Eşimin instagram ında bikinili kadınlar

Twerk atan , oryantal oynayan kızlarla dolu benim keşfet kaslı erkekler çok banal geliyor yaşasın çıtır kızlar ahahahha
Oryantal oynayanları bazen ben de görüyorum izliyorum da hakikaten iyi oynuyorlar fjjfjf sonra daha fazla bskmiyim diyorum belki eşimin önüne fln çıkar diye 😄

Bu nasıl bi örnek böyle 😑Allâh korusun.
Güzellik konusuna gelince çok şükür çevrem de kendisi de farkında. kendi bile sen nasıl beni kabul ettin der hep. Güzellik ayrı isteksizlik ayrı tabi bende o var. O çok uzun bi konu dr a da gittim bu konuda düzelir inşallah
Amin tabii ki. Allah korusun. Ben sadece gözünü kapatarak bir şeye engel olamazsın demek istedim. Maşallah ne de güzel kadınmışsın, kendine güven.
İsteksizliği çözmek için bol bol sevişmek gerekiyor. Uzaklaştıkça artıyor çünkü. Üzerine düşün, aman kadınlar istemez zaten demeyin. Ya da isteyince kötü kadın olarak görülürüm diye düşünmeyin. Eşiniz için değil, kendiniz için. Çünkü sevişmeye sadece eşinizin değil sizin de ihtiyacınız var.

Evet hiç güven problemi yaşamadım şimdiye kadar sadece kıskanclıklar oldu o da benim biraz kıskançlığımdan dolayı ama tartışma hiç olmadı bu konudan dolayı. Sadece dün biraz cıngar cıkardım 🥺
Cinsel olarak ben isteksizim biraz ona yordum hemen. Ayda dört kere fln olur bizim. O da dediğim gibi benim isteksizliğmden
Ama onun haricinde sevgisini gösterir ilgilenir yardımcı olur
1 buçuk yıllık evlilik için ayda 4 çok az geldi tabi her ilişki ayrıdır ama eşleri birbirine tensel temas yakınlaştırır. Sizin hem az cinsellik yaşayıp hemde kıskançlık kavgalarınız zamanla kopuşlara sebep olabilir. Erkek fizyolojisi içinde ayda 4 az kızmayın ama bu adam illa sabah ereksiyonu oluyordur mastürbasyon yapıyordur. Bence isteksizliğini tedavi edip yakınlaşmaya, siz çağırmaya başlayın.

hanımefendi önce cinsel hayatınızdaki sorunu çözmeniz lazım. bu sorun ya da söylemediğiniz başka bir sorun sizde özgüven problemi yaratıyor ki, kocanızın bikinili kadınlara bakmasını sorun edip telefon parolasını almak için haklı bir neden sayıyorsunuz. adam instagram’da bikinili manken kadınlara baksın, ne olacak ki? cinsel hayatınız mükemmel olsa bile muhtemelen bakar, siz de bakın, herkesin “a little me time”a ihtiyacı olabilir bazen.

Bence kıskançlıktan önce cinsel hayatınızı düzeltmeye çalışın. Belki de bunu düzelttiğinizde kıskançlık duygunuz bile azalacak. Ayda 4 kere cok az. Yeni evlisiniz hafta da 4 kez olabilir ama ayda 4 çok az. Eşiniz bununla ilgili size bir şey söylemiyor mu? Yoksa o da aynı şekilde 4 yeterli mi diyor?

