durumun problem oldugunu dusunuyor mu? Hormonel sorunlari olabilir. Stresli olabilir. Bilemiyorum. Cagimizin sorunu gibi. KK da bu dertten muzdarip bir cok kadin var. cinsellik bolumunde sanirim buna benzer konular var. oraya da bir bakin isterseniz

pek normal gelmedi açıkçası. eşinize bu durumu hiç açtınız mı? nihayetinde eşiniz yani. rahatlıkla konuşabilirsiniz, bir sorunu varsa söyleyecektir.

Bende +18 e böyle bir konu açtım dün. Ayda iki kez oluyor diye Bizde de isteksizlik var ama bizim ki biraz karşılıklı ben psikolojik ilaç kullanıyorum o yapıyormuş ama eşimde kendini isteksiz görüyor kan değerlerine baktırdı temiz çıkmış karaciğer yaparmış ona baktıracak bide bizimki gün aşırı iki güne kesin spora gidiyor içtiği proteinden mi nedir bi sıkıntımız var

Bende +18 e böyle bir konu açtım dün. Ayda iki kez oluyor diye Bizde de isteksizlik var ama bizim ki biraz karşılıklı ben psikolojik ilaç kullanıyorum o yapıyormuş ama eşimde kendini isteksiz görüyor kan değerlerine baktırdı temiz çıkmış karaciğer yaparmış ona baktıracak bide bizimki gün aşırı iki güne kesin spora gidiyor içtiği proteinden mi nedir bi sıkıntımız var
Ikinizin de içinden gelmiyorsa sorun nerde ki? Baskalariyla kiyaslamayin şöyle seyleri bence. Uremeyecek olmasina ragmen sevisip duran bi canlı aslinda insan mantiksiz da bi yandan o kadar enerji israfi :) tam tersi protein almak daha iyi bi ereksiyon sağlar spor zaten zinde tutar. He uzun vadede karaciğere zararli ama hemen içti diye bisey olmaz. Sıkıntımız var diye düşünüp hayatı zindan etmeyin derim.

O aldığı ilaçlara bi baktırın, şimdi adını hatırlamıyorum ama kas yapmak için aldıkları bazı takviyeler libido katili olabiliyor hatta kısır bile yapabiliyor diye duymuştum.

Eşinizin psikolojisi ve sizin bu konuya yaklaşımınız nasıl bunlar önemli etkenler.
Belki istemeden de olsa siz istemiyorum imajı veriyor olabilirsiniz.
Ya da eşinizin maddi manevi bir takım sıkıntıları varsa ondan uzak duruyor olabilir.
Eğer siz bu konuda ılımlı yaklaşıyorsanız ve eşinizin de öyle kafasına takacağı ciddi bir sıkıntısı yoksa normal değil.

Ama şu aklınızda olsun insanın gündelik hayatında canını sıkan mevzular varsa bu mevzularda uzaklaşma yaşayabiliyor.

Ikinizin de içinden gelmiyorsa sorun nerde ki? Baskalariyla kiyaslamayin şöyle seyleri bence. Uremeyecek olmasina ragmen sevisip duran bi canlı aslinda insan mantiksiz da bi yandan o kadar enerji israfi :) tam tersi protein almak daha iyi bi ereksiyon sağlar spor zaten zinde tutar. He uzun vadede karaciğere zararli ama hemen içti diye bisey olmaz. Sıkıntımız var diye düşünüp hayatı zindan etmeyin derim.
İşte sorun mu onuda bilmiyorum hafta da üç dört normalmiş ya onunla kıyaslıyorum sanırım ben

Degil bence..
Yani esinin calisma temposuna,zihinsel olarak yorgunluguna da bagli ama bana pek normal gelmedi..
2 sene sonunda desen ona belki derim de ilk 3 ayin ardindan bu rutine donus cok anlamli gelmedi.
Saglikla alakali bir problemi olmadigini dusunmuyorum aksi halde bunu zaten belirtirdiniz.
Peki enerjinin fazlasini nasil atiyor..
Masturbasyon olabilir mi ? Bazilarinda bagimlilik duzeyinde olabiliyor bu durum.
Aldatsa anlardiniz sanirim su zaman kadar.

İşte sorun mu onuda bilmiyorum hafta da üç dört normalmiş ya onunla kıyaslıyorum sanırım ben
Bence milletin ne yaptığının hiçbir önemi yok. 35e kadar nemfoman gibiydim günde 11 defa saydigimi hatirliyorum. 40tan sonra uçtu gitti o libido. Kime göre normal uc dört? bana sorsan haftada bir yetiyor su an, canin istiosa yaparsin istemiosa yapmazsın. Baskalarinin kıt akliyla verdigi ortalamalarla can sıkmaya değecek bi konu değil bu iki taraf da aynı hissediosa. Ah bi daha istekli olaydim o zaman tum sorunlarim çözülürdu kafasi aşırı saçma yani öyle olsan aman sabahlar olmasin desen ne olacak ki.

Bence milletin ne yaptığının hiçbir önemi yok. 35e kadar nemfoman gibiydim günde 11 defa saydigimi hatirliyorum. 40tan sonra uçtu gitti o libido. Kime göre normal uc dört? bana sorsan haftada bir yetiyor su an, canin istiosa yaparsin istemiosa yapmazsın. Baskalarinin kıt akliyla verdigi ortalamalarla can sıkmaya değecek bi konu değil bu iki taraf da aynı hissediosa. Ah bi daha istekli olaydim o zaman tum sorunlarim çözülürdu kafasi aşırı saçma yani öyle olsan aman sabahlar olmasin desen ne olacak ki.
Teşekkür ederim yaklaşımınız için 🥰

Hiç normal değil ya sağlık problemi var yada başkası..
Ben de eşimle evlendiğim ilk günden beri aynıydı ilgi alaka arama sorma yok çok büyük hayal kırıklığına uğradım ben de tam tersi çünkü adamın umurunda değil hiç yaklaşım yok. Bu kayıtsızlık hiç normal değil malesef sizi üzecek durumda ve kendisi bunu umursamayıp yaşantısına devam ediyor. Ben arkasında ne olduğunu öğrendim resmen paravan evlilik yapmıştı benimle malesef uzun mücadelelerden ve tükenmişliklerden sonra anlayabildim. Tölere edilecek bir durum değil eğer eşinize ayak uydurmak istemiyorsanız.

Eğer eşler arasında tercihler ve bunu yaşama sıklığı görüşü farklı ise çok sorun ama en önemlisi sizinle ne kadar ilgili alakalı sevgili eğer ilgisinden sevgisinden şüphe yoksa orta yol bulunur Aksi galde zaten iki yabancı gibisin
Sarılır öper dokunur şakalaşır ondan yana sıkıntımız yok ama isteksizlikte var birliktelik olmayınca rüyalanıyor onada üzülüyor

X