- 24 Aralık 2024
- 642
- 215
- 18
- Konu Sahibi banaderlerelif
Zevk alamama sıkıntısı var bende bi dönem vajinismus geçirdim ondan kalan bir şey. Çook uzun konu1,5 senelik evlilikte neden cinsel hayatiniz çok aktif değil?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevk alamama sıkıntısı var bende bi dönem vajinismus geçirdim ondan kalan bir şey. Çook uzun konu1,5 senelik evlilikte neden cinsel hayatiniz çok aktif değil?
Oryantal oynayanları bazen ben de görüyorum izliyorum da hakikaten iyi oynuyorlar fjjfjf sonra daha fazla bskmiyim diyorum belki eşimin önüne fln çıkar diyeTwerk atan , oryantal oynayan kızlarla dolu benim keşfet kaslı erkekler çok banal geliyor yaşasın çıtır kızlar ahahahha
Böyle yaşamak biraz zor değil mi yahu valla erken yaşlanırsınız yapmayınOryantal oynayanları bazen ben de görüyorum izliyorum da hakikaten iyi oynuyorlar fjjfjf sonra daha fazla bskmiyim diyorum belki eşimin önüne fln çıkar diye![]()
Amin tabii ki. Allah korusun. Ben sadece gözünü kapatarak bir şeye engel olamazsın demek istedim. Maşallah ne de güzel kadınmışsın, kendine güven.Bu nasıl bi örnek böyleAllâh korusun.
Güzellik konusuna gelince çok şükür çevrem de kendisi de farkında. kendi bile sen nasıl beni kabul ettin der hep. Güzellik ayrı isteksizlik ayrı tabi bende o var. O çok uzun bi konu dr a da gittim bu konuda düzelir inşallah
1 buçuk yıllık evlilik için ayda 4 çok az geldi tabi her ilişki ayrıdır ama eşleri birbirine tensel temas yakınlaştırır. Sizin hem az cinsellik yaşayıp hemde kıskançlık kavgalarınız zamanla kopuşlara sebep olabilir. Erkek fizyolojisi içinde ayda 4 az kızmayın ama bu adam illa sabah ereksiyonu oluyordur mastürbasyon yapıyordur. Bence isteksizliğini tedavi edip yakınlaşmaya, siz çağırmaya başlayın.Evet hiç güven problemi yaşamadım şimdiye kadar sadece kıskanclıklar oldu o da benim biraz kıskançlığımdan dolayı ama tartışma hiç olmadı bu konudan dolayı. Sadece dün biraz cıngar cıkardım
Cinsel olarak ben isteksizim biraz ona yordum hemen. Ayda dört kere fln olur bizim. O da dediğim gibi benim isteksizliğmden
Ama onun haricinde sevgisini gösterir ilgilenir yardımcı olur
Ne sabırlı bir eşiniz var, böyle saçma sapan bir nedenden dolayı uyuyan adamı uyandırsam üçüncü dünya savaşı çıkardı herhaldeValla ya. İnsanı yoldan çıkaracak sosyal medya günahını aldım adamın uykusundan uyandırdım bir de ben uyumuyorsam sen de uyumayacaksın dedim![]()
kocanız kadınlara bakmış ve uzun bir süre de incelemiş ki ana sayfasında bunlar çıkmış. Bir kere bakmakla karşısına çıkarmıyor. Keşfet kısmı da öyle.Nasıl yani. Keşfet degil bir de anasayfasındaydı.
Çıksa nolcak her zaman bu şüphe tedirginlikle yaşamak seni yorarOryantal oynayanları bazen ben de görüyorum izliyorum da hakikaten iyi oynuyorlar fjjfjf sonra daha fazla bskmiyim diyorum belki eşimin önüne fln çıkar diye![]()
Benimde aynı şekilde kisitlamama rağmen çıkıyor. Bakmıyorum bakmadigim halde cikiyorİnstagramda kısıtlama özelliği var aslında böyle uygunsuz şeyleri kısıtlayabiliyorsun. fakat son zamanlarda kısıtlama yapmama rağmen benim bile keşfetime böyle saçma sapan şeyler geliyor. hatta geçen arkadaşlarla da bu durumu konuştuk onlarda aynı şeyi söyledi. yani bakıyor mudur eşiniz onu bilemem ama bu sosyal platformlara çok güvenmeyin derim.