Valla ya. İnsanı yoldan çıkaracak sosyal medya günahını aldım adamın uykusundan uyandırdım bir de ben uyumuyorsam sen de uyumayacaksın dedim 🥸
Ne sabırlı bir eşiniz var, böyle saçma sapan bir nedenden dolayı uyuyan adamı uyandırsam üçüncü dünya savaşı çıkardı herhalde 😒

İnstagramda kısıtlama özelliği var aslında böyle uygunsuz şeyleri kısıtlayabiliyorsun. fakat son zamanlarda kısıtlama yapmama rağmen benim bile keşfetime böyle saçma sapan şeyler geliyor. hatta geçen arkadaşlarla da bu durumu konuştuk onlarda aynı şeyi söyledi. yani bakıyor mudur eşiniz onu bilemem ama bu sosyal platformlara çok güvenmeyin derim.
Benimde aynı şekilde kisitlamama rağmen çıkıyor. Bakmıyorum bakmadigim halde cikiyor

1 buçuk yıllık evlilik için ayda 4 çok az geldi tabi her ilişki ayrıdır ama eşleri birbirine tensel temas yakınlaştırır. Sizin hem az cinsellik yaşayıp hemde kıskançlık kavgalarınız zamanla kopuşlara sebep olabilir. Erkek fizyolojisi içinde ayda 4 az kızmayın ama bu adam illa sabah ereksiyonu oluyordur mastürbasyon yapıyordur. Bence isteksizliğini tedavi edip yakınlaşmaya, siz çağırmaya başlayın.
Haklısınız aslında biz hep temas halindeyiz evde sürekli öpüşürüz sarılırız. Bazen bunun beni duyarsızlastırdıgını da düşünüyorum. Çünkü mesela kavga edip barıstıgımızda daha istekli oluyorum üç dört gün hiç dokunmadıgında bana sanki dönüşü daha iyi oluyor. Bilmiyorum yanlsı mı düşünüyorum ama.
Cinsellik sadece öpüşmek koklaşmak degil tabi tatmin olmak da lazım orası doğru. Az yapıyoruz evet 🥺

kocanız kadınlara bakmış ve uzun bir süre de incelemiş ki ana sayfasında bunlar çıkmış. Bir kere bakmakla karşısına çıkarmıyor. Keşfet kısmı da öyle.
Alakası yok son dönemde böyle bı olay var , kisitlamama rağmen sürekli böyle saçma sapan şeyler çıkıyor kesfetime . bakmadigim halde

İşte ne biliyim görünce içinden vayy kadına bak fln da der o zmaan ya. Sinie bozucu degil mi yani bi tek ben mi böyle düşünüyorum 🥲
Bana abartıyormuşsunuz gibi geldi. Aklınıza düşürmek gibi olmasın da erkeklerin zevki ya da neyden etkilendiği o kadar da belli değil. İlla mayo bikini gerekmiyor en basitinden yoldan geçene eve getirdiğiniz birine herhangi bir arkadaşınıza bile içinden vaaayyy demiş ya da diyor olabilir. Sürekli böyle engelleyip sinirlenip gözünü kapatıp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeseniz mi acaba ???

Kadının rahatsız olduğu bir şey yaptı diye kadın onu ödüllendirsin mi?
Adam aldatmamış ki. Instagram hesabında keşfette çıkan bir şey için bence fazla abartılı tepki vermiş. Ödüllendirmesin tabiki ama sizce Tv'de film izlerken seksi bir kadını eşi görmesin diye gözünü kapatması normal mi ?

Evet hiç güven problemi yaşamadım şimdiye kadar sadece kıskanclıklar oldu o da benim biraz kıskançlığımdan dolayı ama tartışma hiç olmadı bu konudan dolayı. Sadece dün biraz cıngar cıkardım 🥺
Cinsel olarak ben isteksizim biraz ona yordum hemen. Ayda dört kere fln olur bizim. O da dediğim gibi benim isteksizliğmden
Ama onun haricinde sevgisini gösterir ilgilenir yardımcı olur
Bu yorumu yeni gördüm bence de ayda 4 kere cinsel ilişki az. Önemli olan cinselliğin kaliteli olması, keyifli vakit geçirmek. Cinsel isteksizlik sorununuz için doktora gittiniz mi hiç? Hormon ve vitamin değerleriniz nasıl? Evliliğin başından beri ilişki sıklığı bu şekilde mi?

Back
X