Haklısınız aslında biz hep temas halindeyiz evde sürekli öpüşürüz sarılırız. Bazen bunun beni duyarsızlastırdıgını da düşünüyorum. Çünkü mesela kavga edip barıstıgımızda daha istekli oluyorum üç dört gün hiç dokunmadıgında bana sanki dönüşü daha iyi oluyor. Bilmiyorum yanlsı mı düşünüyorum ama.1 buçuk yıllık evlilik için ayda 4 çok az geldi tabi her ilişki ayrıdır ama eşleri birbirine tensel temas yakınlaştırır. Sizin hem az cinsellik yaşayıp hemde kıskançlık kavgalarınız zamanla kopuşlara sebep olabilir. Erkek fizyolojisi içinde ayda 4 az kızmayın ama bu adam illa sabah ereksiyonu oluyordur mastürbasyon yapıyordur. Bence isteksizliğini tedavi edip yakınlaşmaya, siz çağırmaya başlayın.
Alakası yok son dönemde böyle bı olay var , kisitlamama rağmen sürekli böyle saçma sapan şeyler çıkıyor kesfetime . bakmadigim haldekocanız kadınlara bakmış ve uzun bir süre de incelemiş ki ana sayfasında bunlar çıkmış. Bir kere bakmakla karşısına çıkarmıyor. Keşfet kısmı da öyle.
İşte ne biliyim görünce içinden vayy kadına bak fln da der o zmaan ya. Sinie bozucu degil mi yani bi tek ben mi böyle düşünüyorumÇıksa nolcak her zaman bu şüphe tedirginlikle yaşamak seni yorar
Kadının rahatsız olduğu bir şey yaptı diye kadın onu ödüllendirsin mi?Hiç öyle düşünmeyin siz de giyinin süslenin eşinizle romantik gece geçirin. Bir filmde seksi kadın gördüler diye uçacak halleri yok ya :) adamın kökü sende
Bana abartıyormuşsunuz gibi geldi. Aklınıza düşürmek gibi olmasın da erkeklerin zevki ya da neyden etkilendiği o kadar da belli değil. İlla mayo bikini gerekmiyor en basitinden yoldan geçene eve getirdiğiniz birine herhangi bir arkadaşınıza bile içinden vaaayyy demiş ya da diyor olabilir. Sürekli böyle engelleyip sinirlenip gözünü kapatıp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeseniz mi acaba ???İşte ne biliyim görünce içinden vayy kadına bak fln da der o zmaan ya. Sinie bozucu degil mi yani bi tek ben mi böyle düşünüyorum![]()
Adam aldatmamış ki. Instagram hesabında keşfette çıkan bir şey için bence fazla abartılı tepki vermiş. Ödüllendirmesin tabiki ama sizce Tv'de film izlerken seksi bir kadını eşi görmesin diye gözünü kapatması normal mi ?Kadının rahatsız olduğu bir şey yaptı diye kadın onu ödüllendirsin mi?
Anasayfaya da sponsorlu reklamlar düşüyor.Nasıl yani. Keşfet degil bir de anasayfasındaydı.
Bu yorumu yeni gördüm bence de ayda 4 kere cinsel ilişki az. Önemli olan cinselliğin kaliteli olması, keyifli vakit geçirmek. Cinsel isteksizlik sorununuz için doktora gittiniz mi hiç? Hormon ve vitamin değerleriniz nasıl? Evliliğin başından beri ilişki sıklığı bu şekilde mi?Evet hiç güven problemi yaşamadım şimdiye kadar sadece kıskanclıklar oldu o da benim biraz kıskançlığımdan dolayı ama tartışma hiç olmadı bu konudan dolayı. Sadece dün biraz cıngar cıkardım![]()
Cinsel olarak ben isteksizim biraz ona yordum hemen. Ayda dört kere fln olur bizim. O da dediğim gibi benim isteksizliğmden
Ama onun haricinde sevgisini gösterir ilgilenir yardımcı olur